Valentin-nap utálóknak szeretettel: így ünnepelheted minden nap, ha szingli vagy!

Írta Szexvital.hu 2020-02-18 0 Hozzászólás

Amennyiben éppen két kapcsolat között jártál Valentin-napkor, akkor nem csoda, ha rosszul voltál a mindenhonnan ránk zúduló szívecskés örömünnep látható és láthatatlan jeleitől. Mondjuk szerintünk akkor sem kell kétségbeesned, ha jelenleg egyedülállóként koptatod az aszfaltot, mert némi huncutkodásra azért így is sort keríthetsz. Főleg a Szinglik Napján. Kíváncsi vagy rá, hogyan?

Előző cikkünkben ahhoz adtunk néhány pajzán tippet, hogy a szerelmespárok mivel varázsolhatják sokkal, de sokkal élvezetesebbé a már túlságosan sablonossá váló Valentin-napot. Mert a glédákban álló vörös rózsa, a rózsaszín konfettieső és a bonbonhegyek már nem túl kreatív módja egy párkapcsolat megünneplésének.

De persze azért a rengeteg szerelmes ábránd közepette rólad sem feledkeztünk el, aki éppen pár nélkül töltöd a mindennapjaidat és nem igazán élvezed azt a felhajtást, amit a szerencsés szerelmesek nap, mint nap – Valentin-napon pedig főleg – megmutatnak.

Egy dolgot azonban már az elején fontosnak tartunk leszögezni: szingliként sem kell úgy érezned, hogy összedőlt a világ, inkább lásd meg azokat a lehetőségeket, amik erős, független emberként a lábaid előtt hevernek.

Hogy egy kósza egyéjszakás kaland vagy egy új maszturbációs technika fog „kihozni a sodrodból?” Nos, ez még a jövő zenéje, de lentebb adunk majd néhány ötletet, amivel Szingliséged Minden Napjából kihozhatod a legtöbbet! Előbb azonban jöjjön az előjáték, vagyis a Szingli Napok története…

Mert Szingli Napot is tartunk ám – kettőt is!

Igaz, hogy az ismertebb és elterjedtebb Szingli Napot november 11-én tartják, de az nem szól másról, mint egy roppant nagy – akár még a Black Friday-t is felülmúló – vásárlási rohamról. Ez az ünnep egyébként Kínából ered: még az 1990-es évek tájékán történt, hogy a Nanjing-i Egyetemen a diákok a 11.11-es nevezték ki az egyedülállók napjának, mivel a Single angolul nem csupán a szinglit takarja, hanem az egyest is.

Igaz, kezdetben csak az egyedülálló férfiak ünnepeltek ezen a jeles napon, de később ez is koedukált ünneppé vált: az Agglegények Napjából szép lassan Szinglik Napja lett, nemi megkötések nélkül. Sőt, a pártalálás érdekében gyakran bulikat és vakrandikat rendeztek és rendeznek a mai napig, kifejezetten az egyedülállókra szabva.

Ez így talán egy csöppet kiábrándítóan hangzik, a magunk részéről éppen ezért kedveljük inkább a másik történetet, ami inkább a Szingli Büszkeség Napjához és egy másik dátumhoz kapcsolódik: egész pontosan február 15-höz és az olasz szinglik lázadásához. Akik egy szép napon megelégelték a szerelmesekkel szembeni hátrányos megkülönböztetést és a sajnálkozó, olykor-olykor lenéző megnyilvánulásokat.

Emiatt kiválasztották a Szingli Büszkeség Napjának – már a névválasztáshoz kapcsolódó pozitív felhang sem véletlen – Szent Faustino, vagyis a magányos emberek védőszentjének ünnepét, február 15-ét. Igen, pontosan: egy nappal Valentin-nap után tartják, szóval nem csoda, ha sokan Anti Valentin-napként emlegetik.

 

 

De a Szinglik Napja ennél többről szól

Még akkor is, ha el lennél keseredve amiatt, hogy amikor munka után hazamész, nincs kihez hozzábújni, vagy ha épp úgy érzed, hogy rád szakad minden teher: a bevásárlás, a csekkek feladása és a háztartás vezetése. Természetesen ezeket és még számos más tevékenységet mindig könnyebb valakivel együtt végezni a munka mellett, a kellemes szabadidős elfoglaltságokról nem is beszélve, de meglátásunk szerint az egyedülálló létben is rejlenek lehetőségek.

Hiszen, ha egyedül vagy, akkor:

  1. Sokkal kevesebb a kötöttség (kivéve akkor, ha kikötözésre vágysz)

Mert nem kell mindig valaki máshoz igazítanod a napirendedet. Ha kedved támad munka után elmenni a barátokkal-barátnőkkel moziba, nyugodtan megteheted. Amennyiben nem akarsz szombat reggel már 7 órakor kimászni az ágyból, bátran a másik oldaladra fordulhatsz. És oda mész nyaralni, ahová csak akarsz. Azért ez így nem tűnik olyan rossznak, nem igaz?

  1. Ebből következik, hogy több időd jut magadra

Legyünk őszinték: egy párkapcsolat működtetése nem kevés érzelmi és mentális igénybevétellel jár (a fizikai részére azért természetesen nem lehet panasz…). Szingliként viszont csak a saját szükségleteidre kell koncentrálnod, így a párkapcsolaton megspórolt időt saját magadba fektetheted. A karrieredbe, a személyes fejlődésedbe, sportolásra, a baráti társaságodra, a családodra. Amire csak szeretnéd.

  1. Szabad a flört és a kaland

Ó igen, visszatérhetsz a vadászmezőkre: ha bárhol – bármikor felkelti valaki az érdeklődésedet, máris bevetheted minden vonzerődet. Aztán az, hogy ez egy gyors menetben realizálódik-e a klub egyik eldugott sarkában, vagy valami hosszabb távú dolog is kialakul-e belőle, az már csak rajtad múlik. Azért arra figyelj, hogy mindig legyen nálad óvszer.

 

 

  1. Olyan szexjátékokat próbálsz ki, amilyet csak szeretnél

Például nem kell többé görcsösen eltitkolnod a párod elől, hogy új élményekre vágysz és mennyire szeretnéd kipróbálni egyik-másik prosztataizgatót, vagy péniszgyűrűt. Mert bár természetes dolog a kíváncsiság, még a legjobb párkapcsolatban is eredményezhetnek a megszokottól eltérő vágyak sanda pillantásokat.

Emellett persze a hölgyek is felfedezhetik a saját vágyaikat, már ami a hátsó bejáratot és a gátlásokat illeti. Előfordulhat ugyanis, hogy izgatja ugyan őket a popsiszex gondolata, de nem rögtön a partner előtt szeretnék próbára tenni magukat, már ami az anális kényeztetést illeti. Azonban egy-egy ilyen, akár kifejezetten kezdőknek ajánlott szexjátékkal könnyebben hozzá tudja magát szoktatni az érzéshez és az új típusú élvezethez. Persze a síkosítóról senki se feledkezzen meg.

  1. Újraértelmezheted a határaidat

Szingliként semmi sem tarthat vissza attól, hogy tovább tágítsd a határaidat: mindig is izgatott a BDSM, de az exedet nem tudtad rávenni? Most már nincs aki visszatartson, úgyhogy akár saját magad is kipróbálhatsz néhány extrém finom láncot és csipeszt, de a férfi és női zabolázók akár egy minden igényt kielégítő maszturbációhoz is bevethetők.

  1. Úgy maszturbálsz, ahogy nem szégyellsz

Többé azt sem kell titkolnod, ha a kielégülés miatt nem a párodhoz, hanem a saját kezedhez vagy valamelyik izgató kis játékszeredhez fordultál. Ráadásul egyedülállóként több időd lesz a saját tested megismerésére és új maszturbációs technikák, illetve pózok kipróbálására is.

Például arra gondoltál már, hogy ne az ágyban, hanem a padlón térdelve maszturbálj? A pozícióváltás, a térdelés szöge intenzívebbé teheti az orgazmust. Ahogy az is, ha a maszturbáció ideje alatt is szentelsz egy kis figyelmet a mellbimbóidnak. Ha a kezed simogatásánál intenzívebb élményre vágysz, keresd a csipeszeket!

  1. Éljen a swinger!

Ha kifejezetten szeretsz idegenekkel ágyba bújni, akár többel is egyszerre, akkor a swinger klubokat neked találták ki. Nem egy olyan swinger klub van már itthon is, ahová a nemek arányára ügyelve, de egyedülálló férfiakat és nőket is várnak. Amennyiben kedvet kaptál a kalandhoz, ne mondj nemet – de a védekezésre mindig figyelj!

 

A fentieket figyelembe véve, reméljük te is megünnepled a Szinglik Napját, minden egyes nap, kifulladásig. Csak győzd elég kitartással és óvszerrel.

Véleményed