Potencianövelő gyógynövények

Írta Szexvital.hu 2018-11-06 0 Hozzászólás

Ha létezik impotencia, akkor kell, hogy legyen a kezelésére alkalmazható, természetes gyógymód is. Ma ezeket vizsgáljuk meg alaposabban. 

Az impotencia okai dióhéjban

Mivel a merevedési zavarok okaival és az impotenciával már korábban foglalkoztunk, így nem kívánjuk igazán bő lére ereszteni az okok taglalását. A leggyakoribb és leginkább ismert okok a depresszió, cukorbetegség, magas vérnyomás, alacsony tesztoszteronszint, a stressz, illetve a változókor. Általában ezekre vezethető vissza, ha valaki potenciagondokkal küzd. Persze, mint mindenre, erre is van természetes és gyógyszeres megoldás egyaránt. 

A gyógyszeres kezelés az esetek többségében szakorvosi javaslatra kezdődik, melyek lehetnek vényköteles gyógyszerek, potencianövelők, tesztoszteronterápia. Ezen felül pedig meg lehet közelíteni a problémát egy másik aspektusból, méghozzá utána lehet járni a potenciazavar lelki okainak is. Ebben az esetben fel kell keresni egy jó szexuálispszichológust, aki kezeli a szexuális szorongást, segít beállítani egy potencianövelő étrendet, ha azt látja szükségesnek, segít oldani a stresszt és pszichológiai tanácsot ad. Ezek mind pozitív irányba befolyásolják a potenciazavart.

Természetes gyógymódok

Az első és legismertebb gyógynövény a Panax ginzeng, vagy más néven a kínai és koreai csodagyökér. Ez a növény rendkívül jó hatással van az erekción túl az immunrendszerre is, sőt a stresszkezelésben is első osztályú csodaszer. Kitűnő hatással van a nemi szervek vérkeringésére, és a leghatásosabb azokban az esetekben, amikor a potenciazavar oka a fáradtság vagy a túl sok stressz. Hogy milyen hatása van? Megnöveli az erekció hosszát, keménységét, megnő a pénisz kerülete és fokozza a kéjt. 

A következő a sorban a Maca, amit perui gyökér néven is ismerhetünk. Ez a növény remekül serkenti a szexuális étvágyat, és teljesítményt, bár az egyetlen hátulütője, hogy a hormonális problémákra, mint egyedüli kezelés, nem alkalmas. Ellenben alkalomszerűen fogyasztva, határozottan csodákra képes és még az immunrendszernek is ad egy jó nagy lökést a benne lévő számtalan jótékony anyag. 

A Mondia whitei is ide tartozik, ami egy afrikai gyökér, más néven Görögtekercs. Alapjában véve a legtöbbször a Viagrához hasonlítják a hatását, mivel növeli a szexuális étvágyat, a tesztoszteronszintet, de a kék pirulával ellentétben nem okoz erekciót. 

A Ginkgo biloba használata eleinte a memóriajavítás miatt terjedt el, de később a használók rájöttek, hogy serkenti a nemi szervek vérellátását is. Kutatások bizonyítják, hogy a résztvevő férfiak jelentős részénél 6-8 hét után látható volt a javulás, míg fél év után a résztvevők fele visszanyerte a potenciáját. Leginkább szellemi fáradtság, agyi terheltség (vizsga, memóriagondok) esetén ajánlott a használata, sőt, jó az esélyük a dohányos férfiaknak is a potenciájuk visszanyerésére.

A fenti gyógynövényeket leggyakrabban teában fogyasztjuk potencianövelő tea formájában, mivel úgy fejtik ki leginkább a jótékony hatásukat. Arról nem is beszélve, hogy így a legkönnyebben elérhetőek, mivel ginzenget sem találhatunk csak úgy a szomszéd kertben. 

Természetes potencianövelőnek tekinthetőek az alkalomszerűen szedhető szerek, mint amilyen a Szuperhős kapszula is, aminek az alapja a fenti gyógynövények. Mivel nagy mennyiségben tartalmaz ginzenget és macát, ezért rendkívül hatékonyan erősíti a férfiasságot, merevebb és tartósabb erekciót biztosít. 

Kipróbálnál egy potencianövelő készítményt, de nem tudod pontosan melyik illene hozzád? Töltsd ki ezt a gyors kérdőívet (mindössze 6 kérdés), én pedig a válaszaid alapján javaslok egy hozzád illő készítményt. :)

Véleményed