Így emeld új szintre a Valentin-napi huncutkodást

Írta Szexvital.hu 2020-02-11 0 Hozzászólás

Ha te sem vagy a sablonos meglepetések híve, akkor ezúttal ünnepeljétek máshogy a Szerelmesek Napját: dobd félre a csokit és a virágot! Inkább olyan élményekkel kényeztesd a párodat és magadat, amiktől feromon fog csorogni mindkettőtök hátáról – többek között.

Le mernénk fogadni, hogy te is imádod a pénteki napokat. Amikor jó esetben vége lesz a hétnek, letudtad a kötelező munkát és másnap reggel végre nem az ébresztő fogja kiverni az álmot a szemedből. Hanem inkább a párod, aki szívesen folytatná azt, amit előző este elkezdtetek…

Mert nem ámítás: idén péntekre esik Valentin-nap

Természetesen tudjuk, hogy nem mindenki tartja ezt az ünnepet, hiszen mai formájában az angolszász területekről gyűrűzött be Magyarországra, még az 1990-es évek tájékán. Bár azóta sem sikerült egyöntetűen megkedveltetnie magát a Kárpát-medencében, mi inkább azon a véleményen vagyunk, hogy nem baj az, ha időnként olyan ünnep is becsúszik a naptárba, aminek a párkapcsolatokhoz is van némi köze.

Igaz, hogy a Valentin-nap eredetét egyébként még mindig némi homály lengi körül, ennek ellenére abszolút méltó arra, hogy a szerelmesek magukévá tegyenek egy napot miatta. Az egyik legrégebbi legenda szerint ugyanis még a III. század derekán élt egy Valentin nevű püspök, aki halált megvető bátorsággal dacolt a római császárral, Claudiusszal.

Claudius császárnak ugyanis az volt az elképzelése, hogy a birodalma terjeszkedése és megóvása sokkal fontosabb annál, hogy a hadserege tagjai saját szükségleteik kielégítésével legyenek elfoglalva.

Ennélfogva megtiltotta nekik a nősülést és a családalapítást, mivel véleménye szerint ezek olyan felesleges terhek, amelyek túl nagy figyelmet vonnak el a hadszíntéri teljesítménytől. Csakhogy volt az egyháznak egy Valentin püspöke, aki nem törődve a várható következményekkel, megszegte a császári tilalmat: titokban adta össze a házasodni kívánó párokat. Egészen addig, amíg le nem bukott és börtönbe nem vetették.

Mindennek tetejében, a börtönben még bele is szeretett az egyik őre leányába, de sajnos nem teljesülhetett be a szerelmük: Claudius császár halálra ítélte a bátor papot. Mielőtt azonban végrehajtották volna rajta az ítéletet, sikerült egy levelet eljuttatnia a szerelméhez, amit ezekkel a szavakkal zárt: „a Te Valentinod”. Állítólag így kezdődött minden.

 

 

De te ne járj úgy, mint Valentin…

… gondoskodj időben a kielégülésetekről.

Persze kivégzéstől ma már nem kell tartanod, de azért az könnyedén előfordulhat, hogy a szerelem, a szerelmes éjszaka valamiért beteljesületlen marad. Ahhoz, hogy ez még a legrosszabb forgatókönyv szerint se fordulhasson elő, érdemes lenne idén a virág és a bonbon, egy drága vacsora helyett valami mással meglepni a kedvesed.

Borítékolható, hogy zsúfolásig tömve lesz minden, az orrotok elől fogják elvinni a legjobb asztalt vagy a kedvencet ételetekből az utolsó adagot. Ez talán még hagyján, de egymás szavát sem fogjátok érteni a tömegben, úgyhogy amilyen reményekkel indult az este, annál inkább csalódáskeltő lesz a befejezés.

Kivéve akkor, ha megtalálod a módját annak, hogy egészen elkápráztasd a választottad. Mondjuk úgy, hogy ellenállhatatlan orgazmusokban részesíted és az éjszaka folyamán eljuttatod néhányszor a csúcsig, így biztos lehetsz abban, hogy a fáradozásaid nem maradnak viszonzatlanok. De hogyan győzheted le a megszokást és gyújthatod lángra a tüzet Valentin-napon?

Szavak helyett beszéljenek az érintések

Biztos nem tőlünk hallod először, de a hosszútávú párkapcsolat alapja az érzelmeken kívül a jó szex. Az a fajta, amivel a kedvesed is szívesen eldicsekszik a barátnőinek és neked is megjelenik egy kósza félmosoly az arcodon, ha a legutóbbi éjszakátokra gondolsz. Az ilyen mindentudó mosolyok érdekében időnként érdemes bevetni néhány trükköt, hiszen egy több éves kapcsolat során azért már nehéz újat mutatni a párodnak.

De ha megfogadod a tanácsainkat, akkor természetesen ez sem lehetetlen. Ráadásul Valentin-napon nem is baj, ha egy kicsit megfűszerezed a szexet néhány új helyszínnel, pozícióval, szerepjátékkal esetleg szexjátékszerrel, mert a változatosság ugyebár gyönyörködtet.

 

 

  1. Ki az ágyból, a szobából, a lakásból – keressetek új helyszínt!

Mondhatnánk úgy is, hogy publicra fel. Igaz, a téli időjárás kissé behatárolja a lehetőségeteket, de essetek egymásnak például egy könyvtár poros hátsó részlegén, ahol a lebukás veszélye mellett tovább fokozza a várakozást a minden apró zajt felerősítő csend. Ahhoz, hogy a nyögésekkel ne keltsétek fel túlságosan a könyvtárosok figyelmét, akár egy szájpecket is bevethettek. Nem rossz ötlet egyébként a szauna sem, hiszen a vérpezsdítően forró levegőben, szinte semmi ruhában nem kell sok ahhoz, hogy kellően kemény legyen a helyzet.

  1.  Már napközben izzítsátok be a hangulatot!

Persze a szexting sosem rossz, de most ennél sokkalta mocskosabb dologra gondoltunk. Például egy olyan okos vibrotojásra, amivel a telefonodról is kézben tarthatod a párod orgazmusát – akár a munkahelyén, a nap közepén is. De akár egy intelligens vibrátort is bevethettek erre a célra, hogy kellően nedvesen várjon téged haza.

  1. Szerepjátékra fel!

Ha csupán egy kis fűszerre vágytok, akkor éljétek újra a megismerkedéssel járó izgalmakat – valaki más bőrébe bújva. Váltsátok valóra a legtitkosabb fantáziátokat: például a szexet egy idegennel, egy dögös tanárnővel, vagy egy pincérnővel. A több már csak rajtatok áll…

  1. Bízzátok a szerencsére magatokat!

Ha egyszerűen nincs kedvetek kimozdulni, vagy csak ragaszkodtok a hálószobátok kényelméhez, kezdjétek az estét egy kis játékkal, de persze nem Gazdálkodj okosan!-ra gondoltunk. Sokkal inkább olyanra, ami egyenesen az érzékek birodalmába kalauzol némi jól megérdemelt hancúr párbajra. Tudjuk jól, hogy a szerencse forgandó, de azért ezekkel a dobókockákkal a happy finish is garantált.

  1. Ne feledd: párosan szép az élet!

Úgyhogy lepd meg magatokat a kifejezetten pároknak készült meglepetés szexjáték dobozainkkal és csiholjátok fel a tüzet a hálószobában! Minden olyan finomságot elrejtettünk ezekben az egyedileg összeállított meglepetéscsomagokban, amiknek nagy hasznát fogjátok venni egy kellően hosszú éjszaka során: síkosító, vibrátor, vibrációs péniszgyűrű, maszturbátor, és masszázsolaj… Csupán néhány darab a megannyi izgalmas játékszer kínálatából.

Ha megfogadsz még egy tanácsot: gyúrj egy kicsit az állóképességre is, és szerezz be elég Szuperhős kapszulát egész hétvégére! Egyébként pedig nézd meg a férfiaknak és nőknek szóló Valentin-napi különlegességeinket is – hogy biztosan mámorosan teljen az este!

Véleményed