Amikor a nő is csak arra gondol: íme, az 5 leggyakoribb női szexfantázia!

Írta Szexvital.hu 2019-11-29 0 Hozzászólás

Van, aki a gyors, kemény meneteket szereti mindenféle finomkodás nélkül. Más viszont inkább puha párnákra, lassú kényeztetésre és elnyújtott orgazmusra vágyik. Persze eme két gyönyörteljes véglet között is van még számtalan átmenet, de vajon mi az az 5 legtitkosabb vágyálom, amiről a nők titkon fantáziálnak? Nos, ha szeretnéd megtudni miről is álmodozik titokban a párod, kérdezd meg – vagy olvasd el a cikket és inspirálódj! Garantált bugyinedvesítő tippek következnek!

Érdekes módon, ha a szexuális fantáziák szóba kerülnek, főként a férfiakra érkezik a „panasz”. Hiszen az erősebb nem képviselői szemmel jól látható módon tudnak örülni egy-egy ártatlanul kivillantott combnak, diszkrét vagy épp merészebb dekoltázsnak, vagy egy érzéki ajakharapásnak. 

Hát még annak, ha egy sokat sejtető tekintettel találják szembe magukat – máris beindul a képzeletük, és gondolatban már nemcsak vetkőztetik a partnert, de azt is elképzelték, hogyan elégítik ki … a kíváncsiságukat.

Pedig a nők sem éppen ártatlanok…

… mármint akkor, ha a titkos szexuális fantáziákról van szó. Ha a dolgok mélyére és a női lélek legrejtettebb zugaiba ásunk, akkor valami igencsak bizsergetőt találunk: mégpedig azt, hogy a szebbik nemnek is vannak – még – meg nem élt, titkos szexfantáziái. Amit szívesen valóra váltanának, ha egyrészt lenne bátorságuk a tettek kéjes mezejére lépni, másrészt találnának az orgazmushozó hadművelethez egy kellően lelkes partnert. 

De visszatérve a forró ölelések és a hívogató ölek világába, a nők számára is legalább annyira fontos a vizualitás és a fantázia finom elegye, mint a férfiaknak. Hiszen változatos szexre vágynak a hölgyek is, nem a rutinszerű, egy idő után már igencsak unalmas menetekre. Úgyhogy ideje felkötni – vagy épp levenni – a nadrágot, és valóra váltani a piszkos kis fantáziákat!

Mire vágynak a nők? 

Az egyik amerikai társkereső oldal, a simpatic.us készített az eltitkolt női szexuális fantáziákról egy igencsak érdekes felmérést1. 2700 nőt kérdeztek meg arról, hogy mik a leggyakoribb fantáziáik, amiket még nem váltottak valóra

Első olvasatra számodra is igencsak meglepőnek tűnhet az eredmény, hiszen, ha a kommunikáció megvan a két partner között, akkor néhányat igencsak könnyű lenne valóra váltani. Természetesen minden nő más és más, nem lehet általánosítani az eredményeket, és ha te is biztosra szeretnél menni, érdemes feltenned néhány érzéki kérdést a kedvesednek. Biztos, hogy meglesz érte az ínycsiklandó jutalmad…

Mindazonáltal a társkereső oldal felmérése alapján jól kirajzolódtak bizonyos minták, olyan finom módszerek, pozíciók és szituációk, amikre a lelkük mélyén vágynak. Lássuk hát őket a maguk pőre valóságában!

Az 5 leggyakoribb női szexuális fantázia

   1. Piszkos beszéd az ágyban 

Természetesen nemcsak a káromkodásra kell itt gondolni, de azért néhány jól eltalált, a kellő pillanatban alkalmazott mocskos mondat a hölgyek 81%-át löki közelebb az orgazmus felé. Ne feledd, bár a formák alapján a külső nemi szervek is igencsak hozzáteszik a magukét az élményhez, még mindig az agyunk a legérzékibb játékszerünk. 

Ennek pedig az egyik legkreatívabb stimulálója a piszkos beszéd, ami ráadásként még arra is remek lehetőséget teremt, hogy egymás tudtára adjátok, mi esik jól nektek az ágyban. Figyeljétek egymás reakcióit, és a kellő pillanatban dobjatok be valami mocskosat!

    2. Sztriptíz klub – a párjával

Erre talán még te sem számítottál, ugye? Pedig a simpatic.us felmérésében a hölgyek 70%-a voksolt arra, hogy szívesen felderítené a terepet – méghozzá a párjával együtt. Indoklásként azt hozták fel, hogy a helyszín intenzív és elég egyedi szexuális energiákkal bír, ami az ő étvágyukat is meghozhatja az este forró befejezéséhez. Vagy akár az édeshármashoz. Ráadásul tovább fokozhatjátok a bűnösen élvezetes hangulatot néhány érzéki álarccal is, amit a klubban is viselhet.

    3. Szex néhány gombnyomásra, távirányítással

A felmérés szerint a nők 63%-a fantáziál arról, hogy nyilvános helyen élvezi egy távirányítású szexjáték kényeztetését. 44%-uk még azt is hozzátette, hogy a fantáziáikban a párjuk kezében van az irányítás: külön izgatónak találják ugyanis, hogy így van egy közös piszkos kis titkuk, míg a gyönyörünk feletti kontroll átadása újabb fűszer az orgazmus kiteljesedéséhez. 

Mindez roppant stimuláló hatással van az érzékekre, szóval ha úgy döntenétek, valóra váltjátok ezt a mocskos kis fantáziát, próbáljátok ki a Black and Silver titkos vibráló bugyit, vagy akár a Lovense Lush vibrációs tojást távirányítóval, de a Happy Loky Ocian távirányítós gésagolyó is remek választás lehet egy nyilvános, mégis titkos orgazmushoz.

    4. Bekötött szemek

Úgy tűnik, hogy nemcsak neked izgató a látvány, ha bekötöd a partnered szemét, hanem a hölgyek is éppen így odavannak érte! A felmérésben résztvevő nők 58%-a ugyanis arról fantáziál, hogy szex közben bekötik a szemüket: ezzel egyrészt a kettőtök közötti bizalmat erősítitek meg, másrészt a dominancia és az alávetettség érzése fokozza tovább az élvezeteteket. A tiédet, és az övét is.
Van abban ugyanis valami kifejezetten izgató, hogy sosem tudhatja a partnered, mire számíthat: a hirtelen, váratlan érintések, az itt-ott felsejlő titkos csókok, egy-egy érzéki nyelvcsapás vagy például a bimbócsipesz meglepetésszerű szorítása megdöbbentően bugyinedvesítő hatással lehet a párodra. Úgyhogy takarásra felkészülni, válasszátok ki a számotokra legszimpatikusabb maszkot vagy álarcot.

    5. Keményebben!

Az oprahmag.com-on elérhető tanulmány2 szerint igencsak felpezsdíti a szexuális életeteket, ha időnként egy kicsit keményebb fokozatra kapcsolsz. Igazság szerint a nők 65%-a élvezné, ha durvábban bánnál vele a szokásosnál, például erőteljesen megragadnád a csípőjét, rácsapnál a fenekére, vagy megragadnád és egy kicsit meghúzogatnád a haját. 

Természetesen ha igényli, ennél is lehet feljebb lépni, hiszen azt már Christian Grey óta tudjuk, hogy vannak hölgyek, akik nem riadnak meg a BDSM világától. Úgyhogy itt az idő, kérdezd meg a párodat: mennyire élvezné, ha valóra váltanátok néhány fantáziát A Szürke vagy épp A Sötét Ötven árnyalatából?

Neked, hogy tetszik ez a lista? Esetleg kibővítenéd még néhány ponttal? Kérd ki a párod véleményét, hogy mennyire elégedett a felsoroltakkal és van-e esetleg olyan pontja, amit szívesen kipipálna veled! 

Utána viszont álld keményen a sarat, még akkor is, ha a kedvesed ennél meglepőbb kívánságokkal rukkolna elő. Élvezzétek ki egymás minden porcikáját, de miközben elmerültek egymásban, azért ne feledkezzetek el a síkosításról és védekezésről sem!

 

Véleményed