Az 5 legforróbb szexpóz tapasztalt lepedőakrobatáknak

Írta Szexvital.hu 2021-02-15 0 Hozzászólás

Némi tapasztalattal és rutinnal a hátunk mögött, időnként mindannyian szeretünk letévedni a járt útról és megtapasztalni valami merőben újat. Nincs ez másként az orgazmushajhász szexpózokkal sem, hiszen a sablonossá, esetleg unalmassá váló egyszerűbb pozíciókat néha-néha jólesik feldobni valami különlegessel. Éppen ezért most olyan tesztoszterontól és feromonoktól fűtött, különleges szexpózokról lesz szó, amiket főként igazi nagypályások, illetve kalandos kedvű felfedezők fognak élvezni.

Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy a csatakos, izzadt szexnél és a kielégülést követő levegő után kapkodásnál kevés jobb szabadidős gyönyörforrás létezik. Szerencsére orgazmust számos módon adhatunk és kaphatunk, hiszen a monotonitást a pózok és a helyszínek váltogatásával, szerepjátétokkal és izgalmas gyönyörszerző eszközökkel, valamint a különböző szextípusokkal is meg lehet törni, fel lehet dobni.

 

 

Tudatosan kell lángot csiholni a parázsból

Sokszor, sok helyen hallunk akár a saját környezetünkben is arról, hogy néhány felejthetetlen év elteltével már nem lángol annyira a szenvedély, mint a kapcsolat elején. Ez valahol egy természetes folyamat, hiszen meg kell dolgozni azért, hogy a szerelmi életünket ne rántsák magukkal a szürke hétköznapok. Újra el kell érni, hogy megkívánjuk a párunkat és ne csak egy megszokott, kósza numerára kerüljön sor szombat este.

Ugyanakkor, azok is elkezdhetik unni a banánt, akik rövid távú vagy egyéjszakás kalandokban utaznak. Az esetek többségében ugyanazok a jól begyakorolt pózok és ugyanazok a mozdulatok kerülnek kivitelezésre, csak a partner más. Ez pedig nem minden esetben okoz olyan bugyiszaggató és ágyrepesztő orgazmust, mint azt a változatosság gyönyörködtet elve alapján várnánk.

Az alábbi sorokban most a tapasztalatot igénylő szexpózokra fogunk koncentrálni. Ezek lényegében abban fognak eltérni az olyan hagyományos pózoktól, mint amilyen például a misszionárius, a kutya vagy kanál póz, hogy egyrészt jobb állóképességet – szó szerint –, kitartást igényelnek.

Másrészt arra is fel kell készülnöd, hogy nem ezek lesznek a világ legkényelmesebb vagy épp legegyszerűbben kivitelezhető pózai. Ha ennek ellenére is belevágnál a kalandba, mi biztosan nem tartunk vissza! Inkább bemutatjuk neked a haladóknak szánt legforróbb szexpózokat.

 

 

Az 5 legjobb szexpóz haladóknak

  1. Spreadeagle

Ez a póz nem kevés kitartást és egy kis kötözős fétist igényel a hölgyek részéről. A pozitúra maga egyébként a misszionárius pózból indul: az alul lévő partner a hátán fekve tárja szét és emelje fel kb. csípőmagasságig a térdnél behajlított lábait. Ha ez megvan, maradjon ebben a helyzetben, majd jöhet a második fázis. Ehhez szükség lesz némi kötözőeszközre, hiszen a bal bokát a bal csuklóval, a jobb bokát pedig a jobb csuklóval kell összekötözni. Miután kijelöltük a kifeszített határokat, már jöhet is a váltakozó ütemű, egyre fokozódó tempójú behatolás.

  1. A kicsavart olló

Szintén a már sokat emlegetett misszionárius pózból induló pozíció, ahol a kicsavarást a hölgyek eszközölik. Amikor már a hátukon fekszenek, emeljék a partner vállára a jobb lábukat, míg a bal lábukkal nyissanak egy kis bejáratot a punci irányába. Ha ezzel megvagyunk, jöhet a következő lépés: nyomulj egy kicsit közelebb és vedd a lábaid közé az ágyon heverő combját, majd hatolj belé. Utána a párod forduljon a testével balra. Így a farkad is jobban fog illeszkedni az őt megillető szűkös helyre, ráadásul a kedvesed örömére még a behatolás is kellően mély lesz a tökéletes extázishoz.

  1. A teknősbéka

Ez ismét csak egy hölgyeket dolgoztató pozitúra, bár ebben az esetben te kerülsz alulra. Feküdj hanyatt, tárd szét a lábaidat és a párod is háttal fekve ereszkedjen rád. A vállai a mellkasodon legyenek, a lábai pedig térdig felhúzva és összezárva. Ebben a pozícióban kell a lábai segítségével le-fel mozognia a farkadon, miközben te a csiklójával, a mellbimbóival vagy más erogén zónáival játszadozol. Tovább fokozhatjátok a már így is igencsak intenzív élményt egy csiklóvibrátorral, wanddal vagy bimbócsipesszel is. Annyiban pedig besegíthetsz neki, ha fél kézzel a fenekét megemelve és leeresztve segíted őt a ritmikus gyönyörszerzésben.

  1. A talicska

Nos, ebben a helyzetben megoszlanak az erőviszonyok férfiak és nők között. Egyfelől a hölgyek alappozíciója a fekvőtámasz-póz felvétele. Utána te a lábainál fogva felemeled az alsótestét magadhoz úgy, hogy a csípőjénél fogva keményen belé tudj hatolni, utána pedig előre és hátra tudd mozgatni. A barátnőd – ha tudja – összekulcsolhatja a lábait a derekadon, ezzel némileg stabilabbá tudjátok tenni ezt a pózt. Egyébként érdekes eredménye lehet annak, ha ebben a pózban döngeted őt, miközben egy szinte alig zavaró vibrációs bugyi van rajta, ami a döfködésed közben a csiklóját izgatja.

  1. A tigrisugrás

Ez egy valóban szűk, forró puncit eredményező póz. A partnered feküdjön hasra az ágyon, majd nyissa kis terpeszbe a lábait. (Ne túl nagyba, hogy a behatolás során tényleg szűk és feszes legyen a vagina.) Ezután nyúljon hátra és a lábfejénél fogva húzza a feje irányába a lábait, ebben te is segíthetsz neki. A fentebb már említett kötözőeszközöket egyébként ebben a pózban is bevethetitek, mert így neki is könnyebb lesz megtartania ezt a pózt és önfeledten átadhatja magát a rohamodnak. Annyit azért mindenképpen tanácsolnánk, hogy ne egy kemény sortűzzel nyiss: fokozatosan gyorsíts a tempón és mélyítsd el a behatolást, figyelj a kedvesed reakcióira.

Amint látod, van élet a misszionáriuson és a kutyán, az anális szexpózokon és persze az orális szexen túl is. Te melyiket fogod először kipróbálni?

Véleményed