Válj a mesterévé! – orális szex, ahogy a pasik szeretik

Írta Szexvital.hu 2019-01-24 0 Hozzászólás

Az orális szex vitatott téma mindkét nem részéről. A férfiak többsége egyenesen megőrül érte, azonban a nők közül sokan nem mernek, vagy nem akarnak elmélyedni a témában. Pedig az a nő, aki szereti és jól is csinálja az orális szexet, elképesztő örömet tud szerezni párjának. 

Előjáték vagy fő attrakció?

Ha párod szereti az orális szexet, akkor a szájjal kényeztetés remek eszköz lehet az előjáték során a gyönyör fokozásához, azonban igazán különleges élvezetet okozhatsz kedvesednek egy egész estés szólózással is. Az élvezet fokozásához váltogasd a keményebb, intenzívebb és finom érintéseket! Ha igazán figyelsz párod reakcióira, pontosan tudni fogod, mikor vegyél vissza a tempóból, hogy kicsit még tovább húzhasd a végső élvezet pillanatát. A férfiak is kifejezetten élvezik, ha "húzzák" egy ideig őket, vagyis késleltetik az orgazmust, de ha túlmész az optimális ponton, az frusztrációhoz vezethet párodnál. Fontos, hogy figyelj a reakcióira, hogy pontosan tudd, mikor közeledik a csúcs felé.

Kezedben az irányítás

Sok nő a pornófilmekben látható orális jelenetek miatt idegenkedik a szex ezen fajtájától, hiszen a filmeken látott jelenetekben szinte minden esetben a férfié az irányító szerep. Azonban a hálószobában ennek nem kell így lennie! Egészen más élményt nyújt majd a pasidnak, ha nem hagyod, hogy beleszóljon a dolgok menetébe, hanem a helyzet ellenére meg kell bíznia a benned, és abban, hogy jó kezekben van. Sokkal váratlanabb pillanatokban érheti így az öröm majd. Ehhez persze az kell, hogy ismerd minden rezdülését, és hogy pontosan tudd, mit csinálsz!

oralis-szex-ahogy-a-pasik-szeretik

A látvány is fontos

A férfiak könnyen felizgathatók, nekik nagyon fontos a látvány, mert az már maga is roppant erős izgalmi állapotba hozhatja őket, ezért ha párod azt látja rajtad, hogy élvezettel játszol a szerszámával, az biztosan plusz löketet ad majd. Sőt más és más érzékét indíthatod be, ha más-más szerepben válsz szorgos kényeztetőjévé. Legyél domináns úrnője, aki saját kedvére csókolgatja és simogatja őt, de nyerő lehet az eminens diáklány szerep is, így ő lehet a tanár, aki megtanít arra, hogy lehetsz kiváló ebben. De az orális szexhez talán nem lehet tökéletesebb egy nővérke jelmez, aki gondosan ápolja betegét! 

A férfiak egyik legnagyobb kedvence a mélytorok technika, mert vizuálisan is igen izgalmas jelenet, az érzése pedig egyszerűen fantasztikus. A nők között néhányan nem kedvelik, mivel némi gyakorlást igényel, hogy ne legyen kellemetlen. Ha nem jól csinálják, vagy túlzott módon erőltetik, megsérülhetnek a torok szövetei. Ha kész vagy vállalkozni rá, érdemes elsajátítanod a megfelelő technikát, hogy egyikőtöknek se legyen kellemetlen az élmény.

Nyaljuk a fagylaltot!

Kezeddel fogd meg érzékien párod péniszét és herezacskóját és finoman nyalogasd, mint a fagylaltot, felváltva, egyszer egyik, majd másik oldalról! A férfiak azt is szeretik, ha a nő nyelvével végig simogatja a pénisz egész hosszát minden irányból. A makk rendkívül érzékeny része a férfitagnak, így mindenképp foglalkozz vele, ha igazán élvezetet szeretnél okozni párodnak. "Fagyizás" közben emlékezetes gyönyört okozhatsz kedvesednek, ha a makkot az ajkaid közé veszed és így nyalogatod és csókolgatod. 

A spontaneitás izgalma

Kedvesedet biztosan már maga a helyzet is beindítja majd, ha te kezdeményezed a kényeztetést, főleg ha ezt váratlan helyzetben teszed! Elég egy simogatással jelezned számára vagy a fülébe suttognod, hogy megkívántad, hogy a szádba vedd szerszámát, és meglátod, egyből megkeményedik majd! A nádasban a Balaton-parton, vagy egy üres moziteremben, vagy akár egy zárt próbafülkében is elkaphatod őt. Nem fog nemet mondani!

Hol érjen véget?

Az orális szex legkínosabb része maga az elélvezés. A legtöbb férfi szereti, ha a játék az elejétől a végéig zavartalan, és szerszáma végig kedvese szájában van, és a végén párjuk lenyeli a végterméket. Igaz ugyan, hogy sokan kifejezetten szexinek tartják, ha a nő a kényeztetés végén nem bajlódik semmivel, hanem a lehető legegyszerűbben kezeli a kérdést, de ha ez benned ellenérzést vált ki, az partnered élvezetét sem növeli, ezért fontos, hogy olyan megoldást találjatok, ami mindkettőtök számára kényelmes.

Az egyik legerotikusabb kompromisszum, ha folyamatosan figyeled párod testének jelzéseit, és amikor érzed, hogy elkerülhetetlenül közeledik a csúcs felé, úgy intézed, hogy a melledre élvezzen. Így egészen a végsőkig izgathatod az ajkaiddal, és csak egy pillanatnyi megszakítást jelent, amikor a végén felemelkedsz, hogy a szád helyét a melleidre célozzon.

Kihagytunk valamit? Oszd meg velünk hozzászólásban, hogy Neked mi a kedvenc technikád?

Véleményed