Alamuszi nyuszi nagyot ugrik - A visszahúzódó nők tényleg vadak az ágyban?

Írta Szexvital.hu 2019-05-03 0 Hozzászólás

Manapság mindenkinek megvan a véleménye mindenről. Tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, hogy ítélkezünk, engedünk az első benyomás élményének és még azt is megkockáztatom, hogy előítélettel pecsételjük meg az embereket magunk körül.

Ez alól nem kivétel a párkapcsolat sem. Már az ismerkedés során rendelkezésünkre áll egy rakás információ a másikról az internetnek köszönhetően, ami után már szinte lehetetlen tiszta lappal indulni egy első randin. A személyiségjegyek alapján már régóta ismert kategóriákba helyezzük az ismerőseinket: kihívó felső, platinaszőke haj… bizonyára bevállalós a hölgy, de ha látszólag az egyszerű ruházkodást választja, nem sminkel és a haja is természetes, ne adj isten szemüveget hord… máris a stréber vagy a könyvtáros jelzővel bélyegezzük meg a leányzót, holott sokszor a külsőleg visszafogott csajok váltják valóra a legvadabb álmaidat a hálószobában!

Mit rejtegetnek a visszahúzódó személyiségek?

Az introvertált embertípus kevésbé nyitott, mint az extrovertált társaik. Társaságban inkább csendben szemlélődnek, nem igazán kezdeményeznek először és könnyen zavarba hozhatóak. Ugyan sokkal több akadályt kell megugrania a lovagnak, aki egy introvertált lányt szeretne megszerezni magának, de sokszor megéri a plusz fáradalom. Harsány, nyitott társaik hamar unalmassá válhatnak, ugyanis szinte egyből elárulnak magukról mindent. Nem egyszer lehet hallani a pasik oldaláról, hogy a vagány csajokkal ugyan könnyebb összejönni, de sokkal passzívabbak az ágyban.

Egyáltalán nem kreatívkodnak ellenben a szendébb lányokkal, akik megfelelő türelem mellett, ha kibontakoznak olyan élménnyel gazdagítanak, hogy tátott szájjal távozol a hálószobából.

A visszahúzódó lányok személyiségükből adódóan megfigyelő típusok, tehát eleinte szeretik felmérni a terepet. Mivel beszéd helyett szemlélődnek, jóval több figyelmük irányul a másikra, ami a párkapcsolati és a szex terén is kifizetődő az ellenkező nem javára. Tény, hogy a hétköznapi tevékenységeket szeretik csendben végezni és a hobbijuk is kevésbé a bulizás, sokkal inkább az olvasás, a művészetek, a főzés vagy a számítógépezés, de ez miért jelentené azt, hogy a vérmérsékletük is alacsony? Mindenkiben ott rejlik a lávától fortyogó vulkán, ami ha kitör, akkor kő kövön nem marad… ezt pedig egy felhevült szituáció bőven lángra tudja lobbantani!

Mi a jó a vad szexben?

Nem egy férfi csodálkozott már el rajta, hogy előtört a domina az asszonykából, aki egész nap csendesen garbóban dudorászik…  Naná, hogy a vad szex mindenkinek csiklandozza a fantáziáját, a legjobb kombó, ha a csajodból elő tudod hozni, hogy a szexben teljesüljön ki a vadorzó énje. De miért is rajongunk a vad szexért?

Szenvedélyes kicsapongás

Ne gondoljuk, hogy akik takaréklángon égnek a mindennapokban, nem tudnak felcsapni hedonistának! Nem egyszer hallottam férfi ismerősöktől, hogy a látszólag leghiggadtabb barátnőjük egy istennő volt az ágyban. A figyelemnek és a felszabaduló energiának hála nem ritkaság ilyenkor a többszöri orgazmus, a vad állatias örömök egymásnak feszülése mellett.

Adjunk az előjátéknak!

A szexet jó esetben hosszas előjáték előzi meg, ami mire sor kerül az aktusra már olyan mértékű szexuális izgalmat gerjeszt, hogy a pár egyszerűen egymásnak esik. Személyiségtől függetlenül igaz ez mindenkire, de ha biztosra akarsz menni a tűzijáték érdekében, akkor hangulatba hozhatod a csajodat különböző vágyfokozókkal is.

Közelebb hoz!

A szex egyik kiváló tulajdonsága, hogy az aktus után újra egymásra találunk a párunkkal. Minden alakommal erősödik köztünk a kötelék, amit elérhetünk egy szeretkezés során is, de sokszor maradandóbb élményt hagy egy fékezhetetlen szexuális kaland. Használj különböző játékszereket a nagyobb hatás érdekében!

Stresszlevezető, méregtelenítő!

Elsőre talán furának hangzik, de a fokozott hangulat és a megterhelő fizikai mozgás a mentális felszabadultsággal együtt méregtelenítő hatással van a szervezetre. Ezt csak jobban fokozza a heves szex, így nem csak kellemes pillanatokat szerezhetsz magatoknak, de az egészségetekre is jó hatással lesz. Ne bízd az orgazmusod a véletlenre, próbáljatok ki új dolgokat együtt, például egy párvibrátort!

Szóval megéri félretenni az előítéleteket már az ismerkedés elején, hiszen sosem tudod miről maradsz le! Azért semmiképp ne tegyél senkit a várólistádra, mert látszólag túlságosan visszafogott és félsz, hogy nem tudtok majd kiteljesedni a szenvedélyben. A nők 26%-a vallotta be, hogy már akár az első randin is ágyba bújnának, viszont vigyázni kell ezzel, hiszen sokan kényszernek érzik a korai szexet azt remélve, hogy majd később kapcsolat alakuhat ki az afférból.

Inkább élvezd a kihívást és próbálj meg az ujjaid köré csavarni egy érdekes lányt, hogy aztán együtt hódítsátok meg a hálót is!

Hogyan lehet felszedni egy visszahúzódó csajt?

1. Első a türelem!

Ha jobban belegondolsz, sehová sem hajt a tatár. Amennyiben éppen a Tindert pörgeted most is, valószínűleg az eddigi kapcsolataid nem igazán váltak be, így nyugodtan nyithatsz az újdonság felé. Tudjuk, hogy ma már szexelni nem nagy kunszt, ezért mi lenne, ha tényleg megismernél valakit? Egy szende lányhoz viszont türelemre lesz szükség, így te is lassíthatsz a tempón. Fogd fel az első néhány randit egy hosszú előjátéknak, ugyanakkor tedd félre a férfias pajzánságod, és ismerkedj a mélyebb érzésekkel… Ne aggódj, a hancúrléced sem fogja megbánni!

2. Ismerkedj meg a romantikával is…

A visszafogott lányoknál nem lehet tudni, hogy mitől lettek ilyenek, könnyen lehet, hogy egy korábbi csalódás van a dologban. Ha tényleg barátnőt szeretnél, akkor ne csak a vágy hajtson, hanem csalogasd elő az érzéki énedet is! Az udvarlási fázis a legszuperebb időszak egy kapcsolatban, márpedig a szende lányoknál szinte mindig van egy néhány randis limit a szex előtt. Mit szólnál, ha főznél neki egy finom vacsorát gyertyafénnyel? Igen, a klisék mindig bejönnek!

3. Tartsd tiszteletben az idejét!

A "me-time", vagyis az énidő minden kapcsolatban nagyon fontos, de ha az egyik fél visszahúzódó típus, akkor azt bizony azt a párjának tiszteletben kell tartania. Ne keresd állandóan hagyd, hogy fel tudjon lélegezni és nyugodtan tegye a dolgát. Ez rád is vonatkozik, értékelni fogod, hogy van lehetőséged meccset nézni a haverokkal… Ha pedig hiányoznátok egymásnak, akkor akár meg is örökíthetitek a legpajzánabb közös pillanatokat, hogy legyen mit nézni a csendes időszakokban.

4. Vigyázz rá!

A szolid embereknek mindig megvan a maguk története, amiért ilyen visszafogottak maradtak, ez lehet akár egy gyerekkori trauma, érzelmi sérülés, önbizalomhiány, de ne gondoljunk mindig rosszra elképzelhető, hogy tényleg csak ilyen típusok. A nők egyébként is érzékenyebb lelkek, ezért éreztesd a kedveseddel, hogy biztonságban van melletted. Ha egyszer elnyered egy szende nő bizalmát, utána aztán kő kövön nem marad!

Még mindig biztosak vagytok benne, hogy egy alamuszi-nyuszi az is marad minden körülmények között? Ugye, hogy nem! Mindenkinek más arca lapul a sajátmaga köré felhúzott falak mögött, amikor nem csak a teste pucér, hanem a lelke is. A mi tippünk az, hogy vetkőztessétek egymást mindenhogyan! ;)

Neked mi a tapasztalatod a visszahúzódó Nőkkel az ágyban? Írd meg hozzászólásban!

Véleményed