Szerepjátékkal dobnátok fel a szexet? Így vágjatok bele

Írta Szexvital.hu 2018-06-12 0 Hozzászólás

Előbb-utóbb minden kapcsolatban eljön az a pont, amikor a felek úgy érzik, ideje lenne felpörgetni egy kicsit a szexuális életüket. Erre több módszer és eszköz kínálkozik a visszafogottabb szexjátékoktól kezdve egészen a korbácsokig és csipeszekig.

Most viszont nem ezekről lesz szó, hanem egy másik irányról, a szerepjátékokról. Mindegy, hogy ezzel csak most kezdtek ismerkedni vagy már túlvagytok néhány próbálkozáson, a következő tippeket érdemes elolvasnod, ha pozitív élményként szeretnétek elkönyvelni.

Az alapok

Nem számít, ki kinek a bőrébe bújik néhány óra erejéig, minden esetben fontos tényező a kettőtök közötti nagyfokú bizalom, a rugalmasság, illetve a nyitottság. Ha pedig ezek megvannak, akkor csak a fantáziátokon és az igényeiteken múlik, mit hoztok ki egy-egy ilyen alkalomból.

Szintén lényeges, hogy azonosulni tudjatok a felvett szereppel – ehhez szorosan kapcsolódik, hogy őszintén tudjatok beszélni a másiknak a vágyaitokról. Azt is vegyétek figyelembe, hogy az előkészületek miatt jóval több időt vesz igénybe, mint amikor egyszerűen egymásnak estek.

Tény, hogy izgató dologról van szó, ami új színt visz a kapcsolatotokba, de tartsátok szem előtt, hogy rendszeressé téve egyszerűen elveszítheti a varázsát és hirtelen egyfajta csömört alakíthat ki bennetek.

A ruhákat beszerezhetitek természetesen az ezeket kínáló shopokból. Az egyszerűbb alternatívákhoz viszont akár a saját szekrényetek darabjai is elegendőnek bizonyulhatnak – persze megfelelően kombinálva. Minden azon múlik, milyen karakterek bőrébe bújtok.

A tűzoltó, rendőr vagy ápolónő például hitelesebb, ha egy direkt erre a célra készített öltözékbe bújtok. De egy szexi tanár, egy gésa vagy egy kertész jelmezhez a meglévő ruhatáratok is elégnek bizonyulhat.

Szerepjátékkal dobnátok fel a szexet? Így vágjatok bele 1

Csak a szereppel szimpatizáltok

Az, hogy alkalmanként felveszitek a repertoárba a szerepjátékokat persze még nem azt jelent, hogy már nem szeretitek annyira a másikat. Egyszerűen arról van szó, hogy szerettek fantáziálni, és az ösztönök miatt időnként eljátszotok a gondolattal, milyen lenne valaki mással ágyba bújni.

Könnyen elképzelhető, hogy csak maga a szerep hoz izgalomba titeket – nem pedig az ember, aki ezt megtestesíti. Vagyis a kíváncsiságotokat kielégíthetitek, ha a párotok egy időre ilyen jelmezbe bújik.

A fantáziálás pedig nem megcsalás, hiszen a tűzoltóval vagy a sztriptíztáncossal csak elképzelitek az aktust, a tettlegességig nem juttok el – ha szeretitek egymást. Ez tehát nem a kapcsolatotok ellen irányul. Épp ellenkezőleg: segít elmélyíteni a bizalmat és az intimitást, hiszen ebben a helyzetben a titkos vágyaitokat osztjátok meg egymással. 

Íme, 3 tipp a szerepjátékhoz

1. Az ártatlan diáklány

Gyakorlatilag nincs olyan férfi, aki egyszer-egyszer ne bújna ágyba szívesen egy 18-20 éves egyetemistával. Minden nő volt ennyi idős, így pontosan tudja, mennyire vonzó tud lenni egy fiatal lány mosolya vagy egy kivillanó testrésze.

És mint tudjuk, ezek a lányok nem mindig készülnek fel rendesen óráról órára. Ha pedig nem tudnak válaszolni a feltett kérdésekre, akkor ártatlan szemek ide vagy oda, azért valamilyen büntetés jár. Amit a tanár szab ki…

A ruha kérdést gyorsan megoldhatjátok. Elég egy lófarok, egy short, egy póló és egy mappa a kezedbe, a párodnak pedig egy szigorú keretes szemüveg (ez persze lehet dioptria nélküli darab, ha egyébként nem hord), egy ing és egy élére vasalt nadrág.

2. A könnyű nőcske

Az előzőhöz hasonlóan itt sem okoz különösebb fejtörést a ruhák beszerzése. Elég egy rövid szoknya, necc harisnya, tűsarkú és egy mélyen dekoltált felső. Ezekhez már csak egy erős smink kell – és kész. A párodnak nem kell megerőltetnie magát – hétköznapi szerelésben is tökéletes lesz.

Mivel az utcalányokat nem éppen feleségkeresés céljából szedik fel a férfiak, ezért ne vedd magadra, ha a partnered a szerepjáték során valamivel durvábban bánik veled, mint szokott. Könyveld el magadban, hogy ez csak az általad megformált karakternek szól.

Fontos, hogy ha úgy érzed, ezt sérelemnek élnéd meg, és nem tudnád túltenni magad rajta akkor inkább keressetek más alternatívát. Egyébként jöhet a vörös rúzs, és a kuncsaft a kívánságai.

Szerepjátékkal dobnátok fel a szexet? Így vágjatok bele 2

3. A szexi vízvezetékszerelő

A nők ösztönösen vonzódnak azokhoz a férfiakhoz, akik tudnak bánni a szerszámokkal. Lehet ez egy autószerelő, egy építkezésen dolgozó srác vagy egy vízvezetékszerelő. Különösen igaz ez akkor, ha mindehhez dögös tekintet és felsőtest párosul.

Valószínűleg elvétve akad olyan nő, aki egy ilyen lehetőséget látva ne kezdene el ösztönösen flörtölni. A jó hír, hogy ezúttal ennél továbbmehettek: egészen az ágyig. A párodnak elég egy kantáros nadrágot vagy egy rosszabb farmert és egy pólót felvennie – és persze a kezébe venni egy csővágot.

Amikor belép a konyhádba vagy a fürdőszobádba, akkor pedig rajtad a sor, hogy elcsábítsd.

Véleményed