Erre az 5 testrészre eddig nem gondoltál erogén zónaként – így izgasd őket, ha vad éjszakát szeretnél

Írta Szexvital.hu 2018-04-11 0 Hozzászólás

Az erogén zónáknak kiemelt szerepük van az előjáték során. Az érzéki pontok megtalálásával könnyen izgalomba hozhatod a partnered, egy tartós kapcsolatban pedig ezek felfedezésével fokozhatjátok az intimitást.

Azzal valószínűleg nem mondunk újat, hogy ezek közé tartozik a fülcimpa, a nőknél a mellek, a férfiaknál pedig az alhas. A felsoroltakon kívül  azonban jóval több érzékeny pont található a testünkön, amellyel mintegy gombnyomásra izgalomba hozhatod a partnered – feltéve hogy tudod, hogyan érintsd meg.

Nézzük most meg azt az 5 pontot, amiről hajlamosak vagyunk megfeledkezni.

1. Hónalj

Elsőre talán meglepő, pedig ezen a részen nagyon sok idegvégződés található. Persze nem mindegy, hogyan kezded el izgatni ezt a terültet, hiszen sokan csiklandósak, így ha nem megfelelően érsz hozzá, az egész helyzet nevetésbe torkollhat.

Amennyiben itt akarod kényeztetni a párod, akkor araszolj a száddal vagy a kezeddel a karján felfelé, majd időzz el a könyökhajlatánál. Óvatosan és lassan haladj, folyamatosan figyelve a reakcióit, így azonnal abbahagyhatod a kényeztetést, ha nem a kívánt hatást váltod ki.

Azt mondjuk, a hónalj dolgot próba szerencse alapon érdemes kipróbálnod, mert lehet, hogy egy olyan erogén zónát fedezel fel a párodon, ami pöccre beindítja.

2. Talp

A hónaljhoz hasonlóan a talpon szintén sok olyan idegvégződést találsz, amely segít izgalomba hozni a partneredet. Vigyázz, itt is ki kell tapasztalnod, milyen hatást vált ki az érintés. A finom mozdulatok gyakran eredményeznek nevetést, de vannak olyan trükkök, amelyekkel a siker borítékolható.

Vedd a kezedbe a partnered talpát és kezdd el a hüvelykujjaddal körkörösen masszírozni. Nem kell túl érős nyomást kifejtened, sőt a legjobb, ha gyengéden érsz a bőréhez. Haladj a talpboltozatától a lábujjak felé, időzz el a kis párnácskáin, majd emeld a hangulatát a tetőfokára a lábujjainak kényeztetésével.

Engedj teret a kreativitásodnak, a nyomkodáson kívül bevetheted a simogatást, sőt a csókokat is – ezekben az esetekben viszont légy résen, a korábban említett csiklandozó érzés miatt.

3. Térdhajlat

Gondolj csak bele, itt is mennyire vékony a bőr…ami az előjáték során a lehetőségek tárházát nyitja meg előtted. Elég kevesen gondolnak erre a részre erogén zónaként, így az izgatás során nem nagyon kerül előtérbe, pedig könnyen elképzelhető, hogy az élvezetekhez ezen keresztül vezet az út a partnerednél.

Ráadásul közel van a péniszéhez, vagyis a térdhajlat ingerlésével az izgalom a fő erogén zónáját sem fogja elkerülni. Amikor tehát végigsimítod a combját, időzz el itt, bevetheted a simogatást, a finom, masszírozó mozdulatokat vagy a szádat (és a nyelvedet).

Egyébként ehhez nagyon hasonló rész a felsőtesten a könyökhajlat, vagyis ezzel szintén érdemes kísérletezned.

Erre az 5 testrészre eddig nem gondoltál erogén zónaként – így izgasd őket, ha vad éjszakát szeretnél

4. Tenyér

A talp kistetvére a felsőtesten. Különösen akkor vedd kezelésbe ezt a részt, ha a partnered szégyenlősebb és lassabban nyit az új dolgok felé. Ez azonban teljesen ártatlannak tűnik, hiszen a kezét az utcán is megfogod.

Először vedd szemügyre a tenyerét, majd nézz a szemébe és közben kezdd el gyengéd, körkörös mozdulatokkal simogatni az ujjbegyeddel. Eleinte egészen kis területre összpontosíts, majd egyre nagyobb részét vedd birtokba és ne hagyd ki az ujjait sem. Ezeknél szabad a pálya, csókolgathatod, a szádba veheted vagy finoman harapdálhatod (rátok bízzuk, mi az, ami még belefér).

5. Hát

Ez a testrészünk igen nagy kiterjedésű és csak néhány centiméterenként vannak rajta idegvégződések. Ennek ellenére az egyik kulcsfontosságú terület, ha az érintésről van szó, gondoljunk csak arra, mennyire gyorsan megnyugszunk, ha valaki a hátunkat simogatja.

A szexnél sem kivétel ez a rész, különösen akkor, ha tudod, pontosan hol vedd kezelésbe. Az erogén területek közé tartozik a lapocka és a gerinc melletti rész, amit csókolgathatsz, óvatosan nyalogathatsz vagy bevetheted a jól bevált masszírozó mozdulatokat.

Úgy látod, a partnered feszült? Akkor vegyél elő egy jó illatú testápolót vagy masszázsolajat és gyengéden, az ujjbegyeiddel kezdd el nyomkodni az említett területeket. Fentről haladj lefelé, az utolsó csigolyához érve pedig elidőzhet a kezed a popsiján, majd fokozatosan birtokba veheted a többi testrészét.

Ha már régóta vagytok együtt, akkor mindenképpen érdemes egy-egy ötletet kipróbálnotok. Így sokkal bensőségesebbé tehetitek a viszonyokat, feldobhatjátok a szexuális életeteket és jobban megismerhetitek egymást.

Az sem gond, ha egy-egy helyzet nevetésbe torkollik, ezen ugyanis gyorsan túllendülhettek és folytathatjátok a másik testének felfedezését. Amikor pedig megtaláljátok azokat a bizonyos nyomógombokat, a gyönyör garantált.

 

Véleményed