Ujjázási technikák: 14 tipp a vagina izgatáshoz, amivel tuti sikered lesz!

Írta Szexvital.hu 2017-03-26 1 Hozzászólás

Rád tört már valaha a Déjá Vu érzés az ágyban? Kezd monotonná válni hogy barátnődet mindig ugyanúgy izgatod? Hát még ő mennyire vágyhat a változatosságra?!

Hiába találtad meg a tökéletes "receptet" ahhoz, hogy barátnődet akár már az ujjazásoddal a fellegekbe repítheted, előbb-utóbb ha nincs változatosság a szexben, a tökéletes is hamar megszokottá válhat.

Ebben a cikkben 14 olyan tippet mutatok neked a vagina helyes kényeztetéséhez, amely nem csak barátnődnek okoz még nagyobb örömöt, de téged is kiszakít a megszokott rutinból! ;)

ujjazas-technikak-vagina-izgatasa-14-tipp-1

Tudtad hogy a korai orgazmus nem csupán egy férfiakat érintő probléma?

A túl korai elélvezés egy a hölgyeket is gyakorta aggasztó gond ami különösen igaz ha jó szerető vagy. De tedd fel magadnak a kérdést: érdemes minden alkalommal bevetned azt a totálbiztos, mesterien megtanult technikát ami pár perc alatt eljuttatja partnered a csúcsra? 

Vagy néha nem árt kísérletezni új, más stimulációt okozó technikákkal melyeknek köszönhetően a szex újból frissnek és vadabbnak érződik? Ha te is az utóbbi híve vagy, akkor bátran kísérletezz a következő módszerekkel. De mielőtt nekikezdenénk, egy kis anatómia a megértéshez.

A vagina részei

A következő tippeket csak akkor fogod tudni helyesen alkalmazni, ha tisztában vagy a női nemi szerv részeivel és a felépítésével.

A következő részek lesznek most fontosak neked a helyes izgatáshoz:

  • A vénuszdomb (mons Veneris): A vénuszdomb zsírszövetből áll, amely a bőr alatt, közvetlenül a szeméremcsont (os pubis) felett helyezkedik el. Felületét szőr növi be, s ez a vénuszdombot a vulva legfeltűnőbb részévé teszi.
  • A nagyajkak (labia majora): A nagy (külső) ajkak: két vastag, zsírszövetből álló bőrredő, amelyek a vénuszdombról lefelé haladnak és a vulva külső határát képezik. A serdülőkortól ezek is szőrrel fedettek. Minthogy a nagyajkak rendszerint szorosan egymáshoz simulnak, az egész vulvát befedik.
  • A kisajkak (labia minora): A nagyajkak alatt találhatók. Két vékony bőrredőből állnak, átszőve vérerek és idegvégződések sűrű hálózatával. Épp ezért érintésre igen érzékenyek. A kisajkak felső vége összenőtt, s egy olyan bőrredőt képez, amely a csiklót elfedi. Ezt a bőrredőt a csikló előbőrének (lat. praeputium) is nevezik.
  • A csikló: A csikló (görögül kleitoris = kis domb) a vénuszdomb alatt kezdődik, ott, ahol a kisajkak összenőnek és előbőrt (fitymát) képeznek. Az előbőr alatt látszik a csikló makkja, vagyis egy rövid, henger alakú szerv, amely két 'lábbal' nyúlik a test belsejébe. Mindkettő mellett búra alakú, szivacsos szövet található. Köztük van a szintén barlangos testtel körülvett húgycső. Ezt az egész, duzzasztható barlangos rendszert együttesen csiklónak (klitorisz) nevezhetjük, s hasonlósága a péniszhez még nyilvánvalóbb.

ujjazas-technikak-vagina-izgatasa-14-tipp-2

Hasznos tippek az ujjazáshoz

1. Ne hanyagold a kis szeméremajkakat

Sokak által elkövetett hiba a kis szeméremajkakról való megfeledkezés, pedig stimulálása tökéletes időtöltés mielőtt partnered teljesen izgalomba jönne. 

A síkosítóval bekent ujjperceddel kövesd felfelé a kisajkat míg a a klitoriszhoz nem érsz, ezen a ponton pedig kezd el stimulálni. Mikor partnered eléggé felizgult, hüvelykujjaddal nyomd felfelé a kisajak ezen részét a köldök felé tovább fokozva a stimulációt.

2. Ismerd a G-pontot

A G-pont izgatására legtöbbünk csak egy technikát ismer: a tenyérrel felfelé, oda-vissza mozgással való stimulálást, de mit tehetünk ha ez a módszer partnerünknél nem működik?

Először is, ne adjuk fel, a G-pont nem feltétlenül található meg ugyanazon a helyen minden nőnél, ha elsőre nem találjuk a megszokott helyen bátran haladjunk kissé mélyebbre. Keresés közben két ujjal masszírozzuk a vagina felső falát de először győződjünk meg róla hogy partnerünk eléggé nedves a további kutakodáshoz. Ha nem, akkor egy kis síkosítóval könnyen orvosolhatod a helyzetet

Korábban már irtunk egy hosszabb terjedelmű cikket a női G-pont elhelyezkedéséről, ezt ide kattintva eléred

ujjazas-technikak-vagina-izgatasa-14-tipp-3

3. A nagy szeméremajkak izgatása

A nagy szeméremajkak kevésbé érzékenyek a stimulálásra mint a vagina többi részei, ennek ellenére izgatásuk tökéletes része lehet az előjátéknak. 

Csókolózás közben egyik kezedet formáld bögre alakúra és így gyakorolj enyhe nyomást a nagy szeméremajakra. Az enyhe nyomás hatására gyorsabban beindul a vagina vérellátása ami felgyorsítja az izgalmi állapot elérését.

4. Szeméremdomb

Először egy kis anatómia: szeméremdombnak nevezzük azt a zsírszövetet, mely a szeméremcsont felett helyezkedik el, könnyű felismerni hisz ezen a részen nő a fanszőrzet. 

A szeméremdombot enyhén lefelé nyomva izgasd, amely közvetve stimulálja a klitoriszt ezért ez a módszer könnyen bevonható az előjátékba.

5. A nagyajkak masszírozása

A nagyajkak és kisajkak idegei nem kapcsolódnak közvetlenül ezért a nagy szeméremajkak masszírozása egészen más érzést nyújt mint a klitorisz egyéb izgatása. 

A nagyajkat helyezd hüvelykujjad és mutatóujjad közé és oda-vissza mozgással kezd el masszírozni néha felváltva egy felfelé irányuló enyhe húzással. Ha partnered nem borotválja, jó ötlet lehet a masszírozás közben időnként a fanszőrzet enyhe húzása, tovább fokozva a stimulációt.

ujjazas-technikak-vagina-izgatasa-14-tipp-4

6. Körözd a forró pontját

Akármennyire is csábít a klitorisz azonnali kényeztetésének gondolata, mielőtt belevágnál a lecsóba érdemes barátnődet egy kissé tovább kísérteni. 

Először is vigyél fel elegendő síkosítót ujjaidra, majd a nyomást variálva kezd el a klitorisz körzését. A siker garantált, hisz sok női magazin kimutatta hogy ez a legkedveltebb maszturbálási módszer a hölgyek körében.

7. Méhnyak

Ha párod szereti a mély penetrációt, a méhnyak stimulálását is élvezni fogja. Ugyan a méhnyak izgalmi állapot során hátrább húzódik, az átlagos vagina nem olyan hosszú hogy a méhnyakat ujjal ne lehetne elérni. 

Ujjaidat dugd fel ameddig csak lehetséges és kezd el a méhnyak gyengéd masszírozását ügyelve arra hogy a nyomást csak pozitív visszajelzés esetén növeled.

8. Variáld a pozíciókat

Néha nem árt felváltani kedvenc pozíciótokat valami újjal a szex megfűszerezése végett, sokszor pedig elegendő ha ugyanazt a technikát szimplán egy másik pozícióban próbáljátok ki. 

A hüvely érzékenysége miatt partnered egészen mást fog érezni a megszokottnál és más érzelmek fognak felszabadulni a szex során, tehát bátran kísérletezzetek kedvetek szerint.

9. Tanulj meg jól ujjazni

Gondolom ez a pont sokak számára teljesen egyértelmű, de a fiatalabbak kedvéért muszáj ide sorolni. A jó ujjazás nemcsak az ujjak ki-be mozgatásáról szól, vesd be a nyelvedet a folyamat közben, gondoskodj a csikló falait érő megfelelő nyomásról és variáld az ujjak számát stb. 

Egy nő számára kevés hangulatrombolóbb dolog létezik mint a béna ujjazás, ügyelj arra hogy partnered mindig megfelelően legyen kényeztetve az előjáték során.

10. Vedd fel a ritmust

Ha a közvélemény kutatásoknak hinni lehet, a ritmikus mozgások okozzák a legnagyobb gyönyört a hölgyek számára ujjazás közben, ezért érdemes erre odafigyelni.  

Íme egy módszer amely főként a ritmusra épül: Helyezd a mutatóujjad és a középső ujjat a csikló két oldalára és mintha egy zongorán játszanál, ütemesen változtass a nyomáson a két ujjad között. Ha növelni szeretnéd a stimulálást, helyezd az egyik ujjad a csikló makkjára és úgy folytasd a „zongorázást”.

ujjazas-technikak-vagina-izgatasa-14-tipp-5

11. Elsöprő élvezet

Söprő mozdulatot imitálva mozogj le-fel a vulván ügyelve a ritmusra és a következetességre.

Ezt a mozdulatsort érdemes az előjáték elején, az ujjazást megelőzően bevetni mivel a behatolást követően a megfelelő ritmus fenntartása megnehezedik.

12. Kétkezes akció

A hüvelyk és mutatóujjaddal nyisd szét a szeméremajkakat miközben a másik kezeddel a klitoriszt ingerled. 

Az ajkak szétnyitása nemcsak könnyebb hozzáférhetőséget teremt, de a sebezhetőség érzését is utánozza ami tovább korbácsolhatja a vágyat.

13. Hagyd partnereden a bugyit

Tudjuk hogy nehéz ellenállni az összes ruhadarab letépésének, de izgatás során a bugyi a súrlódásának hála tovább fokozhatja partnered kéjérzetét. (Ez a módszer főleg olyan túlságosan érzékeny hölgyeknél hatásos, akik jobban preferálják az indirekt stimulálást). 

Az ideális forgatókönyv: Partnered szatén anyagú alsóneműt visel ami tökéletes súrlódást okoz, a kellő izgalom elérése után pedig a bugyi levétele helyett a fehérneműt csupán félrehúzod ami még dögösebbé teszi a szituációt. 

ujjazas-technikak-vagina-izgatasa-14-tipp-6

14. Stimuláld a klitoriszt minden irányból

A klitorisz a vulva legérzékenyebb pontja hisz itt összpontosul a legtöbb idegszál, ezért megfelelő stimulálásával szinte garantált az orgazmus.

Enyhén csípd a klitoriszt a mutató és középső ujjad közé és kezd el körkörös mozgással minden irányból stimulálni. Ennek a módszernek hála biztos lehetsz abban hogy a klitorisz minden szögből stimulálva van és a nyomás szabályozásával könnyen gyorsíthatod vagy lassíthatod az orgazmushoz szükséges időt.

Szeretnéd fokozni a csikló érzékenységét és az orgazmus intenzitását? Válassz egy stimuláló krémet!

1 Hozzászólás

Hilda:
2019-07-16, 17:37:38
Válasz

Nekem nagyon tetszenek a technikák én bár nincs partnerem magamon kipróbálni nagyon jó érzés volt ha lesz majd elmondom neki és tuti lesz az élvezet köszönöm ☺️

Véleményed