Legvágykeltőbb új szokások

Írta Szexvital.hu 2019-01-10 0 Hozzászólás

Jó és rossz szokásaink adják meg életünk kereteit, legyen szó a napunk ritmusáról, az életmódunkról, a munkavégzésünkről, a szeretteinkkel töltött időről vagy a házimunkáról. Ha már ekkora befolyása van a rutinszerű cselekvéseinknek az életünkre, érdemes tudatosan alakítanunk a szokásainkon, és a magunk hasznára fordítani őket. Ha idén több erotikára és meghitt pillanatra vágytok pároddal, mutatunk pár új szokást, ami felpezsdítheti kapcsolatotokat!

A természet erejével

Ha szeretnétek, hogy egész évben megmaradjon a forró hangulat köztetek, akkor kérjétek a természet segítségét! Használjatok a lakás dekorálására afrodiziákumokat párolók vagy illatgyertyák formájában, de pár merészebb kiegészítő, esetleg fényjáték is megteszi hatását.

Konyhától az ágyig

Egy romantikus vacsora nem csak ellazít benneteket, de ha biztosra szeretnétek menni, válasszatok szintén afrodiziákus összetevőjű ételekből. Az igazán vágykeltő ételek közül nem hiányozhat a csokoládé és a bor, melyek minden érzéketeket kényeztetik majd, azonban a legerősebb afrodiziákum mindenképp az osztriga. Ha nem allergiás rá egyikőtök sem, akkor válasszatok tengeri herkentyűkkel, köztük kagylóval készült ételeket!

A szerelem színei

Ha nem szeretnétek a teljes hálót piros árnyalatúra átfesteni, akkor csempésszetek pár kiegészítőt a szerelem színéből az ágyhoz közel, és meglátjátok, hogy többször jut majd eszetekbe összebújni. Ha eddig hiányzott ruhatáradból és sminkjeidből ez az erőteljes szín, érdemes megpróbálkoznod vele, hiszen egy vörös rúzsnak lehetetlen ellenállni. Azonban nem szabad elfelejtened, hogy ennek a színnek a viseléséhez mindenképp szükséged lesz egy jó nagy adag önbizalomra is, hogy igazán dögös legyen az összhatás!

Izzadjatok együtt

Ha fogadalmaitok között egyébként is szerepel, hogy pároddal együtt újra felkeressétek az edzőtermet, akkor miért ne köthetnétek össze a kellemeset a hasznossal? A testmozgás endorfint szabadít fel a szervezetben, így csökkentve a stresszt. Utána pedig nincs is jobb, mint egy kis extra levezetés. Arról nem is beszélve, hogy minél inkább formásodtok és csinosodtok a teremben, annál nehezebb lesz ellenállnotok egymás új szexi külsejének.

Izgató újdonság

Ha már régóta együtt vagytok, elképzelhető, hogy kicsit rutinszerűvé vált a kapcsolatotok. Izzítsátok fel a lángot minden hónapban valami újdonsággal! Vegyél egy új merész stílusodtól eltérő rucit, vagy vágass új frizurát! De pár parókával új színt is vihettek a kapcsolatotokba egy kis szerepjáték segítségével. Légy fekete hajú domina, másik este pedig ártatlan szőke ápolónő!

vagykelto-szokasok

Spontaneitás

Mindig ugyanakkor és ugyanott kerül sor az összebújásra, és általában a megszokott pózokon sem nagyon variáltok? Akkor ideje ezen változtatni! Vigyetek egy kis spontaneitást újra kapcsolatotokba! Felejtsétek el egy időre a hálószobát és a misszionárius pózt! Kezdeményezz párodnál sokkal váratlanabb helyzetben, mondjuk a hétvégi családi ebédnél, majd vonauljatok el a régi szobádban egy kis huncut összebújásra! Próbáljatok ki új izgató pózokat, amiket eddig nem ismertetek!

Az önbizalom szexi

Dolgozzatok a saját önbizalmatokon idén, hiszen nincs is szexibb egy magabiztos pasinál, és a srácokat is beindítja, ha egy nő igazán tudja, mit akar! Az ágyban is nagy változást hozhat, ha mindketten megtanuljátok szeretni és szexinek érezni saját magatokat. Ehhez számos könyv és kurzus elérhető, és a mindennapi megerősítés is sokat segíthet. 

Szakítsatok időt magatokra

Időnként tervezzetek be közös romantikus estéket, amikor nem vonja el egymásról a figyelmeteket a gyerekek nyüzsgése és a mindennapok gondjai. Menjetek el randizni, vagy passzoljátok le a kicsiket a nagyszülőkhöz egy hétvégére! A sok tennivaló mellett szánjatok időt magatokra is, és a kapcsolatotok fejlődésére!

Véleményed