Így kezeld a legkínosabb szexhelyzeteket, hogy ne legyen ciki az este!

Írta Szexvital.hu 2020-01-16 1 Hozzászólás

Gázos szituációk mindenkivel előfordulnak az ágyban – olykor szó szerint is. A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz az, ha homokba dugod a fejed és elbujdokolsz jó messzire. Főleg akkor, ha szex közben történt valami „szégyellnivaló”, hiszen kellő humorral és empátiával a kényesebb helyzeteken is könnyűszerrel úrrá lehet lenni.

A szex bizonyos szemszögből nézve, elég félelmetes dolog tud lenni. Végül is, mindannyian jártunk már úgy, hogy ott voltunk egy izzasztóan kellemes, ruha nélküli szituációban, de aztán megtörtént életed legkínosabbnak ítélt esete, amitől lekonyult a cerka és egyszerűen elszállt az ihlet – ha szerencséd van, akkor csak aznap estére.

Mert egy kényes szituáció akár hosszú távon is hathat

A túl komolyan vett szexbakikkal ugyanis pont az a probléma, hogy ha sokat rágódsz rajtuk, akkor görcsössé tesznek. Persze félreértés ne essék, nem a vádlid fogja ezeket megszenvedni, hanem a lelked: mert odalesz a kísérletezőkedved, ráadásul állandóan azon fogsz kattogni, hogy „csak nehogy megtörténjen újra”. És esetleg még a partneredre is más szemmel fogsz egy visszásnak ítélt szituáció után nézni.

A „szégyen” miatt elvész a bizalom, az önfeledt szex megélésének képessége, hiszen tudat alatt egyrészt állandóan a legrosszabbra fogsz készülni, másrészt még csak a lehetőségét is ki akarod zárni annak, hogy a párod bármikor felemlegethessen egy általad kínosnak gondolt esetet.

Ennek a feszültségnek viszont előbb-utóbb – jó esetben csak – a libidótok látja majd a kárát, mert ebben a helyzetben nemcsak a te szexuális étvágyad lehet oda, a párodra is átragadhat az idegességed. Ha nem húzod ki időben a probléma méregfogát, akár merevedési zavarral is szembe nézhetsz, hiszen bizonyos esetekben az erekciós gondok lelki okokra vezethetők vissza.

 

 

Pedig a szexnek örömforrásnak kéne lennie…

A szexnek alapvetően erotikus és érzéki élménynek kellene lennie, de ha mégis megtörténik veletek a szerinted vállalhatatlan eset, ne görcsöljetek rajta hetekig – se te, se a párod. Hidd el, nem éri meg és csak a párkapcsolatotok, illetve az önbizalmatok sínyli meg.

Általánosságban véve, így oldhatod és előzheted meg a szexuális feszültséget:

 • egyikőtök se feledkezzen meg az intimhigiéniáról, mert egy elhanyagolt pénisz, punci és popsi nemcsak egészségügyi kockázatokat rejt magában, de még libidógyilkos is lehet,
 • ugyanilyen fontos a szájhigiénia is, hiszen a kellemetlen szájszag elég keményen lelombozhatja a hangulatot,
 • ha megtörténik a baj, ne az legyen az első reakciód, hogy rögtön a szőnyeg alá söpröd a témát, vagy kineveted a párod,
 • ne hagyd, hogy bármelyikőtök eméssze magát miatta – még akkor sem, ha esetleg a kedvesed okozta a balesetet,
 • oldjátok a helyzethez illő humorral és empátiával a kínos feszültséget
 • és te se dörgöld később a párod orra alá a szitut, ha fordított helyzetben ugyanezt várnád el tőle.

De nézzük a konkrét példákat: milyen kínos szexhelyzetekbe keveredhettek?

 1. Szellentés

Általában véve elmondhatjuk, hogy ez egy elég gyakori szexbaki. Mégse emészd magad miatta, hiszen amikor szex közben kisebb-nagyobb nyomás helyeződik a hasadra, akkor az a tested egyik legtermészetesebb reakciója, ha távozik odabentről a felesleges levegő. Ugyanakkor egyikőtöknek sem kell kínosan éreznie magát emiatt, de egy-egy feromonos füstölővel még a kellemetlenebb illatokat is elnyomhatjátok.

 1. Amikor a hüvely ad ki furcsa hangokat…

… az azért van, mert az aktus hevességének vagy épp az adott pozíciónak köszönhetően bennszorul a levegő a vaginába. Ez viszont csak akkor tud távozni, amikor kihúzod a péniszed, vagy ha esetleg pozíciót váltotok. De ne engedd, hogy a párod emiatt kényelmetlenül érezze magát, egy kedves mosoly, egy finom csók és néhány kellemes érintés gyorsan tovább lendíthet titeket a zavaron.

 1. Ha nem elég nedves a helyzet, sőt – inkább száraz

Van az úgy, hogy mást akar az agyatok és mást a testetek. Előfordulhat, hogy a párod is kíván téged és a legszívesebben leszaggatná rólad a ruhát – talán már meg is tette – azonban valamiért mégsem lesz kellően nedves a bugyija. Ezt ne értékeld visszautasításként, hiszen a hüvelyszárazság oka akár egészségügyi probléma vagy a változókor is lehet. De azért ilyenkor sem kell lemondanotok az intim együttlétről, hiszen síkosítók széles választéka várja, hogy felfedezzétek őket!

 1. Nedves foltok mindenütt

De főleg az ágyneműn. Míg egy érzéki, közös zuhany során egymásról könnyedén lemoshatjátok az összes mocskos kis kéjnedvet, a kellőképpen összegyűrt ágynemű már nincs ilyen szerencsés helyzetben. Azonban ne úgy tekints ezekre a foltokra, mint valami szégyellni való dologra, hanem inkább trófeaként: annak jeleként, hogy alaposan elláttátok egymás baját – természetesen csakis a legkéjesebb értelemben. Ha mégis túlságosan szúrná a szemedet az összekent ágynemű, próbáljatok ki valami újat: például ezeket a különleges lepedőket és huzatokat, amiken kevésbé látszanak a foltok. Nem mellesleg, különleges anyaguknak köszönhetően egészen új élménnyel ajándékoz meg titeket, amikor a bőrötökhöz ér.

 

 

 1. Ha kéretlenül tévednél járatlan útra…

… vagyis a popsijába. Valljuk be őszintén: nem mindenki rajong a popószexért és ha nem kellően járatos a témában, annak akár egy életre szóló rossz tapasztalat lehet a következménye. Éppen ezért sose hatolj be megfelelő felkészítés és a párod tudta, illetve beleegyezése nélkül: ha nyitott a hátsó utas megoldásra, akkor finoman vezesd be a popószex művészetébe. Ehhez a legkülönfélébb anális kényeztetőket is igénybe vehetitek, de a speciális síkosításról se feledkezzetek meg.

 1. Öklendezés

Mindkettőtökkel előfordulhat, hogy például orális kényeztetés közben rátok tör az öklendezhetnék egy kellemetlen íz, illat vagy akár rossz mozdulat okán. Ilyenkor nincs más hátra, mint előre: váltsatok pozíciót, vagy ahogy már fentebb is említettük, nem árt nagyobb hangsúlyt fektetni a tisztálkodásra.

 1. Korai magömlés

Megeshet, hogy a pillanat hevében túl gyorsan sül el a szerszámod, ami miatt kissé kínosan érezheted magad. De ne tedd! Inkább lassítsatok a tempón, fektessetek nagyobb hangsúlyt az előjátékra, végezz el bizonyos gyakorlatokat amikkel késleltetheted az ejakulációt, de a szent cél és a kimerítő orgazmus érdekében néhány praktikus késleltetőszert is bevethetsz.

 1. Óvszergondok

Előfordulhat, hogy a párod kissé gyakorlatlan az óvszer felhelyezésében, de ez ne lombozza le egyikőtöket sem! Inkább fordítsátok a javatokra a tapasztalatlanságot: mutasd meg neki, hogyan kényeztetheti a péniszedet néhány érzéki mozdulattal, miközben felhelyezi rád a gumit – így a tanítás egy kellemes kézimunkává, kellő kitartással pedig akár szopássá is fajulhat. Ebben az esetben érdemes végig kóstolni az óvszerkínálatot.

 

 

 1. Óvszergondok 2.

Előfordulhat az is, hogy egy rosszul felhelyezett óvszer bennragad a partnered hüvelyében. Ilyenkor nem kell rögtön kétségbeesni, inkább tárd szélesre a lábait és próbáld meg kiszedni. Ha nem megy, irány az orvos.

 1. Szőrös kukkolók

Mindegy, hogy nála vagy nálad, de házi kedvencek esetén kéretlen közönséggel is számolhattok. Szóval, ha nem szeretnétek, hogy a cicátok egy hirtelen ugrással rajtatok teremjen vagy a kutyusotok hangot adjon a nemtetszésének, akkor tartsátok zárva az ajtót! Ha mégis beszemtelenkedtek a hálóba, határozottan tessékeld ki őket, moss kezet és folytassátok onnan, ahol abbahagytátok.

 1. Ha nem menne a vetkőztetés…

… akkor ne féljetek segítséget kérni a másiktól. Ne szégyelld magad, ha meggyűlt a bajod a melltartója kapcsával, mert időnként neki is kihívást jelentenek az inged gombjai. Vonjátok be egymást a vetkőztetésbe, hogy fokozzátok az élményt! (Vagy csak tépjétek le egymásról a ruhát.)

 1. Rátok jön a szapora

Időnként előfordul, hogy valamelyikőtökre szex közben jön rá a pisilhetnék, vagy a „nagyobb dolog”. Ebben nincsen semmi különös, hiszen a szex a záróizmokra is hatással van, plusz abban az esetben, ha valamelyikőtöknek érzékenyebb a húgyhólyagja, akkor ez egy teljesen természetes reakció. Kérjetek pár perc türelmet, intézzétek el a dolgotokat, mosakodjatok meg – aztán vegyétek fel a fonalat az előjátéknál. Persze csak azért, hogy újra hangulatba hozzátok magatokat, például egy finom masszázzsal.

 1. Amikor félremegy a csúnya beszéd

Vagyunk egy páran, akiknek igencsak megdobja a kedvét, ha mocskos beszédet hall az ágyban. Azonban nem biztos, hogy mindenki olyan profi ebben, mint te, így akár a visszájára is fordulhat a dolog: kellő tapasztalat híján igen kínos mondatok hagyhatják el mindkettőtök száját. Úgyhogy gyakoroljatok minél többet, kezdjétek például szextinggel!

 1. Időnként nem találkoznak az elképzelések

Ha előbb cselekszetek, mint beszélnétek, akkor előfordulhat, hogy esetleg egy újabb pozíció nem nyeri el valamelyikőtök tetszését. Mert nem mindenkinek jön be az anális szex, az igencsak izgalmas kiegészítőkkel operáló BDSM, de akár már egy lótuszülés vagy térdelő talicska, esetleg a kikötözés is kiverheti a biztosítékot. A hangsúly ilyen esetben a kommunikáción van: beszéljétek meg, hogy kinek mi esik jól, mit próbálna ki szívesen és váltsátok valóra az eddig jól titkolt fantáziákat.

 

Rajtatok áll, hogyan folytatódik egy kínosnak indult éjszaka, de ha megfogadjátok a tanácsainkat, nem kell lemondanotok egy orgazmusról sem!

1 Hozzászólás

Zoli:
2020-02-01, 01:12:04
Válasz

Korai magömlés is előfordult,de félhat efektus kellemetlenebb volt számomra.

Véleményed