Rólunk


Az élet egyik legnagyobb mozgatórugója a szex. Ezt nélkülözni vagy nem maximálisan átélni meglehetősen sótlanná teszi életünk. Ezen szeretnénk mi segíteni és megoldást akarunk nyújtani arra, hogy mindenki úgy élhesse át ezeket a pillanatokat, hogy az legnagyobb örömöt nyújtsa mindkét fél számára.

A Szexvitál.hu 2016-ban alakult azzal a céllal, hogy olyan vágyfokozó, szexuális egészséget támogató és örömforrást okozó termékeket kínáljunk, amelyeket használva sokkal magabiztosabb és intenzívebb szexuális élmények élhetőek át.


Mi törekszünk arra hogy olyan örömforrást okozó termékeket kínáljunk, amelyek valóban támogatják a szexualitás maximális megélését és játékosságát, épp ezért csak olyanokat válogatunk össze amiket mi magunk is kipróbáltunk, vagy jó véleménnyel vannak róla független fogyasztók!

Ezért nem kell aggódnod attól hogy rosszul választasz, vagy mellényúlsz. Mivel mi sem engedhetjük meg magunknak, hogy rossz termékeket kínáljunk!


Kik vagyunk mi? Miért csináljuk?


A történet évekre visszanyúlva kezdődött. Sok férfi életében eljön az a pillanat amikor nem sikerül úgy teljesíteniük, ahogy szeretnék.

Velem is megtörtént.

Elhatároztam, hogy kipróbálok valamilyen potencianövelőt és majd gyorsan meg is oldódik a helyzet. Aztán az internetet böngészve rájöttem hogy ez mégsem olyan egyszerű. Rögtön azzal szembesültem hogy rengeteg potencianövelő létezik és természetesen mindegyik a „legerősebb, legjobb hatást és extra kedvezményes árát hirdeti.” Ezek pedig teljesen eltérő árkategóriájúak és kiszerelésűek. Van amikor 1 szemet kínálnak több ezer forintokért, máskor meg 10-30-60 vagy több tablettát ugyanezért az árért!? Plusz mivel már láttam „Teleshopos” csoda reklámokat ezért teljesen bizalmatlan és összezavart is voltam ezekkel kapcsolatban. Nem akartam átverés részévé válni!

Itt történt meg a fordulat, hogy én nem fogom feleslegesen kidobni a pénzem, pláne nem veszélyeztetni az egészségem, így nekiálltam kiművelni magam.

Több tanulmányt, könyvet, fórumot de még online videós tanácsadást is végignéztem a témában amikor kezdett kristályosodni a kép, hogy mik azok a gyógynövények és hatóanyagok amiket keresni kell ezekben a szerekben. Amikor pedig ennek tudatában elkezdtem kipróbálni termékeket és megtapasztalni a hatásukat, már összeállt a fejemben, hogy milyen jó lenne egy olyan áruház ahol nem kell ugyanezt az utat végigjárnia másoknak és csak olyan termékeket kínálnak amik valóban hatásosak.

Ez volt 2015-ben és rá 1 évvel később megszületett 2016-ban a Szexvital.hu.

Azóta egyre több visszatérő és elégedett vásárlónk van, mi pedig tovább bővítettük a kínálatot és már megtalálhatóak női vágyfokozó, méretnövelő, spermium szám növelő és más hasonló termék is nálunk.

Az utóbbi időben pedig elkezdtünk nyitni a szexuális segédeszközök felé is. Folyamatosan bővülünk és csak a legjobb termékeket próbáljuk összeválogatni.

Mára csapatunk is dinamikusan növekszik és a célunk az, hogy továbbra is minél több embernek segítsünk abban, hogy a szexualitást egy magasabb színvonalon tudja átélni!


Miért érdemes minket választanod? Miben vagyunk mások?


  • Csak hatásos, tesztelt termékeket árulunk
  • Biztonságos, OÉTI notifikációval rendelkező termékek.
  • 30 napos visszaküldési garancia. Nincs rizikó!
  • Jelöletlen, diszkrét csomagolás. A feladó neve sem utal a csomag tartalmára.
  • Állandó mennyiségi kedvezmények.
  • 15.000Ft felett ingyen szállítunk.
  • Mi valóban értünk ahhoz, amit csinálunk. Folyamatosan képezzük magunkat és tudásunkat veled is megosztjuk Blogunban.
  • Valódi vállalkozás vagyunk, ezért számon kérhetőek is. Nem kell tartanod attól hogy csalás vagy átverés áldozata leszel.Köszönjük nektek az eddigi bizalmat! Reméljük téged is kedves
olvasó hamarosan vásárlóink között köszönthetünk! :)


A Szexvitál.hu csapata.