Szadomazo, BDSM kezdőknek – Egy domina tanácsai amit érdemes megfogadnod

Írta Szexvital.hu 2018-03-18 1 Hozzászólás

Az elmúlt néhány év során az S&M (szadizmus és mazochizmus) kifejezést a BDSM (kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus) váltotta fel. Ebben a cikkben feltárjuk a szadomazo rejtelmeit egy domina segítségével.

Nos, térjünk is a BDSM lényegére.

Azt feltételezem, két felnőttel van dolgom, akik érdeklődnek a BDSM iránt és néhány tanácsra van szükségük.

Már most szeretném megjegyezni, mennyire elegem van az olyan kérdésekből, mint „Miképp mondhatnám el partneremnek, hogy érdekel a BDSM?”

Csak mondd – nyisd ki a szád és mondd ki, amiről fantáziálsz.

Sajnálom, ha nem érzed úgy, kapcsolatotokban lehetsz annyira őszinte, hogy megoszd vele szexuális vágyaid.

Ha valóban nyitott vagy a témára, fogd meg a kezem és engedd, hogy bevezesselek az extrém erotika gyönyörökkel teli világba. Adok néhány tippet és tanácsot, melyek segítségével elkezdheted felfedezni a huncut oldalad. De először is kezdjük az alapokkal.

BDSM kezdőknek – Egy domina tanácsai amit érdemes megfogadnod 1

A Szadomazo, BDSM kulcsa a biztonság, józanság és a közös megegyezés

1. Hogyan lehet biztonságos?

Egyezzetek meg egy biztonsági szóban, melynek használata véget vet a játéknak. Ha szájpecket is terveztek használni, biztonsági szó helyett valami más jelet találjatok pl. ágykeret megkopogtatása, csettintés.

Mindig szükség van egy jelre, mely megálljt parancsol a domináns félnek. Ha ez elhangzik, igyatok egy teát, bújjatok össze és beszéljetek az aktusról. A kommunikáció kulcsfontosságú!

2. Maradjatok józanok!

Tudom-tudom, néhány ital után sokkal bátrabbak vagytok.

Azt is tudom, hogy szexinek tűnhet némi vad játék a paplan alatt mikor túlcsordul belőletek a whisky adta bátorság, de ez valójában borzalmas ötlet.

Nem biztonságos és garantálom, hogy fele annyira sem élvezetes

3. Egyezzetek meg

Üljetek le és állapodjatok meg abban, meddig vagytok hajlandóak elmenni.

Ha partnered lassan és fokozatosan szeretne megismerkedni a BDSM világával, finoman kezdjétek.

Ha te vagy a domináns fél és partnered kiejti a biztonsági szót, állj meg.

Fontos megjegyezni, hogy ez mindkét félre vonatkozik. A szubmisszív felek könyöröghetnek nekem, hogy csináljak velük dolgokat, amiknek már a gondolatától is kényelmetlenül érzem magam, a válaszom mindig „Nem.” lesz, és lelkiismeret-furdalás nélkül állítom le a játékot is.

A tanácsom tehát az, hogy mindig tartsátok tiszteletben egymás határait.

 

BDSM kezdőknek – Egy domina tanácsai amit érdemes megfogadnod 2

Rengetegen kérdezik, ki lesz a domináns és ki lesz a szubmisszív fél?

Ezt sem én, sem ti nem tudhatjátok. Érdemes mindkét szerepet kipróbálni. Ne skatulyázzátok be magatokat már a legelején.

Drága játékokra sem lesz szükségetek az elején

Nincs szükség bőrből készült korbácsokkal és latex kosztümökkel teli kéjbarlangra, viszont a magabiztosság, kommunikáció és egy kis fantázia jelenléte elengedhetetlen.

Azért mondom, hogy „egy kis fantázia”, mert van a pornó és van a partnerünkkel való szex. Két különböző világ, melyekkel kapcsolatban képzelőerőnk jogosan szül teljesen különböző ötleteket.

Ha mindenképp szeretnétek kipróbálni néhány játékot a hálószobában, egy alap S&M szett beszerzését ajánlom.

Miért? Mert a szemmaszktól a szájpecken és minikorbácson át a csukló- és bokamandzsettáig mindent megtaláltok benne, amire szükségetek lehet. Használatuk végtelenül egyszerű, tehát ideális a BDSM-mel ismerkedő párok számára

Oké, tehát a házi feladat ma estére...

Kezdjük szépen, lassan. Ma te leszel a domináns fél? Azzal dolgozz, amivel tudsz – és ha nem ismered olyan jól partnered (hé, 2018-at írunk, a szinte idegenekkel való szex ma már teljesen belefér), kísérletezz, hisz a puding próbája az evés

Ha partnered szeret orálisan kényeztetni, mondd neki, hogy azt akarod, kényeztessen a szájával

Adj egyértelmű utasításokat. Fogd meg a hajánál fogva, nézz a szemébe és ismételd utánam: „Addig fogsz kényeztetni, míg azt nem mondom, elég”.A játékszered lesz és élvezni fogja

Ha nem igazán ismered partnered, a válasz lehet, hogy „Nem.” lesz, de az is előfordulhat, hogy ajánl valami még izgatóbbat számotokra.

 

Ha nem vagy biztos benne, mi az, amit mindketten élveznétek, derítsd ki játékosan

Küldj partnerednek egy üzenetet: „Szia, olvastam ma egy érdekes cikket a Szexvitálon, ami azt javasolta, beszéljek három dologról, amiket szeretnék csinálni veled ma este, és te is oszd meg velem három fantáziád…

Ezután élvezd a folytatást otthon

Előfordulhat, hogy a fantázia szexting során olyan irányba halad a beszélgetés, amiket a valóságban nem tudtok kivitelezni, használd tehát felmérés céljára. A szexting segítségével egyszerűen kideríthető, mi az, amit mindketten élveznétek és mi az, ami szóba sem jöhet

Ha túl félénknek érzed magad egy ilyen beszélgetés elindításához, emlékezz arra, hogy minden hosszú utazás egyetlen lépéssel kezdődik

Ne feledjétek élvezni, hisz ez a lényege

A játék nem arról szól, hogy tökéletesen megismételjetek néhány jelenetet a Pornhub-ról, hanem arról, hogy felfedezzétek egymás testét, és megtaláljátok, mi az, amitől dominánsnak vagy szubmisszívnek érzitek magatokat

A pozitív megerősítésről sem szabad megfeledkezni! Élvezted, amit csináltatok? Mondd el partnerednek – akár domináns, akár szubmisszív fél voltál a játék során, köszönd meg neki a gyönyöröket, és oszd meg vele, mi tetszett igazán

Mindkettőtöknek újdonság, és mindkettőtök szeretné tudni, hogy élte meg a másik az együtt tapasztaltakat, tehát szánjatok időt erre, feküdjetek egymás mellé és beszéljetek arról, mennyire élveztétek a játékot

Ha nem volt az igazi, ha nem tetszett valami, azt is osszátok meg egymással, hisz csak úgy lehet jobb a jövőben.

Ne feledjétek, ez egy apró lépés egy hatalmas világ felé. Ne próbáljatok szaladni, amíg járni sem tudtok

BDSM kezdőknek – Egy domina tanácsai amit érdemes megfogadnod 3

A 10 legfontosabb tanácsom kezdőknek

1. Sose használjatok kábeleket vagy szigetelő szalagot bondage-ként. Minden, ami árthat a vérkeringésnek veszélyes és abszolút tabu. Használjatok selyemkendőket vagy pamutkötelet, esetleg fektessetek be egy plüss bilincsbe

2. Ágykeretetek nem alkalmas kikötözésre? Semmi probléma! Szerezzetek be egy ágyhoz kötöző szettet. Az állítható méretű, párnázott bilincsek és kiváló szakítószilárdságú hevederek segítségével könnyedén a matrachoz kötözheted szubmisszív partnered. 

3.Olyan ruhákat viseljetek, amikben jól érzitek magatokat. Nem muszáj bőr nadrágot vagy latex alsóneműt húznotok magatokra. Bármit viselhettek, amiben szexinek érzitek magatokat

4. Azt gondolhatjátok, háztartásotokban mindent megtaláltok, amire a BDSM játékok során szükségetek lehet – fakanalak és fésűk a fenekeléshez, kábelek a kötözéshez, alsónemű szemmaszknak. Tévedés. Csodás korban élünk, diszkrét csomagolásban szállítják házhoz a szexjátékokat, tehát igazán semmi szükség háztartási kellékek után nyúlni, ha szexuális segédeszközökre vágytok.

5. Szeretnétek a lehető legintenzívebbé tenni az élményt? Gyötörjétek egymást néhány napig szexuális utalásokkal az őrjítő izgalom érdekében. Az absztinens időszak alatt természetesen maszturbálni sem ér. Egy kliensem egyszer azért fizetett, hogy egy teljes éven át tartsam magamnál péniszketrece kulcsát, tehát néhány napot biztosan ki fogtok bírni.

6. Sose küldjetek meztelen képeket egymásnak. Ez egy teljesen alkalmatlan és veszélyes eszköz az alárendeltség bizonyítására.

7. Tartsatok otthon némi hegyi árnika krémet – sokat segít a sebek gyógyulásában.

8. Ha mindketten benne vagytok, próbáljátok ki a hálószobán kívüli hatalmi játékokat is – a domináns fél rendelje meg partnere ebédjét, mondja meg neki, mit viselhet, adjon neki szabályokat minden napra – ha a szubmisszív fél nem engedelmeskedik, este megkapja méltó büntetését.

9. Rengeteg városban rendeznek találkozókat a BDSM kultúra iránt érdeklődők számára. Találkozzatok hasonló beállítottságú emberekkel és osszatok meg néhány tippet egymással egy italtársaságában.

10. Vannak szexuális segédeszközök, melyekbe érdemes befektetni. A nyakörvekből, bimbócsipeszekből, bondage kötelekből és análkúpokból válasszátok a minőségit, hogy sokáig lehessenek hű társaitok a játékos éjszakákon. Nedves törlőkendőből, síkosítóból és óvszerből sem.

Hasznosak voltak a tanácsaim? Iratkozz fel a hírlevelünkre az oldal aján, ha szeretnél többet tudni a szexualitásról.

1 Hozzászólás

Istvan:
2018-12-30, 19:32:10
Válasz

Van nö ki szeret arcra ülni

Véleményed