Mit akarnak a nők? Ezt a 7 dolgot próbáld ki, ha a csúcsra akarod juttatni a barátnődet!

Írta Szexvital.hu 2020-05-15 0 Hozzászólás

 

A női orgazmust nem adják könnyen: bármilyen nedves is a barátnőd vaginája, keményen meg kell dolgoznod azért, hogy átlökd őt a csúcsponton. Abban az esetben, ha jól végzed a dolgod, mindkettőtöknek hatalmas élvezetben lesz része és mivel nem szeretnénk az orgazmus útjában állni, adunk 7 tippet ahhoz, hogyan juttathatod el a párodat intenzív, mindent elsöprő orgazmushoz!

Persze mielőtt a forrpontig hevítenénk a szenvedélyt, kezdjük az egyik leglelombozóbb résszel: tudtad például, hogy a nőknek csupán 25%-a képes hüvelyi orgazmusra?[1] Sajnos nagyon úgy áll a helyzet, hogy pusztán a behatolás következtében a nők 75%-a nem jut el a csúcsig, ami azért elég kiábrándító adat.

Szerencsére azonban vannak olyan technikák, amelyek segítségével még ennek ellenére is sikoltozós orgazmusig hajszolhatod a kedvesed – igaz, ilyenkor kicsit több időt és energiát kell fordítanod a csiklójára, illetve, ha megtalálod, akkor a G-pontjára is.

 

 

Jöjjön hát az első fogás: egy kis női anatómia!

Ahhoz ugyanis, hogy megtaláld a kellően érzékeny és érzéki pontokat, mindenképpen ismerned kell a kedvesed testét és főleg a nemi szervei működését. Kezdjük mindjárt azzal, hogy nemcsak férfiként különböztethetünk meg külső és belső nemi szerveket. A hölgyek esetében ugyanis a külső nemi szervek közé sorolhatjuk a szeméremdombot, a szeméremajkakat, a csiklót és magát a hüvelyt is, ezek azok a szervek, amelyek a szex során fontos szerepet töltenek be.

Ezzel szemben a belső nemi szerveknek igazság szerint a fogantatásban, a fogamzásban és a terhesség kihordásában van hangsúlyos szerepe, az ebben „résztvevő” szervek pedig a petefészek és a méh. Ebből is az következik, hogy a gyönyör utáni hajszában leginkább a külső nemi szervekre kell koncentrálnod, főként a csiklóra és a hüvelyre, hiszen ez az a két szerv, amiknek a női orgazmusban főszerep jut.

A hüvely ugyanis egy 6-12 cm hosszú cső alakú nyílás, amelybe a merev farkad a szex során behatol. Ha felvettétek a megfelelő ritmust, akkor az ütemes mozgás és a hüvelyfal dörzsölő szorításának hatására benned kialakul az a gerincvelői reflex, amely a magömlésről gondoskodik, és remélhetőleg a barátnőd is eljut így az orgazmusig, bár a csiklóval ellentétben itt sokkal kevesebb érzéki idegvégződés található, ezért az elélvezés sem garantált.

Amennyiben mégsem így történik, ne add fel a harcot: helyezd át a csatamezőt a csiklóra és más fegyverekkel próbálkozz tovább, itt ugyanis rengeteg idegvégződés, illetve csomópont van, ami megfelelő izgatással kirobbanó gyönyört okozhat. Ehhez nem kell mást tenned, mint például az ujjaddal, a nyelveddel, a farkaddal, vagy más csiklóizgató játékszerekkel kényeztetned a barátnőd klitoriszát és figyelned az árulkodó jeleket. Mivel a nők csupán az együttlétek 65%-a során élveznek el, többségüknek még a hüvelyi orgazmus mellett – illetve helyett – szüksége van a klitorisz izgatására, szóval, ha jót akarsz a partnerednek, semmiképp se spórold meg magadnak ezt a finomságot!

 

 

Lépjünk a tettek mezejére: 7 tipp, hogy a csajod is a csúcsra jusson!

Most, hogy az észbontó vaginával többé-kevésbé megismerkedtünk, nézzük meg mit tehetsz annak érdekében, hogy a barátnőd a gyönyörtől sikoltozzon alattad, fölötted vagy akár melletted.

  1. Ne bízd a véletlenre: izgasd fel már anélkül, hogy hozzáérnél!

Ehhez csupán a fantáziád szab határt: egy kis szextinggel, némi mocskos beszéddel is feltüzelheted a vágyát, de azzal is, ha nyilvános helyen részletesen a fülébe suttogod, hogy mit fogsz vele csinálni, ha már kettesben vagytok. Persze abban az esetben, ha a párod vizuális típus és te sem jössz zavarba attól, hogy előtte maszturbálj, akkor csak helyezze magát kényelembe, te pedig verd ki előtte… Hidd el, a látvány, ahogy önmagadat kényezteted előtte garantáltan meghozza az étvágyát a folytatáshoz.

  1. Szánj elég időt az előjátékra!

Ahhoz, hogy a barátnőd tutibiztos eljusson a csúcsig, megfelelően elő kell készítened a terepet. Szerencsétekre, roppant változatos étlapról válogathattok, már ami a menüt illeti: egy kis érintés itt, egy csábító harapás, szívás vagy nyalás ott. De természetesen szabad a kézimunka és az orális szex is, ráadásul akár egyszerre is! Ne feledd: a lényeg az, hogy minél nedvesebb legyen, és persze az is kellően árulkodó jel, ha égnek mered a mellbimbója!

  1. Ne hanyagold el az erogénzónáit!

Szokták mondani, hogy ahány ház, annyi szokás és mi tagadás, ez az erogénzónákra is igaz! Minden nőnek más és más testrésze lesz a kelleténél érzékenyebb a szexuális ingerlésre, de ez ne lombozzon le. Inkább fogd fel úgy, hogy addig is, amíg felfedezed a kedvesed minden egyes porcikáját, tetőtől talpig kényeztetheted a testét. Persze azért a mellek, a nyak, a combok belső részén is jó eséllyel keresgélhetsz…

  1. Amiknek különös figyelem jár: a csikló és a G-pont!

Fentebb már említettük, hogy a hölgyek többségének az orgazmushoz nélkülözhetetlen a csikló izgatásra, akár hüvelyi orgazmusra, akár csiklóorgazmusra törekedtek. Úgyhogy helyezd készenlétbe az ujjaidat és a nyelvedet, majd fald fel a punciját. Persze a G-pont eléréséhez ez nem lesz elég, de még mindig választhatsz olyan pózt, amiben ingerelheted a G-pontját!

  1. Szexpózok: válassz mély behatolást és G-pont izgatást lehetővé tevő pózokat!

Nos, ehhez természetesen a behatolás szögével kell játszanod. Persze akár kutyapózt választod, akár a klasszikus lábak a vállon pozíciót, abban biztos lehetsz, hogy a behatolás mélysége és szöge tökéletes lesz a G-pont izgatására. De egyébként van még néhány ötletünk arra vonatkozóan is, hogy milyen pózokat próbáljatok ki egy unalmas délutánon.

  1. Válj az orális szex mesterévé!

Nemcsak te szereted kapni az orális kényeztetést, hidd el, a barátnőd is odavan érte, hiszen ez az a technika, amellyel kifejezetten a csiklóját izgatod az orgazmusba. Számtalan puncinyaló technika közül választhatsz, próbáld ki, hogy a barátnődnél milyen orális mágia válik be a leginkább! Ne félj így orgazmust adni, mert 100%-ra veheted, hogy a partnered igencsak hálás lesz érte…

  1. Használj szexjátékokat, amiktől sikoltva elélvez

Azt talán mondanunk sem kell, hogy síkosító nélkül bele se vágjatok a nagy kalandba: akár az ujjaiddal kényeztetnéd a punciját, akár egy vibrátorral kezdenéd az estét, síkosítóra mindenképpen szükségetek lesz. Vessétek be az előjáték alatt, vagy az aktus során a klitoriszkaros vagy csiklóizgatós vibrátorokat, alapozzátok meg a hangulatot a gésagolyókkal és tojásokkal, ugyanakkor az erogénzónáira a wandokkal is igencsak ingerlő benyomást tehetsz. Ha bírjátok a keményebb, extrémebb dolgokat és a párod is szereti, ha dominálsz felette, akkor kényeztesd őt egy kis érzékmegvonással, kikötözéssel vagy egy kis fájdalommal.

Ne nézd tovább tétlenül, hogy a csajod képtelen az orgazmusra, vagy azt, hogy csak nagyon nehezen jön össze neki! Inkább menj végig lépésről lépésre ezen a 7 ponton és persze a G-pontján, valamint a csiklóján is – aztán élvezd, ahogy a barátnőd a nevedet sikoltva élvez el!

 

[1] PsychologyToday.com; Michael Castleman M.A.: The Most Important Sexual Statistic - https://www.psychologytoday.com/us/blog/all-about-sex/200903/the-most-important-sexual-statistic

Véleményed