Otthoni sztriptízen gondolkodsz? Most mutatunk 13 számot, ami tökéletes aláfestője lehet a műsornak

Írta Szexvital.hu 2018-04-27 0 Hozzászólás

Az előjátékok egyik legszexibb változata, amikor zenére szabadulunk meg a ruháinktól. Ilyenkor érvényre juttathatjuk a nőiességünket – ezzel nemcsak a párunkat szórakoztatjuk, hanem az önbizalmunkat is fejlesztjük. Ahhoz azonban, hogy igazán el tudjuk engedni magunkat, fontos milyen zenét indítunk el. A hozzánk közel álló ritmusok ugyanis segítenek ellazulni és felszínre hozni a sztriptíztáncos énünket.

Most összeválogattunk egy listát azokból a zenékből, amelyek felcsendülésekor késztetést érzünk, hogy lekerüljenek a ruháink. Persze a szexi ritmus mindenkinek mást jelent, ezért az összeállításnál figyeltünk arra, hogy ne csak egy stílus képviselői közül szemezgessünk.

Zenék az otthoni sztriptízhez

Hot in here

Minden finomkodást félretéve kijelenthetjük, hogy a levegő valóban elkezd izzani, amikor átadod magad Nelly 2000-es évek elején toplistás számának. A csípőmozgás az első felütésre automatikusan megindul, amit a kezeid kalandozásai követnek – hogy lassan felfedezd a tested egyes részeit.

Lady Marmalade

Naná, hogy szerepelnie kell a listán a Borlesque film hivatalos betétdalának. Egyébként ezt a filmet érdemes megnézned (vagy legalábbis belepörgetned) akkor, ha ihlethiánnyal küzdesz. A kicsivel több, mint másfél órában azt követheted végig, hogyan tanul meg egy vidéki lány egy-egy koreográfiát – és lesz belőle profi revütáncos.

You can leave your hat on

Ikonikus zene, amivel fokozatosan hangolódhatsz rá a műsorra: a könnyed indulás után lassanként szabadulhatsz meg a ruháidtól. Akár az erre eredetileg showt adó színésznőtől is átvehetsz egy-két ötletet, aki úgy is sikert arat, hogy a szám végére nem szabadul meg minden ruhadarabjától.

Pour it up

Megértjük, hogy nem mindenki vevő a filmekben felcsendülő zenékre. Akik inkább az R&B laza ütemeire szeretnek mozogni, azoknak Rihannát ajánljuk. A Pour it up tökéletes választás azoknak, akik a csipkés ruhadarabok helyet pólóban érzik magukat szexinek.


 

Closer

A Nine Inch Nails kemény ütemekkel pörget fel minket, ennél a számuknál már a kezdés is magasra teszi a lécet. Az ütemek előhívják a kreatív énünket: lehet a kellékünk egy szék vagy öltáncot lejhetünk a párunknak. Azon sem lepődünk meg, ha nem tudjátok kivárni a rögtönzött műsorod végét és előbb köttök ki a párnák között.

Pony

Ginuwine alkotását sokan a Magic Mike filmekből ismerik. Valószínűleg a képernyő előtt inkább az kötött le, hogyan szabadulnak meg a srácok a ruháiktól erre az aláfestésre, most viszont rajtad a sor. Egy-két elemet át is vehetsz tőlük – hiszen profiktól tanulhatsz.

Don’t cha

A 2000-es évek zenei világában óriási népszerűségnek örvedtek a Pussycat Dolls tagjai, amihez nagyban hozzájárultak a nőies idomaik és a klippekben bemutatott szexi mozdulataik. Ha te is odavoltál értük, akkor a gátlásaidat könnyen levetkőzheted és teret engedhetsz a fantáziádnak.

Supermassive Black Hole

A Muse basszusgitárral adja az ütemet az olyan nők műsorához, akik a mézesmázos dolgok helyett a keményebb vonalat képviselik – a szexben is. El tudjuk képzelni, ahogyan a szám előrehaladtával előkerülnek a fiókból a kedvenc játékszereitek – például a bilincs vagy a gésagolyó.

Sadness

Ha olyan légkört akarsz teremteni, ahol az érzékiség jut felszínre, akkor Enigma lesz a te embered. Ehhez a számhoz tökéletesen passzolnak a selyemruhák, de a nagyjából 3 perc alatt lekerülhet a kedvenc magas sarkúd és egy harisnya vagy egy kendő is.

American Women

A bulizós, vagány stílus képviselőinek figyelmébe ajánljuk Lenny Kravitz alkotását, amely fesztiválhangulatot idéz. A lakásba ezt az érzést évszaktól függetlenül beköltöztetheted, sőt akár az ezeken az alkalmakon viselt ruháid is lekerülhetnek rólad.

Dangerous

A Kardinal Offishall és Akon közös alkotása igazi önbizalomnövelő, mert a felcsendülésekor egy sztárnak érezheted magad, akiért odavannak a férfiak és keresik a kegyeit. Nem csak táncolhatsz rá, a párodhoz lépve elkezdheted simogatni a nyakát, mellkasát, és lassan haladhatsz lefelé

Paradise City

A Guns n Roses-ról mindenkinek más jut eszébe. Ha a pároddal a rajongók táborát erősítitek, akkor minden szempontból élvezni fogjátok az előjátéknak ezt a részét. Meg kell mondanunk, hogy ezekkel a keményebb ritmusokkal elsősorban a vagány, bevállalós nők tudnak mit kezdeni.

You Shook me all night long

Úgy gondoljuk, a fenti példákkal is bebizonyítottuk, hogy vannak a rock&roll-nak olyan képviselői, akik zúzósabb stílusukkal a hálószobai hangulatot is fel tudják forrósítani. Közéjük tartozik az AC/DC is az egyik legnagyobb klasszikusával – nem meglepő, hogy időnként a bárokban is megszólal

Most pedig rajtad a sor: válaszd ki azt, amelyikkel azonosulni tudsz, indítsd el, és kezdődhet a show.

Véleményed