Az a bizonyos aranyzuhatag – Mindent a pisiszexről

Írta Szexvital.hu 2018-10-18 0 Hozzászólás

Izgató vagy visszataszító? Ártalmatlan vagy egészségtelen? Bizalmat gerjesztő vagy megalázó? Benned is megfordultak már ezek a kérdések a pisiszexel kapcsolatban? Akkor most ideje tiszta vizet önteni a pohárba… bár ebben a cikkben nem a vízről lesz szó! 

pisiszex-fetis-aranyzuhatag-1

A különböző fétisek tagadhatatlanul megjelennek valamilyen formában a szexuális életünkben. Van, hogy csak fantáziálunk róla, előbb utóbb talán ki is próbáljuk, de persze van olyan is, aki napi szinten űzi ezeket a normától eltérő szexuális „módszereket”. 

Vannak elfogadható fétisek, mint például a címben említett pisiszex, a kikötözés vagy a szerepjáték, és vannak teljes mértékben jogosan elítélt fajták is, ilyen többek között a nekrofília. Fontos a helyén kezelnünk a fétisek tárházát. Nem feltétlenül kell kapásból ferde szemmel nézni azokra, akik nem kizárólag misszionárius pózban szeretkeznek a párjukkal, de a célon sem szabad túllőni… pláne eleinte. Hogy hol van az ízlésesség lélektani határa, az teljesen egyén, illetve párkapcsolat függő. 

Közelítsük a fétiseket abból az irányból, ami egy közös szexuális kalandra invitálja meg a feleket. Újabb oldalát ismered meg a párodnak, olyan élményeket adtok egymásnak, amit még soha nem éltél át senkivel. Millió afrodiziákum, mód és eszköz van a szexuális élet kiszínezésére, mégsem élünk velük. Kár azon zsörtölődni, hogy a „ház ura” már megint csorgatja a nyálát a Playboy lányokra és a szexi fehérneműs plakátokra… Mégis mibe kerül belebújni egy kis csipkébe, utánaolvasni a tökéletes puncinyalás fortélyainak vagy beszerezni egy klasszikus rózsaszín bilincset? Pontosan ilyen extra lehet a hálószobai életben a pisiszex is, csupán eggyel nedvesebb és szokatlanabb, mint egy ehető bugyit felkapni.

Minden szexuális tevékenységnek megvannak az íratlan szabályai, amik különleges örömszerzéssé varázsolják az elsőre talán bizarrnak tűnő mozzanatokat, ezért feltétlenül érdemes információt gyűjteni az adott témakörről, mielőtt belecsapnál a lecsóba.

Mi történik a pisiszex során?

Ahogy a neve is árulkodik róla, a pisiszexben komoly szerepet kap az aktus során megjelenő vizelet. Ennek meglepően sok formája jöhet szóba:

  • Van, akit egyszerűen izgalomba hoz egy vizelő személy látványa.
  • Ehhez szorosan kapcsolódik, amikor maszturbálás közben ezzel záródik a hancúr, vagy akár közben jelenik meg, mint vágyfokozó komponens.
  • A következő szint az, amikor a pár szex közben ürít egymásra kölcsönösen…
  • … de van, hogy ez egyirányú tevékenység. Extrém esetekben nem csak az illető testére kerül a vizelet, hanem célirányosan az egyén szájában landol az aranyzuhatag.
  • Mindezeket tetézik a csoportos aktusok, ahol több szereplő is levizeli egymást, sőt konkrétan eköré épül fel a teljes nemi együttlét.

pisiszex-fetis-aranyzuhatag-2

Nincsen rá sem törvény sem pedig korlát, hogy mit szabad és mi az, ami tilos. Az egyik fél csupán nézőként is megjelenhet, de a 69-es pozitúrától kezdve, a face-sitting testhelyzeten át a Kámaszútra minden szegletében alkalmazható. A pisiszex lényege éppen az lenne, hogy a szemérmesség falait a földbe döngölve kitárulkozzunk a másiknak. Alázatosan és tisztelettel, nem pedig uralkodva vagy lenézően. Vannak, akiknek kizárólag egy idegennel működik a közösülés ezen fajtája, akár egyéjszakás kalandról van szó, akár egy prostituált közreműködésével. Akadnak, akik az ellaposodott nemi életüket szeretnék ezáltal felkorbácsolni és sokan minden nap kieresztik a fáradt gőzt egy kellemes kufirccal egybekötve.

Mi is a vizelet pontosan? 

Mielőtt bárki belevágna a pisiszex nem mindennapi műfajába, fontos tisztában lenni vele, hogy milyen alkotóelemeket is tartalmaz a vizelet abban az esetben, ha lenyelésre vagy kényes területre kerülne a későbbiekben. 

Köztudott tény, hogy a szervezetünkben felhalmozódó méreganyagokat a vesék választják ki, ami végül a húgycsövön keresztül vizelet formájában távozik. A pisiben megtalálhatóak a távozó mérgek mellett az anyagcseretermékek is, mint például a húgysav vagy a keratinin, illetve az elektrolitok. Emellett nagy mennyiségű vízből, hormonokból, enzimekből, sókból és ionokból áll össze, mint a kalcium, a klorid vagy a nátrium. 

pisiszex-fetis-aranyzuhatag-3

Talán visszataszítónak tűnik, de fontos megemlíteni, hogy fogyasztása azért nem javasolt, mert a salakanyagok között szerepelhetnek a szervezetre negatív hatással bíró tényezők is. Ettől függetlenül komoly károkat nem okozhat, ha esetleg mégis legördül pár csepp, sőt a közhiedelem ellenére sok kultúrában a mai napig felhasználják, amit a későbbiekben részletesen kifejtünk.

Honnan ered a pisiszex? 

Mint mindennek, ennek is megvan a maga történelme. Ha jobban belegondolunk, annyira nem természetellenes a fétiseknek ezen módja, hiszen nap mint nap eljárunk a mosdóba. A pisiszexet tudományos nevén urolagina-nak hívják. Ez egy görög eredetű szó, nem meglelő módon a jelentése: vizeletvágy. 

A múltba visszatekintve az emberek életében jóval nagyobb szerepet töltött be ez a folyékony méregtelenítő folyamat, sőt a vizeletet többféleképpen is felhasználták. A rómaiak megdöbbentő módon éppen a ruhák tisztítása során vették igénybe, egész pontosan anyagot fehérítettek vele.

Afrikában a gyógyászatban hívták segítségül, bizonyos kultúrákban még ma is jótékony hatásúnak vélik. Indiában és Kínában például komoly követőtábora van a vizeletterápiának, emellett fertőtlenítésre és az arcbőr rugalmasságának visszanyerésére is alkalmazzák külsőleg. Emésztési zavarokra szintén javasolt a fogyasztása, sőt egyes kutatások és szakemberek szerint rendszeres ivása meggátolhatja a rákos sejtek kialakulását.

pisiszex-fetis-aranyzuhatag-4

Csupán idő kérdése volt, hogy ennek a rendkívül hétköznapi emberi folyamatnak mikor alakul ki a fúziója a közösüléssel. Könnyen lehet, hogy az első alkalom a véletlennek köszönhető, de manapság már teljesen egyértelmű, hogy az élvezetek halmozása miatt alakult ki a pisiszex térhódítása. 

Attól függ, honnan nézzük…

A pornó, mint annyi mindent, ezt is rettenetesen eltorzítja. Egy felnőtt filmben általában azzal találkozhatunk, hogy a pisiszex erőszakos, degradáló és mocskos. A fétisekben gyakran van egy alávetett szereplő, akit egy fölérendelt irányít, de ez nem azt jelenti, hogy a kulturáltságot el kell hagyni. Sok férfi még ennek fényében sem érti meg, hogy miért nem lelkesedik a gyengébbik nem az ilyesfajta szexuális újításokért. Hajtépés, fulladozás és arcra csobogás valószínűleg senkinek sem lenne szimpatikus, ám van a pisiszexnek egy sokkal érzelmesebb oldala is, ami már elfogadható mozgatórugója lehet a műfajnak a nők számára is.

Az első és a legfontosabb ebben is a bizalom és a feltétel nélküli szeretet. Biztosan ti is megtapasztaltátok már, hogy ami eleinte még zavart a másikban - legyen az egy pattanás vagy a reggeli nem igazán friss lehellet – az idő múlásával, ahogy mélyül a párkapcsolat természetessé és szerethetővé válik. Egyre többet és többet akarunk a másikból és ezt különböző szeretetnyelveken tudjuk fokozni. Akár a pisiszexel. 

Ez egy nagyon harmonikus és intim állapot. A felmérések szerint sokkal perverzebbnek gondolják az emberek, mint mondjuk az anált, a szolgaságot vagy az erőszakos szexet. Annyira nehéz ilyen mértékben kitárulkozni a másiknak, hogy egy új kapcsolati szintként is meg lehet élni egy efféle próbálkozást. 

A nő ennél pőrébb és pucérabb nem tud lenni az alatta elterülő partnere előtt. Teljesen kitárulkozik, szétnyílik, a férfi pedig még többet akar belőle, arra vágyik, hogy teljesen beborítsa őt. Ez egyfajta fordított behatolás, hiszen a nő elárasztja őt a nedveivel. Ez természetesen a fordított helyzetben is így működik, ahol a férfi leküzdi a szorongását és utat enged saját magának a nő felé. A kölcsönös huncutság, a meglepetés ereje pozitív impulzust eredményez. Legrosszabb esetben is csak egy kínos nevetéssel zárul a próbálkozás. 

Hogyan kezdj neki? 

A fokozatosság a legjobb recept! Mivel kétféleképpen is elsülhet a kísérlet, ezért érdemes óvatosan tapogatózni ezen az ösvényen, pláne, ha még kezdő vagy. A nulladik szint, hogy lásd a párodat pisilés közben és ez a látvány legyen egy feszengésmentes, természetes jelenség mindkettőtök számára. Utána lehet próbálkozni a közös fürdés során történő vizeléssel, közben akár össze is ölelkezhettek, vagy egyszerűen csak a másikra irányítjátok a sugarat. Nagyon fontos, hogy kommunikáljatok, kinek milyen a benyomása és mik a tapasztalatok! Ha pozitív mozzanatnak élitek meg, akkor lehet feljebb lépni!

Szex közben már jóval nehezebb ellazulni, ezért javasolt az orgazmus során szabadjára engedned magad. A megkönnyebbülés jegyében a végszóba bőven belefér a vizelet is, így még közelebb kerülsz a tényleges pisiszex élményhez. Amennyiben ez is a kedvetekre való, jöhet a pisi, mint izgató elem felhasználása. A szájüregbe engedését mindenképpen a legvégére hagyjátok, mert ez tényleg ki tudja verni a biztosítékot. 

Pisi vagy nem pisi?

Végül muszáj megemlíteni a női ejakulációt. Van, hogy a szex beteljesülésével a női nemiszervből átlátszó nedvesség lövell ki, ám ezt nem szabad összekeverni a pisivel. Ha a nők G-pontját sokáig izgatják, akkor eleinte vizelés inger alakul ki, de aki ezen túl tud lendülni és végül ellazul… a legcsodálatosabb orgazmusban lesz része. A hölgyek kisebb százaléka ugyan, de képes ilyenkor a squirt jelenségre, ami volumenre és mennyiségre elsőre megzavarhatja a résztvevőket.

Egy szó mint száz, kezeljük helyén a szexnek ezt a különösen nedves vonulatát. Nem ördögtől való dolog ez, ha a megfelelő szándék vezérel minket. A szóbeszéd szerit Ozzy Osbourne is többször lehajtotta saját végtermékét, David Bowie pedig anno tartott valamennyit a hűtőben babonából. A szexnek talán az egyetlen és legfontosabb szabálya az, hogy mindent lehet, amíg az mindkét félnek örömet okoz! Már fel is bontottatok egy másfél literes ásványvizet, igaz? 

Véleményed