Mellek kényeztetése: Így vedd kezelésbe a melleket PROFI módjára!

Írta Szexvital.hu 2017-09-16 0 Hozzászólás

Mennyit tudsz pontosan partnered kebleiről? Mi férfiak gyakran csodáljuk naphosszat párunk ’’ikreit’’, álmodozunk róluk mikor nincsenek jelen, de mit tudunk róluk azon kívül, hogy szemet gyönyörködtetőek?

Ebben a cikkben olyan tippeket mutatunk neked, amelynek köszönhetően te is úgy bánhatsz majd a mellekkel, mint egy igazi csődör!

Mellek kényeztetése: Így vedd kezelésbe a melleket PROFI módjára! 1

Tippek a mellek a kényeztetéséhez

Mikor a nők melleit kényezteted, törekedj arra, hogy minden érintést eltalálj. Ezeknek a trükköknek köszönhetően így hamar beindul majd partnered. Sőt, a jókor jó helyre időzített stimulációval könyörögni fog a folytatásért.

Először is beszéljünk pár univerzális trükkről azzal kapcsolatban, miként használd kezeid különböző méretű és típusú melleknél, mellbimbóknál annak érdekében, hogy a lehető legmegfelelőbb intenzitású stimulációt biztosítsd partnered számára!

1. tipp – Mindig finoman indíts!

Sosem tudhatod, milyen érzékenyek lesznek mellei érintésedre! Mikor az első előjátékhoz értek, lágyan érintsd és csókold kebleit a biztos siker érdekében. Később növelhetsz az intenzitáson nyelved segítségével, ha úgy érzed, arra van szükség.

Ne feledd: Ha túl keményen indítasz, könnyen lehet, hogy tönkreteszed hangulatát és lőttek az éjszakának. 

Ebben a videóban láthatod, milyen egy tökéletes előjáték. Érdemes ellesned a trükköket!

2. tipp – Kapd el hátulról!

Nem csupán szórakoztató, de még imádni is fogja, ha hátulról veszed kezelésbe melleit. Te közben hozzásimulhatsz hátának csodás vonalaihoz, ő pedig odáig lesz attól, hogy végigcsókolod egyik legfőbb erogén zónáját, a nyakát.

Erre ügyelj: Ha ezt a pózt választod, ne felejtsd el használni nyelveid és szád nyaka, fülei és ajkai kényeztetése közben.

Frissítsd fel emlékezeted egy korábbi, erogén zónákkal kapcsolatos cikkünk segítségével! 

3. tipp – Figyelj oda reakcióira és légzésére!

Mindegy hány alkalommal voltatok már együtt, mindig figyelj reakcióira! Fókuszálj légzésére, hamar rájössz majd, mi hozza igazán hangulatba. 

Jelek: Ha mély lélegzeteket vesz, ajkaiba harap és nyög, az mind arra utal, valamit nagyon jól csinálsz.

4. tipp – Hagyd rajta melltartóját!

Ha látod mellbimbóit a textilen keresztül, finoman dörzsölgesd, masszírozd őket. Ettől hamar forrósodik majd a hangulat, a melltartó már nem marad sokáig, az előjátékot viszont izgalmasabbá teszi kemény bimbóinak melltartón át történő látványa.

Tartsd észben: Mikor már látod rajta a teljes izgatottság jeleit és azt, hogy őrülten vágyik érintésedre meztelen testén is, kapd le melltartóját és folytassátok az előjátékot textil nélkül.

Mellek kényeztetése: Így vedd kezelésbe a melleket PROFI módjára! 2

5. tipp – Felizgatás a bimbók kihagyásával

Azt fogja várni, hogy nekiesel mellbimbóinak, de ehelyett csókolgasd a körülöttük lévő zónát, nyelveddel megrajzolva melleinek kontúrját.

Bízz bennem: Ez a fajta kényeztetés garantáltan felizgatja majd. Pár perc és könyörögni fog, hogy érintsd meg mellbimbóit.

6. tipp – A bimbók nyalogatása és finom szopkodása mindig meghozza gyümölcsét!

Ha olyan srác vagy, aki inkább kezeit használja, mikor intim érintésekre kerül a sor, itt az idő változtatni ezen! Kezdd el használni nyelved, nyalogasd, szopkodd, masszírozd vele melleit!

Ne feledd: Ha kezeiddel bal bimbóját kényezteted, ajkaid helyezd a jobboldalira és vica versa. Ne legyen olyan pillanat, hogy nem használod szád!

Mellek kényeztetése: Így vedd kezelésbe a melleket PROFI módjára! 3

7. tipp – Ha keményen szereti, légy kemény!

Van, aki keményen szereti. Mindig finoman indíts az ágyban, de ha úgy látod keményebb érintésekre és harapásokra vágyik partnered, a bimbóit se hagyd ki a játékból!

Óvatosan: Mindig menj biztosra mielőtt bekeményítenél! Fokozatosan emeld az intenzitást, tapasztald ki, hogy szereti igazán.

8. tipp – Mindent az érzéki kényeztetés érdekében!

Ki mondta, hogy csupán nyelved és kezeid használhatod az ágyban? Nagyszerű stimulációs kiegészítők lehetnek az olajok, jégkockák, csokoládé és a tejszínhab.

Tartsd észben: Bármit kipróbálhatsz az egzotikusabb élmények érdekében. A lehetőségek tárháza rád vár!

Mellek kényeztetése: Így vedd kezelésbe a melleket PROFI módjára! 4

 

5 mellkategória, melyeket jó, ha ismersz

A mell az mell – igaz? Vannak kisebbek és nagyobbak, de tudod-e, melyik milyen stimulációs stratégiát igényel a biztos siker érdekében?

Összeszedtük a legfontosabb kategóriákat, melyekkel találkozhatsz szexuális életed során:

 1. Nagy – Könnyedén felismerhető. A C és afeletti kosarakat értjük nagy alatt.
 2. Kicsi – Kicsinek nevezhető, ami könnyedén elfér kezedben.
 3. Lógós – Nem szorul magyarázatra. 
 4. Sebészeti úton megnagyobbított – Szilikonnal töltött keblek.
 5. Kismama – Friss anyuka mellei.

Mellek kényeztetése: Így vedd kezelésbe a melleket PROFI módjára! 5

Mellbimbó típusok

3 főbb kategória létezik a mellbimbókat illetően:

 1. Nagy – Ezt a kategóriát erős szín és az átlagosnál nagyobb bimbók jellemzik.
 2. Kicsi – Az átlagos areola egy érett nő esetében körülbelül 3 cm átmérőjű. 
 3. Beforduló – Akkor sorolható ebbe a kategóriába, ha a bimbó feje bevágott. Nem túl gyakori, épp ezért könnyedén felismerhető.

Mellek kényeztetése: Így vedd kezelésbe a melleket PROFI módjára! 6

8 stimulációs stratégia

Fontos, hogy pontosan azonosítsd milyen mellel és bimbókkal van dolgod a megfelelő stimuláció érdekében. 

Kezdjük a különböző bimbókat illető kategóriák technikáival:

 1. Nagy – A nagyobb bimbók idegvégződései hosszabbak, mint a kisebbeké. Ez annyit jelent, hogy érzékenyebbek a kisebbeknél. Csókold őket finoman és légy nagyon óvatos a harapásokkal.
 2. Kicsi – Ezek nagyobb stimulációt igényelnek. Fókuszálj a bal-felső területre, mert itt helyezkednek el az idegek, melyeknek köszönhetően ez tekinthető a legérzékenyebb pontnak. 
 3. Beforduló – Szerencsére ezek semmiben sem különböznek a többitől. Az idegvégződések egyeznek az átlagos bimbókéval, tehát bátran csókold, nyalogasd és harapdáld őket!
 4. Nagy mellek – A nagyobb mellek kevésbé érzékenyek. Stimuláld a melleket körülölelő területet, főleg a hónalja alatti részeket.
 5. Kicsi mellek – Azok a mellek, melyek kisebbek az átlagnál általában érzékenyebbek is. Óvatosan játssz melleivel, mellőzd a kemény érintéseket.
 6. Lógós mellek – Ha mellei lógnak, légy keményebb, mint általában, mert nagyobb nyomást igényelnek. Ezen kategóriába tartozó mellek idegei megnyúltak és már nem olyan érzékenyek. Ha háton fekszik, érzékenységük nagyobb lesz, mint függőleges helyzetben.
 7. Sebészeti úton megnagyobbított mellek – Érzékenységét tekintve semmiben sem különbözik az átlagostól.
 8. Kismama mellek – Ha partnered újdonsült kismama, melleit kényeztesd óvatosan hisz könnyedén stimulálhatóak ilyenkor. 

Fontos, hogy a tudást melyet most elsajátítasz kombináld, ugyanis ha odafigyelsz mind mellbimbóinak és melleinek méretére, garantáltan eltalálod majd a megfelelő intenzitású stimulációt!

(Az AskMen videójában részletesebb tippeket is kaphatsz, hogyan kényeztesd helyesen a melleket.)

Neked mi a kedvenc technikád, ha a mellek stimulációjáról van szó? 

Véleményed