Top 10 női erogén zóna: A legérzékenyebb pontok, egyenesen az orgazmusig!

Írta Szexvital.hu 2017-08-17 3 Hozzászólás

Minden férfi szeretne a kényeztetés mestere lenni, ehhez kétség sem fér. Ugyanakkor sajnos nincs egy globális, mindenre kiterjedő képlet arról hogyan kell örömet okozni a nőknek, valamint azzal sem számolhatunk mindig, hogy partnerünk már a kapcsolat elején megosztja velünk minden vágyát.

Mit tegyen tehát egy férfi, aki bármire hajlandó a gyönyörkeltés érdekében és tuti stratégiát keres ahhoz, hogy megrengesse partnere világát?

Nem számít, milyen biztos mozdulatokkal rendelkezel az ágyban, ha a kísérletezésre való teljes hiány jelen van, előbb-utóbb a szex unalmassá válhat. Ezért érdemes időről időre meglepni partnered és új trükkökhöz folyamodni. Ha nem csupán felfedezni vagy képes az igazán érzékeny területeket a testén, hanem megismertetni vele érzékenyebbeket (melyekről esetleg addig nem tudott), szinte garantáltan nyertél magadnak egy ’’elégedett vásárlót’’, vagy minimum lelkes ovációt.

A legfontosabb női erogén zónák

Szerencsédre a pezsdítő erotika melegágya, vagyis az erogén zónák a női test számos pontján felelhetőek és segítségükkel meglepően könnyű út vezet az élvezetekhez.

Kapcsolj be némi érzéki zenét, gyújts meg pár aromaterápiás gyertyát és helyezd magad kényelembe – itt az idő felfedezőútra indulni!

Top 10 női erogén zóna: A legérzékenyebb pontok, egyenesen az orgazmusig! 1

1. Fej

Volt már részed kellemesen bizsergő érzéssel járó fejmasszázsban? Nos ez a fej tetején található szuper-érzékeny idegvégződéseknek köszönhető.

A fej megfelelően történő stimulálása, kényeztető masszírozása olyan hormonokat áraszt szét a testben, mint az örömhormonként becézett szerotonin valamint a szerelmi hormon néven ismert oxitocin. Továbbá serkenti a vérkeringést, nem csupán az agyban (ami a legfontosabb szereplő a szexben, ugye) hanem a test minden területén. 

Legközelebb mikor fokozódik a hangulat, a csókok és simogatás közepette tárd szélesre az ujjaid és lassan futtasd őket végig a haján, gyengéden masszírozva közben a fejbőrét. Indulj a fülei mögül, a feje tövéből, és körkörös mozdulatokkal, (hasonlóan a samponhasználathoz), juss el a homlokáig. A fejmasszázs megnyugtató és izgató egyaránt: segít az ellazulásban és kedvet hoz a folytatáshoz.

2. Fülek

Habár a fül tele van idegvégződésekkel, melyek az érintést azonnal az agy vágyközpontjába továbbítják, indokolatlanul kevés figyelmet kapnak, ez is teszi őket egy, a stimulációra igazán érzékeny, szexi ponttá. Ennek ellenére nem mindenki szereti, ha párja nyelve elkalandozik a fülében. Tehát a trükk az, hogy elsőre ne ess neki teljes erőbedobással, hanem kísérletezz lassan, de biztosan. 

Kezdetként finoman cirógasd partnered fülének C-alakját ujjaddal vagy nyelveddel. Csókold meg a fülcimpáját vagy lágyan szorítsd az ajkaid közé és masszírozd a száddal. Ha a fogadtatás pozitív, zöld utat kaptál ahhoz, hogy enyhén harapdáld és szopogasd. Ha belejöttél próbáld meg kombinálni ezeket a mozdulatokat és egyszer-egyszer kalandozz el nyelveddel a fülkagyló közepéig az elsőre talán meglepő, de rendkívüli élvezetek érdekében.

Egy másik bámulatos mód a fül stimulációját illetően: a hang! Sose becsüld alá egy egyenesen a fülbe irányuló, elképesztően vágykeltő halk nyögés vagy szenvedélyes szavak hatalmát.

3. Ajkak

Az ajkak a legexponáltabbak az összes erogén zóna közül, telis-tele idegvégződésekkel (százszor többel, mint amennyi az ujjbegyeinkben található) amik érzékenyek a legfinomabb érintésre is.

Ingerlésük szintén az örömért felelős hormonokat szabadítja fel az agyban, melyek egyaránt hatással vannak az érzelmekre és a női nemi szervre. A csókok ezért is játszanak fontos szerepet az intimitást fokozásában és a partnerünkhöz való kötődésben.

Az ajkak egyszerűen stimulálhatók csókokkal, de ne félj használni a fantáziád, légy játékos! Ne döglött hal módjára szorítsd szád partneredéhez, ajkaiddal, nyelveddel és fogaiddal cirógasd, kényeztesd, óvatosan harapdáld.

Időnként tarts némi szünetet, kalandozzatok el egymás tekintetében míg némi levegőhöz juttok a folytatást megelőzően.

Top 10 női erogén zóna: A legérzékenyebb pontok, egyenesen az orgazmusig! 2

4. Nyak

A nyak a lehető legérzékenyebb terület, ha lágy érintésekről van szó, valamint ezt tartják a legszexibbnek is. Mivel itt nagyon vékony a bőr, néhány érintés és csók csodákra képes!

Ha ingerkeltésről van szó, tökéletes választás az erogén zónák közül, főleg ha a partnered még nincs teljesen felizgulva.

Simítsd odébb a haját és tarkótól vállig, finom csókokkal borítsd el nyakát, különösen a nyaki ütőér környékét. Néhány jól irányzott csók és partnered máris libabőrös lesz. Közben vagy utána elkalandozhatsz a fülek környékére is pár apró harapás és csók erejéig. 

5. Mellbimbók

Habár a férfiak rengeteg figyelmet fordítanak a mellbimbókra, rendkívül kevesen tudják, pontosan hogy tegyenek a nők kedvére a keblek stimulálásával.

Kutatások bizonyítják, hogy az erre a területre érkező ingerek ugyanott fejtenek ki hatást az agyban, mint a csiklót és vaginát érintő kényeztetés, ezzel a női élvezetek szentháromságának kulcsfontosságú elemévé téve azt. 

Ne ess száddal rögtön a mellbimbóknak, a direkt szopogatásuk még várhat, inkább egyik kezeddel gyengéden masszírozod partnered melleit, közben pedig ujjaiddal vagy nyelveddel kényeztesd a bimbók udvarát. Enyhén szorítsd ajkaid közé mellbimbóit és futtasd végig nyelved rajtuk, finoman masszírozd őket és közben figyelj a jelekre, hogy pontosan mi az a mozdulat, amitől végigfut a hátán a hideg.

A nyalogatásuk és szopogatás felett használhatsz klitorisz-izgató vibrátort a masszírozásukhoz, mivel ez a terület kifejezetten érzékeny az enyhe vibrálásra, rezgésre.

6. Derék

Akár egy hosszú napról, akár egy átlagos keddről beszélünk, nincs nő, aki ellenállna egy kényeztető hátmasszázsnak. A háton található izmok és idegek igen pozitívan reagálnak az érintésre, de a derék a legérzékenyebb terület, ezért különösen érdemes figyelmet szentelni rá.

Kezdetnek finoman vakargasd és cirógasd a hátát, figyelmed a keresztcsontjára irányítva, ami közvetlenül az idegvégződésekkel teli farcsont felett található. Ezután hüvelykujjaddal elkezdheted masszírozni a derék gerinc által elhatárolt két oldalát, bentről kifelé haladva, ügyelve arra, hogy a gerinc közvetlen közelét kihagyd a folyamatból. 

Ez nemcsak hogy ellazítja majd partnered, de beindítja a vérkeringést a medence környékén. Tökéletes ahhoz, ami ezután következik!

Top 10 női erogén zóna: A legérzékenyebb pontok, egyenesen az orgazmusig! 3

7. Has

Számos nőben fellelhető bizonytalanság és esetleges kételyek a hasat illetően, de ez egy olyan erotikus terület, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A nők hasánál található izmok összeköttetésben állnak a vaginájával, néhányan ezért tapasztalnak orgazmust edzés és szimpla hasi gyakorlatok elvégzése közben. Ezen izmok ingerlése előjáték közben nagyobb élvezethez vezet majd a későbbiekre tekintve. 

Ujjaid lassan futtasd végig a gyomrán vagy az alhasa környékén (a köldök és szeméremtest közti területen), ezzel beindítva a vérkeringést a lejjebb található helyeken. A cirógatás közben fokozatosan kalandozz ujjaiddal lejjebb és lejjebb, majd vissza a hasához. Így a finom mozdulatok és a terület stimulálása olyan izgalmi állapotba hozza majd, mely után könyörögni fog a direktebb érintésekért.

8. Csikló

Az öröm központja, a klitorisz az egyetlen pont a testen, melynek legfőbb funkciója az élvezetekről való gondoskodás. 8000 idegvégződés található ezen a piciny területen, hát nem elképesztő?

Az érzékenységüket illetően nincs két egyforma csikló; néhány hölgy számára már a legfinomabb érintés is sok lehet, míg másoknak ennél többre van szükségük.

Láss hozzá finoman: kezdetnek két ujjbegyeddel masszírozd, körkörös mozdulatokkal, majd fel és le. Kísérletezz különböző tempókkal és nyomásgyakorlással. Emlékezz, hogy nem egy foltot dörzsölsz ki az ingedből, maradj finom, ne használj nyers és durva mozdulatokat.

Valamint azt is tartsd észben, hogy némi nedvesség sem árthat. Stimulálhatod a csiklót nyelveddel vagy vibrátor segítségével is.

Korábban már irtunk egy cikket a csikló és vagina izgatásáról, amelyben 14 szuper technikát mutatunk be. Ne hagyd ki!

9. A comb belső fele

A nemi szervek közelsége miatt ez a terület fokozottan érzékeny az érintésekre. A térdhajlatokkal együtt a combok belső fele is telis-tele van idegekkel szóval a finom csókok és érintések garantáltan őrületbe fogják kergetni! 

Legközelebb mikor a lábai közt találod magad, tégy egy kis kitérőt és borítsd el csókokkal partnered combjának belső felét.

Használd az ujjaid és a nyelved a stimuláláshoz, apróbb harapások is beleférnek, de maradj finom, érzékeny területről beszélünk! Miközben száddal orálisan kényezteted, masszírozd combjait, így elősegíted a vér áramlását a vénuszdombja felé, ezzel is fokozva számára az élvezeteket.

10. Lábak

Sokan meglepőnek találhatják, hogy a láb masszírozása és stimulálása milyen izgató hatású lehet. Ehhez nincs szükség fétisre, csupán meg kell találni azokat a nyomásra érzékeny pontokat a lábon melyekkel izgalmat és vágyakat ébreszthetsz benne, de legrosszabb esetben is segítesz ellazulni számára egy hosszú nap után.

Helyezd partnered lábait az öledbe és kezdj az érzéki masszázshoz. A talpaktól indulj, ujjaiddal gyakorolj enyhe nyomást és végezz körkörös mozdulatokat. A szerelmi játék és a lábak masszírozása folytatódjon a saroktól a lábujjakig, majd vissza.

Emlékezz, hogy itt sem az erőfitogtatás a lényeg, légy gyengéd és ne félj meg megkérdezni tőle pontosan mit preferál.

A fenti testrészekkel szinte a végtelenségig lehet játszani, de ha úgy érzed szeretnél olyan erogén zónákat is megismerni, amiről nagyon kevesen tudnak, akkor ezt a cikket is olvasd el.

Kihagytunk valamit? Írd meg a vélemények a részben, hogy szerinted melyik a legérzékenyebb erogén zóna. 

3 Hozzászólás

Trecska Peter:
2018-02-15, 19:54:01
Válasz

Sziasztok nekem olyan problemam van hogy nincs tartos merevedesem nem jut ver a peniszbe!Hogyan tudok vert termelni a peniszembe?

Balázs - Szexvitál:
2019-01-30, 15:26:18

Kedves Péter, Ez nem egyedi probléma, a férfiak több, mint a fele találkozik valamilyen formában a merevedési nehézségekkel. A pénisz vérellátottságának növeléséhez a a Szuperhős kapszulát javasoljuk. Az oldal tetején a potencianövelők menüpont alatt találod

Buzivagyok:
2020-07-26, 23:11:44, Szexvital.hu
Válasz

Buzi vagyok Olyankor ki van??

Tibor:
2020-08-19, 17:01:51
Válasz

Kihagytátok a kisajkakat, a hüvelyt és a G-pontot, valamint a női popsilyuk bejáratát .

Véleményed