Természetes vágyfokozó szerek nőknek

Írta Szexvital.hu 2018-07-27 1 Hozzászólás

Ahogy a férfiaknak, úgy a nőknek is léteznek vágyfokozó szerek, amik kifejezetten a libidóra hatnak. Hogy melyek ezek? Utánajártunk mai cikkünkben.

Vágyfokozó pirulák

Nem feltétlenül kell mindenféle pirulákkal kísérleteznünk a nemi vágy eléréséhez, bár akadnak esetek amikor más nem segít. Ezek okai többnyire lelki eredetűek, tehát érdemes szakember segítségével feltárni azokat, bár a gyógyszeriparnak ez nem érdeke. Pedig számos oka lehet annak, hogy a pár női tagja nem tudja eléggé elengedni magát, esetleg nem élvezi a szexet. Ide sorolhatjuk az önbizalomhiányt, az előző kapcsolatból származó rossz tapasztalatokat, gátlásokat. Ha mégsem túl vonzó a gyógyszerek világa, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a természetes gyógymódokat, a természetes vágyfokozókat és potencianövelőket. Lássuk, hogy mik is ezek.

Természetes vágyfokozó

Nagyon fontos vágyfokozó a megfelelő érzelmi élet. A legtöbb nő érzelmi alapon működik, tehát ahhoz, hogy megjöjjön a kedve a szeretkezéshez, ahhoz el kell tudnia engedni magát. A férfiaknál pedig a sok stressz okoz általában merevedési problémákat, melyekre összeszedtük a megoldásokat az erekció fokozásáról szóló cikkünkben. Tehát hiába minden csodaszer, nem lehet azokkal kiváltani a test és a lélek közti harmonikus kapcsolatot. 

Az egyik ilyen természetes „szer” a rendszeres sport. Mivel sportolás közben a vér ugyanúgy áramlik a nemi szervekben és környékén is, mint a test többi részén, így a vérbőségnek hála megnő az endorfin termelése a szervezetben. Ennek köszönhető, hogy sport után szívesebben bújunk össze a partnerünkkel.

A pihenés, relaxáció is pozitívan hat a szexuális életre, mert így csökken a stressz és a kortizol hormon termelődése. Ez a titka annak, hogy nyaraláskor, pihenéskor kielégítőbb és gyakoribb a szexuális élet a párok között, szemben a stresszes, szürke hétköznapokkal.

Természetes vágyfokozó szerek nőknek

A cukor itt sem a legjobb barát. Ahogy az egészséges életmódhoz hozzátartozik napjainkban a csökkent cukorfogyasztás, ennek előnyeit az ágyban is élvezhetik azok a nők, akik valami okból ritkábban és kevesebbet fogyasztanak belőle. A magas vércukorszint negatív hatással van a nemi hormonok termelődésére. 

Az újdonság, a titkok varázsa. Ha új tapasztalattal gazdagszik az ember, akkor az izgalom gyakran csap át nemi izgalomba. Ennek nem kötelező, hogy az ágyhoz kötődjön, sőt nem is kell, hogy szexuális tartalommal bírjon, bár az sem akadály. A titokzatosság, spontaneitás is doppingszer lehet ebben az esetben. Például egy gyors légyott a természet lágy ölén, kellő izgalmat csempészhet a mindennapi szexuális életbe.

Kutatások alapján, ha megfelelő szinten sikerül tartani az inzulin és a D-vitamin szintet, az nagyban hozzájárulhat a megnövekedett szexuális étvágyhoz. Hiszen egy magát egészségesnek érző embernek könnyebben jön meg a vágy egy kis hancúrozásra, mint annak, aki nem érzi magát komfortosan, vagy egészségesnek.

Gyógynövényekkel is segíthetünk a vágy fokozásában, ugyanis számos győgynövény alapú női vágyfokozó létezik már. Ilyen például a gingko biloba, a ginzeng, és a B5-vitamin is. Ide tartoznak a 100 százalékosan természetes anyagokból álló vágyfokozók, étrendkiegészítők is, mint amilyen az Exxtreme Libidó női vágykeltő kapszula is. Mivel nem tartalmaz mást, mint növényi hatóanyagokat, így szabadon vásárolható bárhol, nem csak a gyógyszertárakban.

Ha kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, esetleg kíváncsi vagy, hogy mennyire szükséges szakember segítsége a probléma megoldására, keress minket bizalommal!

1 Hozzászólás

Kovács Lajos:
2018-09-18, 15:31:56
Válasz

Példaértékű szolgáltatás, pontosan megérkezett a csomag, első megrendelőként fordultam hozzátok, de tudom, hogy rendszeres vásárlótok leszek ! Üdv ! : Lajos

Véleményed