Punci nyalás technikák: Így lehetsz az orális kényeztetés MESTERE!

Írta Szexvital.hu 2017-09-05 5 Hozzászólás

Sajnos az a jéghideg igazság, hogy a legtöbb férfi totál béna, ha a nők gyönyörkeltéséről van szó. Épp ezért, ha egy nő olyan férfit talál, aki ért az orális szexhez, kétszer is meggondolja majd, hogy elhagyja-e azt!

Szeretnéd te is a kezedben tartani a kulcsot az abszolút gyönyörökhöz? A válasz egyértelműen igen.

Szerencsére 6 tippünk elsajátításával és egy kis gyakorlással a tudást te is hamar kamatoztathatod majd az ágyban!

punci-nyalas-technikak-oralis-kenyeztetes-1

1. Állítsd az elméd a nyalásra!

Ha szeretnél jó lenni az orális kényeztetés területén – nagyon, nagyon jó – először is változtatnod kell a hozzáállásodon! A férfiak 99.99%-a hasonlóan tekint erre a tevékenységre, mint a szemét kivitelére. Kellemetlen feladat, de el kell végezni. 

Furcsa és indokolatlan mozdulatokat végeznek: előre, hátra, itt-ott erőteljesebben érintkezve a női nemiszervvel – anélkül, hogy ténylegesen a kényeztetésre és a gyönyörkeltésre fókuszálnának!

Ehelyett képzeld azt, hogy éhezel és az egyetlen dolog, amire vágysz az az, hogy megehesd partnered csiklóját. Most nem valamiféle buddhista technikára akarunk tanítani, egyszerűen meg kell tanulnod irányítani a testét, hogy magasabb szintre emelhesd ezt az élményt számára. 

punci-nyalas-technikak-oralis-kenyeztetes-2

2. Izgasd fel!

Ha a hozzáállásod már megfelelő, partnered pedig meztelen, elkezdheted felizgatni miközben haladsz testén ’’lefelé’’. Ez azért különösen fontos, mert minél izgatottabb állapotban van valaki, annál könnyebben ér majd el az orgazmushoz.

Tehát:

Ne térj rögtön a lényegre! Kezdd azzal, hogy végigcsókolod testét (egy-két harapás is belefér, ha szereti). Mindig a nyakától indulj és fokozatosan haladj lefelé. Légy türelemmel, haladj lassan, de biztosan. 

Ne tölts túl sok időt a melleinél és mellbimbóinál (rájuk inkább a vetkőztetés folyamata alatt koncentrálj). Elsődlegesen fókuszálj a:

 • hasára
 • medencecsontjára
 • szeméremcsontjára

Használd kezeid és ujjaid némi extra stimuláció érdekében. Csak arra ügyelj, ne hatolj be velük – a cél egyelőre partnered játékos felizgatása!

Ha mindezt megfelelően csinálod, partnered már nedves lesz és azt akarja majd, mihamarabb térj a lényegre. Viszont ennek a teljes ellentétét kell tenned! Térj a következő pontra a további instrukciókért… ;)

(Ebben a videóban a 10 legérzékenyebb női erogén zónát mutatjuk be. Ha részletesen érdekel kattints ide részletes cikkünkhöz!)

3. Csókolj, harapj, lehelj!

Folytassuk is! Ellepted csókokkal alhasát és szeméremtestét, és elérkeztél az úticélodhoz. Partnered most azt várja majd, hogy lábai közt folytasd teste kényeztetését, de ehelyett inkább érzékien lehelj szeméremtestére és kezdd el csókolgatni egyik combja belső felét. 

Figyelmeztetés: Soha, de soha ne fújj levegőt közvetlenül vaginájába, mert ez komoly egészségügyi gondokkal és végzetes következményekkel járhat!

Csókold végig combjait, térdeit és haladj fokozatosan vissza szeméremteste felé. A csókokat feldobhatod finom harapásokkal, viszont ne feledd, hogy igen érzékeny területen jársz, tehát csak óvatosan a fogakkal!

Ezután:

Ha elérkeztél szeméremtestéhez, lehelj rá még egyszer és ismételten csókold végig lábát, de ezúttal a másikat. Ekkor már garantáltan nedves lesz és könyörögni fog, hogy nyald ki végre!

Az izgatottsága ezen a ponton már egészen biztosan elért a legfelsőbb szintre! Itt az idő a következő lépéshez!

(A Buzzfeed videójában azt láthatod, mi történik a felizgulás és szex közben. Erről mi is írtunk egy részletes cikket amit ide kattintva érsz el.)

4. Bombabiztos technikák, avagy a nyalás művészete

Ha követted az előző lépéseket, partnered már teljesen ki van éhezve a valódi akcióra! Ezen a ponton eldöntheted, hogy növeled-e még a feszültséget és elkezded finoman nyalogatni kizárólag a nyelved végével, vagy pedig teljes erőbedobással esel neki szeméremajkainak.

Számos technika áll rendelkezésedre. Saját tapasztalataim alapján a legjobb, ha pár percig egy technikát gyakorolsz szeméremtestén, majd váltasz a következő módszerre.

#1.: Az alap (kutyanyelv)

A ’’kutyanyelv’’ technika egy alap módszer, melyet minden férfinak ismernie kell. Nagyon egyszerű, a siker pedig garantált:

 1. Nyelved legyen lapos.
 2. Amennyire csak tudod, lazítsd el. 
 3. Nyalogasd a szeméremtestét (szeméremajkait, hüvelyének nyílását és csiklóját egyaránt) lassú, nyugodt tempóban, finom mozdulatokkal.
 4. Haladj lentről (a hüvely nyílásától) a csiklója felé.
 5. Visszafelé (fentről le) pedig nyelved hegyével haladj külső és belső szeméremajkai mentén.
 6. Ismételd meg többször a folyamatot.

Ez tehát tényleg egy nagyon szimpla módszer, mely segítségével könnyedén kifejezheted, érdeklődsz iránta, szeretnél gyönyöröket biztosítani számára és élvezed szeméremtestének kényeztetését. Minden férfinak illene elsajátítania ezt a fajta mentalitást és technikát.

#2.: Az ajkak ellenőrzése

’’Az ajkak ellenőrzése’’ kifejezésről talán előbb jut eszedbe egy nőgyógyász mindennapi munkája, mint egy technika az orális szexben, pedig nagyszerű módszer az izgatottság fokozására és a maximális kielégítésre.

Nem kell mást tenned, mint követni a következő pár lépést:

 1. Nedvesítsd ujjaid nyálad segítségével.
 2. Válaszd szét szeméremajkait ujjaid segítségével.
 3. Kezdd el csókolgatni külső szeméremajkait (a jobb és baloldalit is).
 4. Lapos nyelvvel nyalogasd külső szeméremajkait, fel-le, majd nyelved hegyével kezdd el masszírozni a belső és külső szeméremajkai közti részt (a jobb és baloldalon is).
 5. Folytatásként pedig finoman szopogasd belső szeméremajkait.

Szentelj szeméremajkainak kényeztetésére elég időt és energiát, hisz nincs rosszabb annál, ha szeméremtestének bizonyos részeire egyáltalán nem irányul figyelem.


punci-nyalas-technikak-oralis-kenyeztetes-3

Nyelvvel történő behatolás

#3.: Nyelvvel történő behatolás

A nyelvvel történő behatolás egy nagyon egyszerű technika. Nincs szükséged hozzá semmi másra csak nyelvedre és némi türelemre!

Itt van néhány tipp a biztos sikerhez:

 1. Nyújtsd ki a nyelved.
 2. Feszítsd meg, legyen minél szilárdabb, keményebb.
 3. Hatolj be vaginájába nyelveddel és végezz ki-be haladó mozdulatokat. 

Ez a technika nagyszerű arra, hogy tovább építsd partneredben a feszültséget és izgatottságot. Ha esetleg enyhe fájdalmat éreznél torkod körül a technika használata után, ne aggódj, hisz teljesen normális!

#4.: Csiklóvibráló 

A ’’csiklóvibráló’’ egy nagyon intenzív módszer, mely során a fókusz közvetlenül csiklójára irányul, ezért ha partnered túl érzékeny ezen a területen, inkább kerüld ezt a technikát. 

Ha úgy érzed képes lesz elbírni a közvetlen stimulációval, kövesd ezeket a lépéseket:

 1. Egyik ujjaddal finoman emeld fel a csiklóját takaró kapucniszerű bőrt (használd hüvelyk- vagy mutatóujjad).
 2. Ezután helyezd csiklójára ajkaid.
 3. Nyelved legyen csiklója alatt, majd kezdd el finoman masszírozni vele.
 4. Fokozatosan emeld a sebességet és intenzitást.
 5. Dobd fel a technikát balról-jobbra történő és körkörös mozdulatokkal, hogy elkerüld a monotonitást.
 6. Kezdd el szopogatni csiklóját, eközben kényeztesd nyelveddel és folytasd, míg a csúcsra nem ér.

Extra tippek: 

Ne félj nyögni, amikor érintkezel csiklójával, hisz ettől csak izgatottabb lesz! Azt sugallod majd, hogy abszolút odavagy puncijáért és enyhe vibrálással is jár, tehát duplán nyerő kényeztetés szempontjából.

Mindig enyhe stimulálással kezdj, hisz számos nő különösen érzékeny ezen a területen!

Mivel ez roppant intenzív ingerekkel jár, akkor kezdd el szopogatni csiklóját, ha már nagyon izgatott állapotban van, és úgy érzed, közel jár az orgazmushoz.

(A fenti videóben a Wood Rocket csapat kérdezett meg pornósztárokat hogy szerintük hogyan kell jól puncit nyalni, kényeztetni.)

#5.: Hatolj mélyre ujjaiddal!

A legjobb, amit tehetsz annak érdekében, hogy maximálisan kielégítő élményt biztosíts számára az az, ha ujjaid is használod! Egy helyett mindenképp kettőt (a középsőt és a mutatóujjad), hisz eddigre különösen izgatott lesz és egy talán kevés vagy túl vékony lesz számára.

Két lényeges tipp, mielőtt behatolnál ujjaiddal:

 • Ne felejtsd el levágni körmeid!
 • Nedvesítsd be ujjaid, hogy elkerüld a bőrirritációt! 

Ha ezekkel megvagy, jöhet a behatolás. Kövesd ezeket a lépéseket, hogy biztosan tudd mit csinálsz:

 1. Nedvesítsd be közép- és mutatóujjad. Használj síkosítót vagy a nyálad.
 2. Hatolj be ujjaiddal és végezz ki-be haladó mozdulatokat.
 3. Ezután helyezd ujjaid vaginája belső falára.
 4. Mozgasd úgy ujjaid, mintha azt jeleznéd valakinek, hogy jöjjön közelebb.
 5. Masszírozd vaginája falát ujjaid végével.
 6. Kezd lassan, majd fokozatosan emeld a sebességet és ritmust.

Tartsd észben, hogy néhány nő inkább a gyors mozdulatokat preferálja, ha erről a technikáról van szó, mások pedig a lassú és finom tempóért rajonganak!

Mindig igyekezz partneredhez igazítani mozdulataid és gyorsaságukat. Könnyedén megállapíthatod, mi tetszik neki és mi nem, ha odafigyelsz a légzésére.

(Ebben a videóban helyes ujjazási technikákat láthatsz. Korábbi cikkünkben 14 ujjazási technikát mutattunk be, ehhez kattints ide!)

#6.: Ne hagyd abba, ha közelít a csúcs felé!

Ne, ismétlem NE, hagyd abba, ha orgazmus közeli állapotban van! Most talán azon gondolkozol, honnan kéne tudnod, ha közel jár?

Szerencsére számos egyértelmű jele van:

 • Kemény mellbimbók
 • Kipirult arcbőr és mellkas
 • Izgatottságtól remegő test
 • Gyors légzés
 • Meleg alhas és medence
 • Spontán izomrándulások

Légy figyelmes! Fontos, hogy megtanuld felismerni ezeket a jeleket partnered testén. 

Sose küzdj a mozdulatai ellen! Ha felemeli medencéjét, kövesd te is. 

És a legfontosabb tanács: gyakorolj, gyakorolj és gyakorolj!

Neked is megvan a saját bevált technikád? Írd meg tapasztalataid a hozzászolás szövegdobozban az oldal alján.

5 Hozzászólás

Zoom:
2018-01-14, 01:12:55
Válasz

Kérdés mirt nem szabad abba hagyni amikor orgazmusa van ? Mi történik ha tovabb csinalom neki ?

Balázs:
2019-01-31, 13:05:30

Kedves Zoom, Ha a hölgyet sikerül eljuttatni addig a stádiumig, ahol már csak pillanatok vannak vissza az csúcsig (és ha abbahagynád akkor is elélvezne), akkor érdemes végigkísérni a nyalással magát az orgazmust, hogy az igazán teljes legyen. :) Ez a fázis férfiként ugyanúgy megvan: van az pont, amikor már "félig-meddig" megkezdődött az orgazmus, és akkor is elélvezel, ha abbahagyják az izgatást. Viszont sokkal jobb érzés, ha tovább csinálják miközben elmész. Ugyanez a helyzet a hölgyeknél is. :) Üdv: Balázs - Szexvitál.hu

Szaboger:
2018-01-20, 21:07:18
Válasz

Saját magam élvezésénél azt vettem észre hogy , ha abbahagyom pár mp-re (1,2, semmi esetre se több) , akkor azzal csak fokozom az élvezetet. Ez a nőknél is így van ? , vagy ha abbahagyod mielőtt elmenne, te leszel számára a legroszabb, és pont az ellenkező hatást éred el mint amit szeretnél.

Balázs:
2019-01-31, 13:08:19

Kedves Szaboger, Abban igazad van, hogy amikor az orgazmus előtt abbahagyjuk már másodpercre azzal fokozódik az élmény. Viszont a fenti leírt esetben (amikor már megkezdődött az orgazmus), akkor érdemes végigkísérni azt, hogy igazán teljes legyen az élvezet. :) Üdv.: Balázs - Szexvitál.hu

Puncinyalo:
2019-09-19, 23:27:12
Válasz

Szia az lenne a kérdésem hogyhogyan tudom 100% ra hogy elélvezett ? Vàlaszt előre isköszönöm

Zsö:
2019-12-29, 11:33:56
Válasz

Onnan tudod hogy elélvezett, hogy a két combja közé szorít, jó esetben túléled. És a technika sántít. Nem alulról fel, hanem fentről lefelé nyomva a csikló jobban élvez. Valamint a két kisajak bekapása és szopogatása ( csikló nélkül) igazi élvezet.

Baszos:
2020-03-07, 02:29:38
Válasz

Engem mindig ki nyal a parom nagyon nagyokat elvezek a szájára

Véleményed