Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz!

Írta Szexvital.hu 2017-07-19 2 Hozzászólás

Mindenki imád szexelni, ez nem is kérdés. Egy 2004-es statisztika kimutatta hogy a nemileg érett életkort betöltők csupán 1%- aszexuális, ez azt jelenti hogy változó gyakorisággal ugyan de a férfiak és nők 99%-a szeret szexelni. 

Gondolom te is napjaid többségét az ágyban összebújva töltenéd pároddal ha nem hívna a munka és a felelősség. Akármennyire is szeretjük a szexet, az könnyedén monotonná és szimpla rutinná válhat ha nem dobjuk fel az aktust némi spontaneitással, új játékszerekkel és pozíciókkal. 

Ha szeretnél te is új fényt vinni a nemi életedbe akkor bátran próbáld ki a következő, nagy sikerű szexpozíciókat.

Most 59+1 szexpozíciót mutatunk neked, amivel a Kámaszútra mestere, igazi lepedőakrobata lehetsz!

Ha pedig szeretnéd magad még jobban beleásni a lepedőakrobatika rejtelmeibe, akkor olvasd el a hogyan legyek jó az ágyban cikkünket is!

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 1

Misszionárius szex pozíciók

A misszionárius, a legismertebb és legáltalánosabb pozíció amit mindenki ismer, hisz tökéletes kezdők számára is akik csak éppen ismerkednek a szex izgalmaival de ugyanolyan élvezetes a „haladók” köreiben is. Íme néhány variációja a misszionárius póznak amit azoknak is érdemes kipróbálniuk akik már kissé unták a tradicionális pozíciót:

1. Átlagos misszionárius

A tradicionális misszionárius póz jó okkal a legismertebb a világon, a szemkontaktus, a mérsékelt de határozottan észrevehető férfi dominancia és a penetráció szöge mind hozzájárul ahhoz hogy mindenki ismeri ezt a pozíciót. Esélyes hogy első szexuális tapasztalatod neked is ebben a pózban történt, valamint az is hogy nehezebb napokon előszeretettel használjátok eme pózt párotokkal az egyszerűsége és kényelmessége miatt.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 2

2. C.A.T.-póz (Coital Alaingment Technique)

A köznyelvben csak békapózként emlegetett C.A.T. feláldozza a misszionárius póz lökőerejét és férfi dominanciáját a jobb penetrációs szög és a jobb bőrrel való érintkezésért cserébe.

A póz egyszerűen kivitelezhető, vedd fel partnereddel a misszionárius pózt és a menet közben mellkasoddal közelítsd meg partnered mellkasát az érintkezés pontjáig, miközben partnered összekulcsolva a fenekednél tartja lábait. Az eme pozíciónak köszönhető nyomás miatt partnered klitoriszát erősebb stimuláció valamint a szögnek köszönhetően penetrációd a szokásosnál mélyebbre fog érni. Ez a pozíció főleg partnered élvezetét szolgálja.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 3

3. Lábak a vállakon 1.0

A misszionárius egy klasszikus változata ami végezhető úgy is hogy te vagy felül az ágyban vagy te állsz míg a partnered az ágy szélén fekszik.

A pozíció felvétele után könnyedén irányíthatod és variálhatod penetrációd szögét valamint a behatolás a szokásosnál mélyebb lesz ami számodra és számára is nagyobb élvezeteket fog nyújtani. Gondoskodj róla hogy partnered lábai stabilan pihennek vállaidon melyeket kezeiddel megtartasz mivel heves szeretkezés közben könnyen előfordulhat hogy a lökések hatására partnered eltolódik tőled. 

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 4

4. Lábak a vállakon 1.1

Ha több dominanciát és erősebb kontrollt akarsz, akkor ezt a pózt neked találták ki.

Vegyétek fel ugyanazt a pózt mint az 1.0 verziónál ugyanakkor kezdj el partnered felé közeledni úgy mintha félbe akarnád hajtani (ügyeljünk partnerünk visszajelzéseire, ezt a pózt a kevésbé rugalmas hölgyek nem tudják végrehajtani) Testetek közelségéből adódóan ez a póz igen intim szeretkezést tesz lehetővé, ugyanakkor a póz miatt partnered nem fog tudni mozogni ezért a stimulálás 100%-ig rajtad múlik. A pózt csupán néhány perc erejéig tartsuk fenn hogy partnerünk elkerülje az izomhúzódás kockázatát.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 5

5. Körkörös stimulálás

Ez a pozíció tökéletes azok számára akik nincsenek teljesen megelégedve méretükkel, vegyétek fel a szokásos lábak a vállakon pózt de úgy hogy partnered feneke egy magas és kemény párnával legyen megtámasztva. Ha ez megvan, kezdj el testeddel partnered felé közeledni úgy hogy megközelítsetek egy 60°-ok szöget. Ha ez is megvan, kezdődhet a penetráció de a ki-be mozgás helyett most egy körkörös mozgás történjen.

Ez a mozgás ugyan számodra kevésbé élvezetes mint a tradicionális ki-be mozdulat ugyanakkor partnered hüvelyének falait a körkörös mozgás jobban stimulálja ami gyorsabb orgazmushoz vezet.

6. Viennese Oyster

Egy igen nehéz póz amit csak a hajlékonyabb hölgyek tudnak felvenni, partnered háton fekvés közben tartsa bokáit a feje mögött kezeivel így megtámasztva lábait.

Ha ez sikerült, képes leszel az igazán mély penetrációra, ugyanakkor ügyelj arra hogy támaszod tökéletesen stabil legyen,  ennél a pozíciónál komoly sérülésekhez vezethet ha csak egy pillanatra is elveszted az egyensúlyod és ráesel partneredre.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 6

7. Spreadeagle

Ahogy az előzőnél, ezt a pózt sem kezdőknek találták ki továbbá igényel egy kis bondage fétist is.

Partnered háton fekve tárja szét lábait melyeket kötözz össze csuklóival a képen ábrázolt módon. Ha partnered élvezte a Szürke ötven árnyalatát és kellően rugalmas, mindenképp próbáld ki vele ezt a pózt.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 7

Kutyapóz és variációi

Amellett hogy az ember legjobb barátai, a kutyák az evolúció során találtak egy olyan pózt ami az emberek között is igen remekül működik. A kutyapóz és annak variációi ugyan kevésbé intimek a misszionárius szex pozíciókhoz képest, ha partnered szereti a szex közbeni alárendelt viszonyt vagy szerettek szerep játszani akkor biztosan élvezni fogja a következő pozíciókat is.

1. Kutyapóz

Milliók kedvenc pozíciója, a kutyapóz tökéletes azon párok számára akik élvezik az alá-fölé rendeltséget szex közben és/vagy az egyszerű, különösebb erőfeszítéseket nem kívánó, kényelmes pozíciókat szeretik.

A klasszikus kutyapóz mindenki számára ismert: míg partnerünk négykézláb velünk ellentétes irányban helyezkedik el amely után hátulról történik meg a behatolás, egyszerű és nagyszerű. A kutyapóz egyik nagy előnye a variálhatóság, tökéletes anális szexhez, fenekeléshez, hajhúzáshoz, szabad kezünkkel lehetséges partnerünk klitoriszának stimulálása stb. , a lehetőségeknek csak fantáziánk szabhat határt.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 8

2. Kutyapóz állva

A tradicionális kutyapóznál mindkét fél térden áll az aktus menetekor, de ennek nem kell feltétlenül így történnie. Egy egyszerű átmenet a kutyapózból, ez a verzió felállva, partnerünkre csupán „rádőlve” történik a penetráció, amely ugyan kevésbé intenzív a megszokott kutyapózhoz képest, de az érzés amit nyújt is eltérő, plusz jó lábgyakorlatnak is felfogható.

A pozíció több erőfeszítést igényel a férfi partnertől ezért inkább azoknak ajánljuk, akik szeretik a kisebb kihívásokat.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 9

3. Ágy oldali kutyapóz

A legtöbb szexpózban van valami a közös: általában mindig a férfi van a „földön” míg a partner van a megemelt platformon (ágy, asztal stb.) Ez a póz ezen a tényen csavar egyet azzal, hogy a férfi és a nő tipikus elhelyezkedése megcserélődik.

Vegyétek fel a pózt úgy, hogy az ágy szélénél álló hölgy 90°-ot bezárva előre hajol (ha kell, támaszként használhat partnered széket, asztalt stb.) míg te az ágy szélén helyezkedsz térdre amit a penetráció követ. Ettől a póztól ugyan a szex nem fog drasztikusan változni az átlagos kutyapozícióhoz képest, ugyanakkor a helycsere egy érdekes csavart nyújt a férfi dominanciát hangsúlyozó pózban.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 10

4. Backdoor planking

Partnered feküdjön hasra úgy, hogy lábai összezárva legyenek míg te hátulról a „planking” gyakorlatot imitálva behatolsz.

A póz lényege hogy partnerednek szinte semmit sem kell dolgoznia amellett hogy az összezárt lábaknak köszönhetően a penetráció érzése még szorosabb, erőteljesebb lesz. Ha szereted az extrém pózokat amik főleg partneredtől kívánnak komolyabb erőfeszítéseket, akkor kedveskedj neki néha ezzel a pózzal amely közben partnered az élvezetekre koncentrálva pihenni tud.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 11

5. Lépcsőn történő kutyapóz

Egy tökéletes módja az anális szexnek azok számára akik hozzáférnek egy lépcsőhöz. A lejtést/emelkedést kihasználva új szögekből tudunk kísérletezni partnerünkkel feldobva a szex rutinjából fakadó monotonitást. A lépcsőfokokra ne feledjünk el valami puha ruhadarabot teríteni, ezután partnerünk feljebb vegye fel a kutyapózt mely után következhet a penetráció.

A lépcsőfokoknak köszönhetően partnerünk könnyebet tudja majd magát megtámasztani míg számunkra a szintkülönbségből fakadó egyenes póz fogja garantálni a kényelmet.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 12

6. Nagy kifli-kis kifli (Spooning)

Helyezkedjünk el az ágyon párhuzamosan oldalt fekve úgy hogy partnerünk elől, mi pedig hátul helyezkedünk el ügyelve arra hogy a penetráció minél könnyebben megtörténhessen.

A behatolást követően mindketten képesek vagytok a mozgásra fokozva és gyorsítva a stimulálást. Eme közkedvelt szexpóz előnyei közé sorolható a kényelem és az intimitás. Az aktus során könnyedén hozzáférünk partnerünk szájához, melleihez és klitoriszához, tovább fokozva az izgalmakat.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 13

7. Szabad kezes kutyapóz

Mindketten ereszkedjetek térdre és vegyétek fel a szokásos kutyapózt de a behatolást követően egyenesítsd ki partneredet. A kutyapóz eme variációja mindkettőtök kezét szabadon hagyja aminek hála te könnyedén tudsz játszadozni partnered melleivel míg ő a saját klitoriszát stimulálja.

Mint mindig, most se feledkezzetek meg valami puha ruhadarabról amit a térdeitek alá fektethettek ha a szex valamilyen kemény felületen fog történni.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 14

8. Szabad kezes kutyapóz az ágyon

Az előző pózhoz hasonlóan zajlik ez a performansz is annyi variációval hogy te a földön állva, partnered pedig az ágyon térdelve helyezkedik el.

A szintkülönbség miatt érdemes partnered magadhoz szorítani egyik kezeddel növelve a póz stabilitását. A szabad kezeknek köszönhetően könnyedén tudjátok egymás egyéb erogén zónáit stimulálni, egymás fülébe suttogni, partnered haját húzni stb.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 15

9. Talicskázás

A szokásos pozíciót felvéve a talicska tolásához hasonló pozícióban mindkét kezünkkel támasszuk meg partnerünk altestét úgy hogy lábai a földet érjék amely után következhet a behatolás.

Bevállalósabbak kísérletezhetnek ezzel a pózzal úgy is, hogy a férfi partner nem térden, hanem kiegyenesedve áll, ezt azonban csak jó kondícióban lévő pároknak javasoljuk.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 16

10. A szuperhős

Ennél a talicskázáshoz hasonló póznál a kuriózum abban rejlik, hogy partnerünk egy asztalon fekszik míg mi teljesen kiegyenesedve állunk mögötte, megtartva partnerünk levegőben lógó lábait.

Ezzel a pózzal csak a jó fizikai erőnlétnek örvendő urak próbálkozzanak, a partner megtartása ugyanis nem könnyű feladat ha közben mindent beleadunk a jó szexbe. 

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 17

11. Kutyapóz lehajolva

Partnerünktől komoly erőnlétet igénylő póz, ezért feltétlenül egyeztessünk vele mielőtt belevágnánk.

Ez a szexpóz a kutyapóztól csak annyiban tér el hogy mindkettőtök lábai teljesen ki van egyenesedve. Ez a póz tökéletes a nyilvános szex szerelmeseinek, hisz partnerünk könnyen felveheti a pozíciót egy bokor, autó mögött könnyítve az elrejtőzést.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 18

12. Térdelős cowgirl

Helyezkedjünk el térdelőülésbe majd hagyjuk partnerünket belénk ülni. A tradicionális kutyapóztól eltérően ez a módszer a hölgy kezébe adja az irányítás, hiszen térdünkön ülve mi nem vagyunk képesek a tolómozdulatra.

Ezt a pózt érdemes kipróbálnia minden olyan férfinek aki szereti a szex közbeni alárendeltséget.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 19

Nő felül szex pózok

A férfi dominancia és kontroll egy kulcsfontosságú alapja a misszionárius és kutyapózoknak de néha nem árt felcserélni a domináns szerepet a jobb szex érdekében, ilyenkor tökéletesek azok a pozíciók ahol partnerünk van felül.

A női kontroll hatására a penetráció ereje, szöge és gyorsasága mind partnerünk irányítása alá kerül ezért nincs más dolgunk csak a szituáció élvezete, ha élvezed az ilyen helyzeteket és/vagy partnered a domináns fél a kapcsolatotokban, akkor a következő pózokat mindenképp érdemes kipróbálnotok.

1. Tehenészlány

Nagy valószínűséggel ez az egyik első póz amit anno megtanultál, a tehenészlány okkal a legnépszerűbb olyan póz ahol partnerünk van felül. Amellett hogy háton fekve teljes kényelemben gyönyörködhetsz partnered testében valamint szabad kezeidnek hála könnyedén játszadozhatsz melleivel, a póz teljes kontrollt ad partnerednek a penetráció szöge, gyorsasága és mélysége felett aminek hála az orgazmus szinte garantált.

A póz egyetlen hátránya hogy az aktus számodra kevésbé lesz élvezetes mint a szokásos kutyapóz és misszionárius testhelyzetnél, de ez csekély ár partnered lenyűgözése érdekében.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 20

2. Felcserélt tehenészlány

Egy újabb klasszikus, a felcserélt tehenészlány a klasszikus cowgirl pózon csak annyit variál hogy partnered veled ellentétes irányban fog lovagolni. A póznak köszönhetően tökéletes rálátásod és hozzáférésed nyílik partnered fenekére, melyet szabad kezeiddel egyszerűen tudsz kényeztetni.

Ha szeretitek a szemkontaktust de a hagyományos cowgirl már unalmas, próbáljátok ki ezt a variációt egy tükör segítségével.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 21

3. Guggolós felcserélt tehenészlány

A felcserélt tehenészlány általában egy vertikális T pózban zajlik ahol a férfi háton fekszik, miközben a nő fel-alá mozog, ezen változtat ez a guggolós verzió.

Kérd meg partnered hogy a felcserélt tehenészlány póz felvétele után a kiegyenesedés helyett ereszkedjen négykézláb úgy hogy a feje a lábfejed közelében legyen. Ha ez sikerült, kezeivel az ágy/lábaid stb. segítségével támassza meg magát ami után kezdődhet az előre-hátra mozgás. Ez a póz tényleg mindent partnered irányítása alá helyez, neked semmi dolgod csak a szituáció élvezése.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 22

4. Teknősbéka

Egy igen intenzív póz ami komoly erőfeszítést igényel partneredtől, a képen látható módon vegyétek fel a pózt gondoskodva arról hogy partnered vállai a mellkasodon pihenjenek.

Ha ez sikerült, partnered lábai segítségével megkezdheti a fel-le mozgást miközben te szabad kezeddel a melleivel játszadozol. Ez a póz a hölgytől komoly kitartást igényel, csökkentsd partnered terhét úgy hogy másik szabad kezeddel partnered fenekét megemelve majd leeresztve segítesz a mozgásban.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 23

5. Móka a hátsó ülésen

Az egyik legjobb, legkényelmesebb és legpraktikusabb helye az utazás közbeni szexnek a kocsi hátsó ülése. Ha útközben azon találjátok magatokat hogy rátok férne egy frissítő szex az út monotonitásának feldobására, keressetek egy félreeső helyet ahova leparkolhattok és már indulhat is a menet.

A hátsó ülésen történő szexhez a tehenészlány póz a legalkalmasabb de a bátrabbak kísérletezhetnek a misszionárius pózzal is. A hátsó üléses szex azok számára is tökéletes akik még csak most ismerkednek a nyilvános szex izgalmaival.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 24

6. A vízesés

A vízesés póz az egyik legfurcsább a Káma-szútra repertoárjában, a póz a cowgirl variációja egy óriási csavarral.

Egy kanapét igénybe véve a képen látható módon vegyétek fel a pózt úgy hogy fejed a kezeid segítségével a földön stabilan megtámasztva helyezkedjen el. Ha ez megvan, partnered lovagoljon meg a kép szerinti testhelyzetben és kezdődhet a menet. A szex közben partnered fog felelni mind a penetráció gyorsaságának, mélységének és szögének irányításáért, variálásáért. A póz értelmét csak néhány perc leforgása után fogod megérteni, hisz ekkor fog elég vér a fejedbe szállni ahhoz hogy az orgazmus egészen más érzést váltson ki a szokásosnál.

Figyelem: A póz helytelen kivitelezése könnyedén okozhat nyaksérülést ezért csak saját felelősségetekre kísérletezzetek vele!

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 25

7. Zen szex

Néhányan az erős, intenzív szexet preferálják míg mások a kényelmes, relaxáló szexet részesítik előnyben, ezt a pózt az utóbbiaknak találták ki.

Partnered vegye fel a felcserélt tehenészlány pozíciót úgy hogy a szokásos térdelés helyett lótuszülésben legyen. Ezután kezeit támassza a földre és segítségükkel kezdje meg a fel-alá mozgást. Ha partnered vevő a Távol-keleti kultúrára, ezt a pózt mindenképp érdemes kipróbálnotok.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 26

Pózok az orális szexhez

Nem minden póznak kell csupán a genitális kontaktusról szólnia, mindnyájan tudjuk hogy az orális szex nemcsak tökéletes előjáték, de könnyedén válhat az aktus központjává is. Továbbá közvélemény kutatások kimutatták hogy a nők 38%-a jobban élvezi az orális szexet mind a penetrációt. Íme néhány póz amely még izgalmasabbá teheti az orális szexet.

1. Fekvő póz a te élvezetedért

Szereted az orgazmust de utálsz bármit is tenni érte, ezt a pózt neked találták ki! (Persze ne legyél ilyen, viszonozd a szívességet partnerednek.)

Csak feküdj a hátadra és hagyd hogy partnered kényeztessen. A fekvés egy további előnye hogy partnered így könnyebben tud mélytorkozással kényeztetni, plusz sok nő találja vonzónak mikor ő van kontrollban, ez a póz pedig mindent partneredre hagy.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 27

2. Fekvő póz az ő élvezetéért

Itt az ideje viszonoznod a szívességet, a póz tökéletesen ugyanaz az előzővel azzal a kivétellel, hogy most rajtad a sor partnered kényeztetésére.

Mint mindig, most is ügyelj a nyelvtechnikádra, ne feledkezz meg a csikló kényeztetéséről, valamint a még intenzívebb hatás érdekében vesd be ujjaidat is.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 28

3. Álló póz a te élvezetedért

Egy igazi klasszikus, neked sem kell bemutatni az állva történő orális szexet hisz mindenki jól ismeri, és ami a lényeg, szereti. Ez a póz tökéletes azokra a helyzetekre mikor egy ágy, vagy bármilyen más kényelmes felület, nem áll a rendelkezésetekre.

Ha az akció egy kemény felületen zajlik, légy úriember és teríts le valami puhát partnered térdei alá, akár a pulóveredet, egyéb ruhadarabodat stb., hidd el, partnered értékelni fogja a gesztust. Az intenzívebb stimulációért kezd el csípődet előre-hátra mozgatni, persze csak mértékkel.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 29

4. Álló póz az ő élvezetéért

Ez a módszer egy kissé trükkösebb az előzőnél de ugyancsak egy szolid opció azokra az esetekben, mikor nincs a közelünkbe egy ágy.

A trükkösség abban rejlik, hogy ez a póz könnyebben kitűnik az előzőnél ezért kissé nehezebb kivitelezni publikus szex közben.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 30

5. Arcon ülés a te élvezetedért

Egy igazán dögös póz az orális szexhez, hisz extra dominanciát visz az aktusba a kényeztetett számára. Partnered a képen látható módon feküdjön hátra úgy hogy feje egy párnával vagy egyéb alkalmatossággal legyen kitámasztva. Ha ez megvan, megkezdheted a be-ki mozgást, először lassan és óvatosan majd egyre gyorsabban és intenzívebben.

Az aktus előtt érdemes párotokkal megegyezni valamilyen jelről amit bármilyen kényelmetlenség esetén használhattok.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 31

6. Arcon ülés az ő élvezetéért

Az előző póz felcserélt változata, egyszerűen csak feküdj a hátadra és hagyd hogy a képen látható módon meglovagoljon.

A póz előnye a magas kényelem és a női kontroll felerősödése. Mielőtt belekezdenétek, érdemes kitámasztani a fejedet egy párnával hogy megelőzz bármilyen esetleges nyakfájdalmat.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 32

7. A híres 69

Egy igazi klasszikus, ez a póz lehetővé teszi hogy egyszerre kényeztessétek egymást + a homoszexuális párok számára is tökéletes.

Az intenzív orális szex mellett ez a póz próbára teszi koncentrációdat is, hisz nem könnyű a másikra odafigyelni miközben kényeztetnek, ezért a  játékos párok akár versenyt is csinálhatnak az aktusból.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 33

8. Oldalas 69

Egy egyszerű ámde annál izgalmasabb módja a jó öreg 69-es póz feldobásának az, ha partnereddel az oldalatokra fordultok és úgy kezditek el kényeztetni egymást.

Az oldalon fekvés ugyan egy kissé több erőfeszítést igényel mint a szokásos háton fekvés, ugyanakkor ha helyhiánnyal küszködtök vagy csak valami újra vágytok, bátran próbáljátok ki ezt a pózt.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 34

9. 69 fejjel lefelé

Nem elég izgalmas/extrém az oldalas 69? Akkor ez a póz tökéletes lesz számotokra!

A pozíció kivitelezésére jó erőnlétre és egy plafonra szerelhető rúdra lesz szükségetek (előtte bizonyosodj meg hogy a rúd elbírja partnered súlyát!) de ha ez mind megvan, akkor egy igazán intenzív mókában lesz részetek. Ha partnered menet közben elfáradna, nyugodtan cserélj vele helyet és folytatódhat a móka!

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 35

10. Oldalas orál

A rajzon látható módon dőlj félig oldalasan majd várj hogy partnered is oldalt feküdjön úgy hogy könnyedén hozzáférhessen az ágyékodhoz (extra stabilitásért hagyd hogy partnered lábaidba kapaszkodjon). Ha ez sikerült akkor nyugodtan dőlj hátra és élvezd a helyzetet vagy kezdj bele az oda-vissza mozgásba az intenzívebb stimulációért.

A póz egyik nagy vonzereje a kényelem, ezért gondoskodj róla hogy partnered lábai kényelmesen elférnek az ágyon (magas partner esetén használjatok egy széket).

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 36

11. Emelkedett cunnilingus

Legyen az egy asztal, ablakpárkány vagy szekrény, partnered helyezkedjen el a képen látható módon úgy hogy könnyedén hozzáférhess nemi szervéhez, majd kezdődjék a cunnilingus!

Ez a póz tökéletes a szabadtéri szex szerelmeseinek is hisz nem igényel bármilyen puha felületet valamint a póz kompaktsága csökkenti a lebukás veszélyének kockázatát is.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 37

12. Szopás ülőhelyzetben

Létezik annál jobb érzés mikor kedvenc fotelünkben ülve partnerünk orálisan kényeztet bennünket? Persze hogy nem!

Ugyan a vezetés közbeni orális szex nem a legbiztonságosabb módja a vezetésnek, de vannak olyan hosszú, unalmas utak mikor a kísértés egyszerűen leküzdhetetlen. Ha ilyen helyzetben találjuk magunkat, a biztonság kedvéért húzódjunk félre mielőtt partnerünk belekezdene kényeztetésünkbe, egy jó szopás simán megér 10 perc késést.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 38

13. Orál kutyapózban

A többi orális pózzal ellentétben a kutyapóz csak cunnilingusra alkalmas.

Kérd meg partnered hogy helyezkedjen négykézláb egy számára kényelmes felületen amely után vedd fel te is a négykézláb pozíciót és kezd el partnered kényeztetését. Ha partnered kedveli és te is benne vagy, a póz tökéletes az analingushoz is.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 39

Álló szexpozíciók

Vannak olyan pillanatok mikor nem áll rendelkezésünkre egy ágy, vagy csak szimplán unjuk a fekve történő tradicionális szexpózokat, ilyenkor tökéletesek az álló helyzetet követelő szexpózok. Az állva történő szex előnyei közé tartozik a könnyebb, szabadabb mobilitás, ugyanakkor az álló szexpozíciók több erőfeszítést igényelnek megszokott társaikhoz képest, ami több elégedett kalóriát eredményez.

Az álló szexpózok nem igényelnek semmilyen segédeszközt, ezért tökéletesek a publikus szexhez.

1. Állva történő szex

A képen látható módon emeld meg partnered combjánál fogva, mely után partnered kulcsolja össze lábait körülötted. Ha ez megvan, hatolj be partneredbe majd kezd el társad fel-le emelését a stimulálás érdekében.

Ez a póz megfelelő erőnlétet igényel tőled, ezért mielőtt belevágnátok, légy biztos abban hogy képes vagy felemelni és megtartani partnered huzamosabb időn keresztül, partnered leejtése ugyanis komoly sérülésekkel járhat mindkettőtök számára.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 40

2. Falnak támasztva

A romantikus filmek állandó kelléke – a két főszereplő egymás karjaiba borul, vad csókolózásba kezd és ágy hiányában a legközelebbi falat veszik célba. A fal nélküli verzióval ellentétben ez a póz a fal támasztásának köszönhetően kevesebb erőnlétet igényel tőled.

Ez a póz tökéletes a reménytelen romantikusok számára is, hisz könnyen hozzáférhetsz partnered nyakához, melleihez és ajkaihoz.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 41

3. Állva hátulról szex

Egy igazi kedvenc az exhibicionisták között amely análnál is működik, ez a póz előnyeihez képest meglehetősen egyszerű.

Keressetek egy falat, fát, akármilyen felületet melyre partnered rátámaszkodhat és már mehet is a hátulról való behatolás. 

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 42

4. Nő az asztalon

Egy könnyen kivitelezhető mégis igazán intenzív „póz”, az asztali szex előnyei közé tartozik az erős oda-vissza mozgás és a férfi totális dominanciája. Partnered feküdjön egy, a csípődig érő asztalra úgy hogy feneke éppen csak lelógjon, ezután a képen látható módon helyezkedj el és kezdődhet a penetráció. A behatolást követően azonnal észre fogod venni azt a stabilitást, amit az állóhelyzet nyújt neked, ennek köszönhetően pedig olyan erővel mozoghatsz amilyennel csak partnered és te szeretne.

Ha szeretnétek variálni a penetráció szögén, egyszerűen fektesd partnered oldalra, az érzés teljesen más lesz a háton fekvéshez képest.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 43

5. Cikkcakk

Egy furcsa póz mely egyetlen kis előnye hogy partnered lábai keresztezésével dupla akkorának fogja érezni péniszed mint amekkora. Felkeltettem az érdeklődésed? Gondoltam.

Keressetek egy olyan felületet ami elér a csípődig, ezután fektesd partnered erre a felületre az előző pózhoz hasonlóan. Ha ez sikerült, hatolj be partneredbe és emeld fel lábait hogy azok 90°-os szöget zárjanak be majd keresztezd őket. A keresztezett lábak a vastagság illúzióját keltik valamint könnyebben hozzáférsz partnered G-pontjához.

 

 

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 43

6. A cölöpverő

Egy igazán intenzív de RENDKÍVÜL NEHÉZ (olyannyira hogy a legtöbb pornósztár sem tudja sokáig fenntartani) póz, a cölöpverő egy semmihez sem hasonlítható érzést nyújt mindkét félnek.

Partnered feküdjön hátra mely után te emeld meg lábait addig, hogy partnered feneke a fejénél magasabban helyezkedjen el. Ha ez sikerült, kezd meg a penetrációt (itt kissé előre kell majd dőlnöd partnered felé) amelyet fel-le mozgás kövessen. Ez a póz számodra sem egyszerű de partneredtől az erőnléten kívül további erőfeszítést is igényel, hisz könnyedén fejébe szállhat a vér.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 44

7. A híd

Egy újabb komplikált póz ami nem ajánlott a tapasztalatlanoknak, partnered helyezkedjen terpeszállásba majd hajoljon előre úgy hogy kezeivel a földön tudjon támaszkodni.

Ha ez megvan, a te dolgod csupán partnered csípőjének megtartása és a behatolás.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 45

8. Ülő "V" póz

Partnered üljön egy olyan derék magasságú felületre, ahol elég hely van arra hogy hátradőljön úgy hogy feneke kissé lelógjon. Ezután állj partnered elé és vedd lábait a válladra miközben ő a nyakadba kapaszkodik. Ha ez mind sikerült, kezdődhet a penetráció. Ennél a póznál a mozgás erősségét csak te szabályozod, hisz partnered egyensúlya megtartásával lesz elfoglalva.

Minél alacsonyabb partnered, annál nehezebb jól felvenni ezt a pózt, ezért csak a magasak próbálkozzanak vele.

Ülő és térdelő szex pózok

Persze megértjük hogy nem mindenki szeret állva szexelni, ha a kényelmet és az intimitást preferáljátok, akkor a következő pózok hasznotokra válhatnak.

1. Ülő szex

Ha már unod a szokásos hálószobai szexet, itt az ideje megismerkedned a jó öreg székkel.

A „póz” igazán egyszerű, csak ülj le kényelmes bármilyen felületre és hagyd partnered hogy meglovagoljon. A tehenészlány pózhoz hasonlóan, itt is partnered kezében van az irányítás, ő határozza meg az intenzitást és az ütemet.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 46

2. Fordított ülő szex

Az ülő szex legegyszerűbb variációja, partnered feléd fordulva lovagoljon meg és kész. Ha te vagy partnered szereti a szex közbeni forró, hosszú csókokat, mindenképp próbáljátok ki ezt a pózt.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 47

3. Térdelős szex

Egy újabb póz ami az intimitásról szól, egy jó térdelős szex sok romantikus este csúcspontja lehet. Mielőtt belekezdenétek, keressetek valamilyen puha felületet, hisz enélkül a hosszan tartó térdelés igen kényelmetlen. Ha ez megvan, a képen látható módon térdeljetek egymással szemben úgy hogy a medencétek egy magasságban legyen, ezután következhet a behatolás.

Behatolás után te vagy partnered kezdje meg medencéjének előre-hátra mozgatását míg a másik partner a mellkast, nyakat és ajkakat stimulálja. 

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 48

4. Seiza szex

Vegyük fel a seiza ülés és hagyjuk hogy partnerünk felénk fordulva meglovagoljon, ennyi az egész. Amellett hogy ez a póz tökéletes azon párok számára akik preferálják a szex közbeni szemkontaktust, ez a póz semmilyen segédeszközt nem igényel ezért bárhol bevethető. 

5. A híd

Egy kényelmes póz számodra, partnerednek viszont már kevésbé, a híd póz segítségével tökéletesen ráláthatsz partnered melleire az aktus közben. Partnered egyetlen, de annál inkább nehéz feladata, a híd póz felvétele a képen látható módon.

Mivel eme póz fenntartása jó erőnlétet kíván partneredtől, gondoskodj róla hogy nem húzódik el túl sokáig. Miután partnered sikeresen felvette a pózt, kezd meg a penetrációt majd ezt követően az oda-vissza mozgást.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 49

6. A pillangó

Partnered feküdjön hátra az ágyon úgy hogy feneke lelógjon, te vedd fel a térden állást, hatolj be majd kezd el szép lassan felvenni a Seiza ülést (nem kell teljesen!).

A pózból adandóan a penetráció szögét képes lesz partnered irányítani, a szabad kezeknek hála pedig egymással is könnyen tudtok játszadozni (ne feledkezz meg a klitoriszról!) a póz időtartalma alatt. A menet során a te feladatod az ütem és az intenzitás meghatározása lesz.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 50

7. Yab-Yum

Eme póz csak az igazán türelmeseknek és az intimitás szerelmeseinek ajánlott, hisz sokak számára nem okoz elegendő stimulálást a penetráció.

A képen látható módon helyezkedj törökülésbe, mely után partnered feléd fordulva lovagoljon meg és kulcsolja lábait a hátadra.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 51

Furcsa, extrém pózok

Ha néha valami igazán furcsára vágytok vagy csak szeretitek a kihívásokat, a következő szexpózok felpezsdíthetik nemi életeteket. 

1. Extrém talicskázás

A térdelős talicskázás nem elég neked és partnerednek? Próbáljátok ki a teljesen kiegyenesedett talicskázást!

Partnered helyezkedjen négykézláb, ezután te állj mögé emeld fel lábait derekad magasságába. Ez a póz hihetetlen erőnlétet kíván partneredtől valamint nem a legélvezetesebb úgyhogy figyelj az időre.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 52

2. A szörfdeszka

Ez a póz egy elég nagy kádat igényel, amiben mindketten elfértek, (ha egy igazán romantikus éjszakával szeretnéd meglepni partnered, ne feledkezz meg a kád melletti gyertyákról).

A kádat töltsétek meg félig vízzel majd szállj be te először úgy hogy lábaid kinyújtva legyenek. Ha ez megvan, szálljon be partnered és üljön az öledbe veled egy irányban vagy ellentétesen és kezdődhet a behatolás. Ebben a pózban partnereden múlik a menet intenzitása.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 53

3. Ollózás

Egy igen szokatlan és kényelmetlen póz amely a bizonyos "bakancslista" kipipálásán kívül nem igazán jó semmire.

A képen látható módon kulcsoljátok össze lábaitokat és igyekezzetek egy 90°-os szöget bezárni egymás irányába. Ha ez megvan, kezd el a behatolást majd az előre-hátra mozgást. A furcsa póz miatt péniszed könnyen kicsúszhat partneredből, fejetek és kezeitek egymástól való távolsága pedig lehetetlenné tesz bármilyen cirógatást, ezért ne várjatok felejthetetlen szexet eme pozíciótól.

Szexpózok: 59+1 szexpóz, amivel a Kámaszútra mestere lehetsz! 54

Te hányat próbáltál ki ezek közül? Melyik a kedvenced? Írd meg tapasztalataidat a hozzászólás szövegdobozba.

2 Hozzászólás

Erdélyi Andrea:
2020-01-19, 14:38:35
Válasz

Mi Még csak 2 pózt próbáltunk ki!

Judit:
2021-07-01, 21:17:47
Válasz

Igazság szerint az ollózás pózt már próbáltam. Én nekem nagyon bejött több partnerrel is próbáltam, itt negatívan tüntetik fel, de nekem roppant kellemes volt ebben a pozitúrában a behatolás szöge. Igen nincs meg az ölelkezés az igaz csak a karját tudtam elérni ebben a helyzetben, de nagyon jó és élvezetes szexpóz, orgazmushoz vezetett mindig. Az egyik kedvencem, csak nagy ágy kell hozzá.

Véleményed