Publicra fel! - Hasznos tippek, ha extrém helyen szeretnél szexelni

Írta Szexvital.hu 2019-04-16 0 Hozzászólás

Kár lenne tagadni, hogy mindenkinek megfordult már a fejében, milyen lenne gátlások nélkül nekiesni a másiknak ott és akkor, amikor éppen utat tör magának a vágy. Az extrém szexuális helyszínek sokaknak ott virítanak a bakancslistáján, mi pedig semmiképp sem szeretnénk lebeszélni róla! Gyűjtöttünk néhány tippet, hogyan érdemes belevágni ebbe a duplán izzasztó műfajba!

Ha még új vagy a témában akkor azért arra fel kell készülnöd, hogy ez nem pont úgy működik a való életben, mint a filmekben. Sok külső tényezővel meg kell küzdeni, hogy minden flottul menjen, hiszen nagyon egyszerű lebukni és a higiéniára is oda kell figyelni.

Ne akard mindenáron!

Természetes, hogy mindenki szeretne új dolgokat kipróbálni és vonzódik a veszélyesebb szituációkhoz, de ebben az esetben is kettőn áll a vásár! Mielőtt belevágtok, mindenképpen beszéld meg a pároddal, hogy valóban szeretné ezt, vagy csak igyekszik neked eleget tenni. Ugyanez vonatkozik rád is, ne akarj mindenáron a természetben szeretkezni, ha valójában feláll a szőr a hátadon attól a ténytől, hogy valaki esetleg megláthat.

Az időzítés nagyon fontos!

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy kimondom: bizony nappal nehezebb dolgod lesz. Akármilyen helyszínt is választasz érdemes számításba venni, hogy az éj leple alatt azért sokkal több mozgástered lesz, mintha a déli harangszó közepette kívánnád meg a párod egy téren.

Ugyanilyen fontos a megfelelően takaró környezet is, tehát a fent említett tér helyett például jobb döntés egy park vagy egy eldugott zsákutca. Vigyázz, mert sok park/kert koraeste bezárja a kapuit, könnyedén ott tölthetitek az egész éjszakát, ha elfelejtetek időben kijönni.

Nem mindegy milyen ruhát választasz

Ha már a kiruccanás elején tudod, hogy valami malacságra készülsz, akkor hanyagold a nehezen levehető holmikat. Hiába divatos egy overál vagy egy body, sokkal nehezebb le, illetve felvenni, mint mondjuk egy könnyed szoknyát vagy egy laza szövetnadrágot.

Ugyanez vonatkozik a fiúkra is, bár itt nehezebb sakkozni a nadrággal, de például választhatsz egy hosszabb pólót, ami kényes helyzetekben is ápol és eltakar.

Hagyd otthon a bugyit is

Próbáld ki milyen izgató úgy elmenni a sarki boltba vásárolni, hogy szoknyában vagy de nincs rajtad tanga… élvezni fogod, ahogyan a szél alulról simogat. Képzeld el ezt a plusz izgalmi faktort és azt a tényt, hogy mennyi felesleges munkától szabadítod meg magatokat az akcióhoz. Egy gonddal kevesebb, hiszen elég csak a ruhát félrehúzni és már mehet is a menet!

Gondold meg melyik pózt választod

Nem olyan könnyű ám egymásnak esni, mint otthon a puha ágyban párnák közt… Amellett, hogy folyamatosan figyelni kell a környezetre, a testi korlátaiddal is számolnod kell. Nyilván nem próbálhatsz ki a buszon egy misszionárius pózt, ilyen esetekben az olyan pozitúrák szoktak beválni, amik álló vagy ülő helyzetben kivitelezhetőek.

Állva minden egyszerűbb

Ilyenkor a férfi van hátul, a nő pedig előtte. Sokkal egyszerűbb, ha a nő egy kicsit előre dől, vagy akár teljesen lehajol, de akár az egyik lábát fel is húzhatja. Könnyítheti a férfi a metódust azzal, hogy erősen fogja a nő derekát, lábát vagy csípőjét, így könnyebb stabilizálni.

Egy kis nyalánkság sem rossz

Nincs azzal semmi baj, ha elsőre nem szeretnétek mindent, inkább az orális kalandok felé veszitek az irányt. Ez a legtöbb esetben a legegyszerűbben kivitelezhető szexuális élmény, akár a nőt, akár a férfit éri a megtiszteltetés.

Kapd fel az öledbe

Ha jó erőben vagy, akkor álmaid asszonyát emeld fel és öleld magadhoz. Akár szemből, de ha bevállalósak vagytok, akkor hátulról is könnyedén belehatolhatsz.  A másik opció természetesen ugyanennek az ülő verziója, ahol nagy segítség lehet egy pad vagy akár csak egy pokróc.

Óvatosan az előjátékkal

Ideális esetben sok idő van az előjátékra, és ez így is van rendjén, hiszen minél inkább izgatottabb állapotban kerül sor a tényleges aktusra annál nagyobb az élvezet. Viszont az extrém helyszínek hátránya, hogy kevésbé lehet önfeledten ráhangolódni a szexre, hiszen folyamatosan feszült körülménynek vagytok kitéve.

Ilyenkor jó lehet a mentális hergelés, például amíg odaértek a megfelelő helyszínre addig izgató mondatokat suttogtok egymás fülébe, és persze az apróbb érintésekkel sincsen különösebb macera.

Csendes tűzijáték

Sokszor nehezebb ezt a feladatot teljesíteni, mint gondolod! Ha már minden jól ment korábban, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy eljuss a csúcsra, viszont ügyelned kell arra, hogy ezt hang nélkül tedd meg, hacsak nem az erdő közepén vagytok.

Higiéniai felszerelés 

Végezetül semmiképpen se felejtsd el, hogy egy kültéri helyszínen nem tudsz oda nyúlni a papírzsepikhez az éjjeliszekrényre, ezért gondoskodnod kell a megfelelő felszerelésről. A zsebkendő mellett alap, hogy legyen nálad nedves törlőkendő, amivel akár az aktus előtt, de utána is tisztán tudod tartani a kezed, vagy az intim területeket. Utóbbira használhatsz fertőtlenítő spray-t is, ami védelmet biztosít a fertőzések, a baktériumok és a gombák ellen. A fokozott védelemhez hozzátartozik az óvszer használata is, nem csak a szexuális betegségektől óv meg, de az ejakulálás utáni pillanatokat is megkönnyíti.

Ha kezdő vagy a témában, akkor bizonyára fogalmad sincs, hogyan állj neki az extrém életmódnak. Összeszedtünk pár helyszínt, ahol könnyedén szabadjára engedheted a vágyaidat és pozitív élményekkel térhetsz majd vissza a hálószobába.

Kert, medence, napágy

Elsőre nem rossz próbálkozás, ha csak néhány méterre merészkedsz el a lakástól / háztól. A szomszéd veszélyfaktor is bőven izgalmas lehet, így beveheted a kert különböző takarásban lévő pontjait, felavathatod a nyaranta felállított medencét vagy huncutkodhatsz a napágyban is. Vízben nem egyszerű szexelni, illetve óvakodj a fertőzésektől csak olyan medencében próbáld ki magad, amiről tudod, hogy tiszta vízzel rendelkezik.

Stég, kilátó, park

A természet lágy öle megmerevedve is vonzó lehet, sőt, a legkevésbé itt tudsz lebukni. Látogassatok el a pároddal egy naplementés sétára, aztán az éj leple alatt egy vastag pokrócon legyetek egymáséi. A parkokban egyébként is gyakran megesik az ilyesmi, hiszen előnyös választás a vadregényes környezet miatt. A kilátó iszonyú szexi tud lenni, eleve panorámás az aktus és ha valaki közeledne felétek valószínűleg ti előbb kiszúrjátok, mint ő titeket. A stég szintén örök élmény maradhat, kalandozni a víztükörre benyúlva nagy élmény, csak vigyázz a magánterületekkel, könnyen fennakadást okozhat egy nem kívánt birtokháborítási feljelentés.

Próbafülke, lift

Az ehhez hasonló elszeparált, szűk, sötét helyek sokaknak meghozzák az ihletet. Valamennyire biztonságos, hiszen nagyjából tudod uralni, hogy meddig lehettek kettesben, de azért ott motoszkál benned a lebukás kockázata, hiszen egy bevásárlóközpont közepén kényeztetitek egymást, vagy a szomszéd néni ott fog állni az ajtó előtt, ha kinyílik…

Tető, erkély

A kilátóhoz hasonlóan itt is kicsi az esélye annak, hogy valaki a talajszintről kiszúrja, hogy mit műveltek a magasban. Okosabb itt is megvárni az estét, viszont miután besötétedett szinte már mindent lehet. Érdemes megvárni, amíg beköszönt a jó idő, így egészen új értelmet nyernek majd az erkélyen eltöltött borozós vacsorák, vagy a csillagnézések a tetőről.

Sátor, fesztivál

Ugyan nem a legkényelmesebb formája a szexnek, de miért pont egy fesztiválon fogadnál cölibátust, ahol amúgy is minden a buliról szól? Arra ügyelj, hogy a sátor ugyan eltakar a kíváncsi szemek elől, de a fala mégiscsak vászonból van, így minden át fog hallatszani a szomszédokhoz, esetleg egy szájpecek hasznos társ lehet ilyen helyzetben. Gondolj a kényelemre is, és válassz vastagabb matracot, ezen nem csak az alvás lesz komfortosabb…

Autó, vonat, busz

Magától értetődő, hogy egy kiruccanós vakációt megspékelj egy kis kamattyal a járművön. Az autósoknak könnyebb dolguk van, hiszen meg tudnak állni egy félreeső mezőn, de a tömegközlekedésnél korlátozottak a lehetőségek. Ha kockázatosnak érzed, akkor próbálkozz az orális élményekkel és nagyon ügyelj a higiéniára, hiszen pláne itthon kifogásolhatóak tudnak lenni a tömegközlekedési eszközök. Érdemes holtidőben próbálkozni, amikor alig van utas és ügyelj arra is, hogy a sofőr szeme ne lásson!

Iroda, raktár

A munkahelyi szex és maszturbálás gyakoribb jelenség, mint hinnéd. A magánakció mellett bőven belefér egy gyors menet a kedveseddel az irodában, szóba jöhet a mosdó, egy kis tipi-tapi az asztal alatt vagy ha esti beosztásban vagy, akkor igazából tiétek az egész helyiség.

Mozi, színház

Sötét terem, a közönség a színpadra vagy a vászonra figyel… szabad a pálya! Talán még klisének is nevezhetnénk a mozit vagy a színházat, de nem véletlenül próbálják ki ennyien. Egyszerűbb dolgod lesz, ha olyan előadást választasz, ami már régóta megy és vélhetően kevesebben lesznek a teremben. Vagy leghátra vagy legelőre üljetek le és ügyeljetek rá, hogy a közeletekben ne legyen senki.

Vízpart

Szintén filmbe illő helyszín. Hányszor láttuk már a romantikus vígjátékokban, hogy a két főhős óriásit szeretkezik a holdfényben a parton, miközben a víz halkan morajlik a háttérben. Ne csak sóvárogj utána, hiszen ezt a terepet te is könnyedén meghódíthatod a kedveseddel. A pokrócot és a szúnyog riasztót ne hagyjátok otthon!

Családi esemény

Nem csak a helyszínnek köszönhetően lehet extrém egy szexuális élmény! A család összeröffenést tart, ahol rendszerint unatkozol egy sarokban? Találd fel magad a pároddal és essetek egymásnak valamelyik szobában, vagy akár kényeztessétek egymást finoman az asztal alatt, miközben tart az ünnepi ebéd. Hidd el, emlékezetes családozás lesz!

Most már semmi sem állíthat meg az extrém szexuális élmények gyűjtésétől! Fontos, hogy a pároddal tényleg ugyanazt akarjátok és egyikőtök se érezze magát kényelmetlenül. Eleinte érthető, hogy feszengtek kicsit, de könnyen lehet, hogy ez nem a ti terepetek, ilyenkor inkább hagyatkozzatok a négy fal oltalmára. Ha viszont rákaptok az ízére, akkor ügyeljetek a környezetetekre, hiszen attól még, hogy ti ilyen aktívak vagytok más nem biztos, hogy szeretne ízelítőt kapni a nemi életetekből. Továbbá ne hanyagold el a higiéniai hozzávalókat sem, és gondoskodj a kényelemről is! Most már minden hozzávalót tudsz, hogy elkezdjétek kipipálni a bakancslistát!

Nálatok mi volt a legextrémebb helyszín, ahol csináltátok? Írd meg hozzászólásban!

Véleményed