Női G-pont elhelyezkedése: Így találd meg a csúcsorgazmus helyét!

Írta Szexvital.hu 2017-03-05 2 Hozzászólás

Ne hibáztasd magad, ha eleinte nem sikerül megtalálnod partnered G-pontját, esélyes hogy még neki sem sikerült. Mikor brit kutatók megkérdeztek 1800 nőt hogy sikerült-e megtalálniuk saját G-pontjukat, csupán 56%-uk válaszolt igennel. 

Mióta a német kutató, Grafenberg (innen a G-pont név) felfedezte ezt a nehezen megtalálható erogén zónát a negyvenes években, a G-pont azóta is egy központi téma a szexualitást kutató tudósok között, sokuk nem biztos benne hogy a pont egyáltalán létezik-e. 

Egy 2012-es, a G-pontot vizsgáló kutatás az alábbi konklúziót érte el: nincs anatómiai bizonyítéka annak, hogy minden nő rendelkezik G-ponttal. Ennek ellenére sokan vallják hogy a G-pont igenis egy létező és megtalálható erogénzóna, amely stimulálása  a szokásosnál intenzívebb kéjérzést nyújt a hölgyek számára. 

Bárhogy is legyen, ha tudod a módszert a G-pont keresésére, partnered biztos élvezni fogja a felfedezést.

(Ha pedig szeretnéd megismerni és elsajátítani a női orgazmus 8+1 típusát, akkor kattints ide.)

noi-g-pont-elhelyezkedese-megtalalasa-az-eros-orgazmusert-1

Hogyan kezdjük

„Mielőtt belevágnánk, először bizonyosodjunk meg róla hogy kezeink tiszták és körmeink ápoltak, hisz a vagina egy igen érzékeny részén fogunk keresgélni”- javasolja Emily Morse, a „Sex with Emily” podcast műsorvezetője.

A G-pont eldugott természete miatt megtalálására és stimulálására ujjainkat használjuk előtte persze ne feledkezzünk meg az előjátékról sem, stimuláljuk partnerünk melleit, fenekét, más erogén zónáit is.

„A G-pont a kéjállapot hatására megduzzad, lehetővé téve a megtalálását, ezért is olyan fontos az előjáték”- mondja Emily. 

Hogyan találjuk meg a női G-pontot?

Ugyan vitatható hogy minden nő élvezi a G-pont stimulálását, de elhelyezkedése már kevésbé titokzatos. 

„A G-pontot 5cm mélyen, a vagina felső falánál keressük”- világosít fel Emily. „Fektesd hanyatt partnered és kezd meg az ujjazást felfele néző tenyérrel, miközben középső és mutatóujjaddal kampót formálsz, mintha valakit magadhoz hívnál.” 

Az ujjunkkal befelé haladva lassan, óvatosan haladjunk és várjuk meg még partnerünk hozzászokik a stimulációhoz, a vagina legérzékenyebb részénél vagy, légy óvatos”- figyelmeztet Emily. 

Jó úton jársz ha ujjaiddal egy bordázott, más textúrájú részhez értél. A G-pont egy babszemhez hasonlító, bordázott dudorodás, fel fogod ismerni mikor megtalálod. 

noi-g-pont-elhelyezkedese-megtalalasa-az-eros-orgazmusert-2

Hogyan tovább?

Ha eljutottál idáig, megnyugodhatsz, túl vagy a nehezén.

Kezd el a G-pont masszírozását ujjbegyeiddel, végy fel egy ritmust és kezd el követni miközben figyelsz partnered reakcióira. 

„A könnyebb elérés érdekében kérd meg partnered hogy húzza mellei felé a lábait”- mondja Emily. Bátran kísérletezz a nyomás és a ritmus óvatos változtatásával figyelve partnered visszajelzéseire, a kommunikáció kulcsfontosságú ha először kísérletezünk a G-ponttal. 

A közhiedelemmel ellentétben megvan rá az esély hogy partnered nem fogja élvezni a G-pont stimulációját, ez különösen igaz lehet ha partnered egyedül még nem fedezte fel a pontot, ilyenkor hagyjuk abba a kísérletezést és várjunk a következő alkalomig. 

Haladóknak

Ha már mestere vagy a G-pont stimulálásának és pillanatok alatt képes vagy megtalálni, akkor ideje egy nehezebb de annál dögösebb pozíciónak! 

  • A G-pont masszírozása közben szabad kezed ujjbegyeit tedd a felső fanszőrzet vonalától egy centiméterre felfelé, majd gyakorolj némi nyomást rá, ez a nyomás felerősíti a G-pont stimulálásából fakadó élvezetet

Egy másik jó pozíció a G-pont stimulálására a kutyapóz

  • Miután partnered felvette a kutyapózt, kissé emeld meg a derekát majd a péniszeddel lefele történő mozdulattal kezd el a penetrációt, ez a póz lehetővé teszi a G-pont pénisszel történő stimulálását de kezdőknek nem ajánlott.

Egy kis segítség sosem árt

A G-pontot péniszeddel nehezebb stimulálni mint ujjaiddal, mivel a "kampós" kialakulásnak köszönhetően érhető el ennek a zónának a hatékony kényeztetése. Ilyenkor érdemes kipróbálnod erre a problémára kitalált péniszköpenyt, amely péniszed makk felületét a kívánt zóna felé irányítja.

noi-g-pont-elhelyezkedese-megtalalasa-az-eros-orgazmusert-3

Ezt az extrém módon nyújtható, átlátszó péniszköpenyt húzd a péniszedre és már kezdődhet is a felfedezés. Szeretkezzetek, miközben szerelmed G-pontja kellő stimulálásban részesül!

13cm hosszú, átmérője pedig 2,5cm - kifejeztten rugalmas anyagú!  Kattints ide, ha szeretnéd meglepni partnered ezzel az élménnyel!

Szeretnél még különlegessebb élményt nyújtani a párodnak? Nézz körül a csiklóizgató krémek között is!

2 Hozzászólás

Gusztos Zoltán:
2019-12-06, 15:04:31
Válasz

Jó napot! Ez tényleg jó, de szerintem ezt tanítani kellene minden férfinak, még mi előtt, meg nősül, de nem engedném meg egy nőnek sem egy férfinak, hogy le fekudjenek, mert azzal csak rosszat tesznek. Így is évente sok baba meg hal, mielőtt még született volna, és ez is gyilkosság, ahogyan azt a Biblia is írja, és Jehova Tanúi tanítják.. Ezen minél hamarabb kellene változtatni!!

Irina Nyikolajena:
2020-12-21, 23:58:27

Kedves Gusztos Zoltan Biblia velemeyne senkit nem erdekel! Másik:minden nonek joga van sot ajanlott a hazassag elotti szex! Mivel a ferfinek is ezeket csinaljak! Azt mondom:a noknek tobb jog van meg csalni a parjuk!!!!!!!! Sosem voltam huseges egy nyomorekhoz sem!nem is leszek!A bibliáddal törlöm reggelente a fenekem! Sok sikert te magyar ????

Bunkó Jóska:
2020-12-30, 17:43:40
Válasz

Igyunk szeszt, és dugjunk feszt!

Véleményed