Párcserére fel! Minden, amit a swingerekről tudni akartál

Írta Szexvital.hu 2018-09-28 0 Hozzászólás

Bizonyára számodra sem cseng ismeretlenül a swinger klub és a swinger party fogalma. Ha mégis, vagy csak nem tudod, hoogy mit is takar pontosan ez az egész, most eláruljuk neked.

A vállalkozó szellemű pároknak ráadásul Magyarországon már számtalan lehetősége van belekóstolni abba a kicsit sem hétköznapi élménybe, amelyet a párcsere lehetősége jelent.

Mi is az a swinger party?

Na, de mi is az a swinger? A swingelés jelensége az 1960-as években terjedt el, amikor a szexuális forradalommal megkezdődtek a modern kor legnagyobb tabudöntögetései és kísérletezései. Ahogy az emberek megízlelték a szexuális szabadság ízét, úgy kelt szárnyra a swinger létforma is. (A jelenség terjedését tovább segítette a modern fogamzásgátlás fejlődése is, hiszen így egészen új lehetőségek tárulkoztak ki a kíváncsi emberek előtt, 9 hónap múlva felsíró problémák kockázata nélkül.) 

A kifejezés szó szerint  „párcserét”, illetve „partnercserét” jelent, ám ez nem jelenti azt, hogy csupán a párkapcsolatban élők előtt lenne zöld az út. 

Ha egyedülálló vagy, akkor is lehetőséged van becsatlakozni az ilyen partikba, bár tény, hogy az élmény akkor az igazi, ha partnerrel érkezel. Amennyiben párban érkezel, akkor pedig lehetőségetek van egy egyedülálló harmadik felet bevonni a játékba.

parcsere-swinger-klub

Kik járnak szexclub-okba?

A legtöbb esetben azok választják a swinger klubokat párjukkal, akik szexuális felpezsdülésre vágynak. Talán veled is előfordult már, hogy úgy érezted, szükség lenne valami újdonságra a kapcsolatotokban. Ennek az egyik módja a swinger partyk látogatása, ahol az új élményekből egész biztosan nem lesz hiány. 

Mások keveslik a szexuális együttléteket és ezt a vágyukat szeretnék csillapítani az ilyen fülledt estéken. A miért nem számít – ezeken a bulikon csak az a lényeg, hogy mindannyian jól érezzétek magatokat és persze egymást.

Amennyiben szeretnétek kipróbálni, érdemes tudnotok, hogy az ilyen alkalmak mivel járnak. Swinger partyt gyakorlatilag szinte bárhol lehet rendezni, de vannak kifejezetten erre a célra létrejött klubok is, ahol rendszeresen és profin szervezik az eseményeket. 

A belépés nem díjtalan, a résztvevőknek hozzájárulást kell fizetniük, hiszen az éjszaka folyamán a legjobb ellátásban részesültök a szervezők részéről és végig biztonságban bulizhattok.

Érdemes ügyelni a megjelenésetekre is – a klubokban ugyanis általában van dresszkód. 

A kötelező viselet többnyire vagy fehérneműt, vagy a bevállalósabbaknak teljes meztelenséget jelent és a – szigorúan tiszta – papucs használata is elengedhetetlen. A helyszínen rendelkezésre áll öltöző is, ahonnan már csak a partira kell besétálnotok.

A legtöbb klub számos exkluzív szolgáltatással várja a vendégeket. Változatos és jól felszerelt helyiségekben adhatjátok át magatokat a közös örömöknek. Elmerülhettek egy jakuzziban, de akár egy durvább BDSM-kalandra is benevezhettek. 

A védekezés miatt sem kell aggódnotok, hiszen a legtöbb helyen elérhetővé teszik az óvszert is – ha mégis aggódnál, érdemes megérdeklődni előre a klub felszereltségét. 

Swinger-party kisokos

Amennyiben még nem jártál ilyen rendezvényen, akkor íme néhány jótanács, amit érdemes megfogadnod. 

1. A partik többnyire meghívásos, vagy bejelentkezéses alapon kerülnek szervezésre – mindkét esetben ügyeljetek a pontos érkezésre és a visszajelzésre a házigazda felé. Az udvariasság ráadásul nem csak a szervezők, de a többi résztvevő felé is elvárás, hiszen ők is azért jöttek, hogy jól érezzék magukat.

2. Gondoskodjatok a megfelelő higiániáról! Érkezzetek tisztán és igényesen, úgy, ahogyan azt a többiektől is elvárjátok. 

3. Ne vegyetek részt swinger partyn, ha betegek vagytok, hiszen így könnyedén megfertőzhetitek a többieket is! Az ilyen kellemetlenségek elkerülése végett jobb, ha egészségesen érkeztek, betegen pedig inkább egy forró tea mellett és a saját takarótok alatt töltitek az estét.

4. Ne feszengjetek! Ez az aranyszabály mind a szórakozásotokra, mind az öltözéketekre érvényes. Válasszatok olyan öltözéket, amiben jól érzitek magatokat (és lehetőség szerint kényelmes is). Könnyedén elronthatja a hangulatot egy rosszul megválasztott bugyi, vagy egy olyan fehérnemű, amiben nem érzed magad szexinek. Csak arra mondjatok igent, amiben biztosan részt szeretnétek venni – ha valami elbizonytalanít, akkor érdemes inkább kihagyni. 

Véleményed