Romantikus húsvéti programok és pikáns locsolóversek

Írta Szexvital.hu 2019-04-18 0 Hozzászólás

Már unod a szokásos sonka főzést, tojás festést és kötelező locsolkodást? Minden évben ugyanaz a forgatókönyv, teljesen érthető, hogy már unod a banánt. Határozd el magad a pároddal és vegyétek a nyakatokba a várost vagy akár az országot! 

Nem állítjuk, hogy a hagyományok nem csodálatos dolgok, de ideje egy kis színt vinni az idei húsvétba! Mit szólnál egy romantikus, izgalmas és csalafinta négy naphoz, amit ellophatsz magadnak és a szerelmednek? A tojásfestés végre új értelmet nyer! 

Kezdjük is a hangolódást egy kis pikáns locsólóverssel, amivel garantáltan megteremted a hangulatot:

Nyuszkó-muszkó én vagyok,
Hozzád bújok, muszogok.
Símítsd meg a bundámat,
Tekintsd meg a répámat.

A főváros tele van eldugott helyekkel, ahol nem csak jókat beszélgethettek, de adhattok a randizás élményének vagy akár malackodhattok is egy keveset. Ha bevállalós vagy, akkor mindenképp inspirálódj a legutóbbi írásunkból, ahol az extrém helyszínekhez adunk hasznos tippeket.

Van nálam egy kölnisüveg,
métereset spriccel,
mivel ilyen rakoncátlan,
lezártam egy sliccel!

Lássuk a húsvéti romantika kínálatát

Füvészkert

Az ELTE füvészkertje mikor lenne a leginkább magával ragadó, ha nem tavasszal, amikor a fák rügyeznek és a virágok is nyiladoznak. A természettel párhuzamosan ébredjen fel a szexuális energiátok is, miközben kettesben andalogtok az érdekes növények között. A rejtett vadregényes és sűrűn nőtt zöld teret enged egy kis tapogatásra, hevesebb csókcsatákra is, ne fogjátok vissza magatokat a természet lágy ölén! 

Zöld erdőben jártam véled
Kezem erre-arra téved
Úgy éreztem, nem vagy nedves
Meglocsolhatlak-e kedves?

Zöld teknős barlangja

Ha egy igazán titokzatos, zegzugos helyre vágysz, akkor ez lesz a te kedvenced! A teázó egyébként Kozsó ötlete és tulajdona, aki kétségkívül alapos munkát végzett. A hely maximálisan indiános feelinget nyújt, rengeteg elvonulási lehetőséggel. Vannak külön boxok, amiket kibérelhettek és akár vizipipázhattok, de ami még vagányabb az egészben, hogy különálló tematikus szobák is vannak, ahol zárt ajtók mögött bármit megtehettek egymással a húsvét örömére. Muszáj megemlítenünk a több száz féle teaválasztékot is, amik közül bátran kipróbálhattok vágykeltő keverékeket. 

Lőtér 

Gondolj bele milyen szexi lenne, ha együtt csinálnátok ezt az amúgy férfias sportot. Átölelhetnétek egymást, gyönyörködhetnél a csajodban, miközben szorítja a fegyvert és céloz… majd lő. Budapest vonzáskörzetében három lőteret is találhattok, miért ne sülnétek el együtt egy egészen új kontextusban? ;)

Szauna a Duna parton egy fülledt buszon

A kedvencemet a végére tartogattam! Ennél romantikusabb és izgatóbb közös programot aligha találnátok: közösen izzadni kettesben egy buszban? Fantasztikus! A Valyo parton vár rátok a mobil szauna, ami egy kisbuszban lett kialakítva. A fatüzelésű helyszín előre egyeztetett időpont után máris a tiétek lehet másfél órára. Azt hiszem nem is kell tovább magyarázni, ha tovább szeretnétek tüzelni a légkört kettőtök között, akkor mindenképpen kerüljön fel a bakancslistára. 

De miért ne álmodhatnátok nagyobbat, mint hogy felfedezzétek Budapestet? Tényleg szeretnél elmenekülni a pároddal a húsvéti őrület elől? Válogattunk néhány meghitt helyszínt Magyarországon, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni, és természetesen kettesben, hiszen úgy a legélvezetesebb. 

Lábam között van két tojás,
pirosra van festve,
ha én azzal meglocsollak,
elmehetsz majd gyesre.

Tura, a romvárak szerelmeseinek 

Klisék helyett válaszd a letűnt korok szépségét. A fővárostól nem messze helyezkedik el Gala-völgy, ahol a lehengerlő Schossberger-kastély áll. Az épület egy tíz hektáros telek közepén fekszik, úgyhogy érdemes körülnézni a környéken is. Utazzatok vissza az időben a kosztümös filmek idejébe! Ez nem akármilyen palota, van benne vízvezetékrendszer, étellift, sőt, a napfény tükörrel bélelt aknákon át jut a belsőbb, sötétebb termekbe. Kiváló lehetőség kiszakadni a hétköznapokból és talán visszazökkentek az udvarlós, randizós fázisba is. 

Szalajka-völgy

Legyen egy örök klasszikus is, ha inkább a természetet választanátok. A Bükk-hegység gyönyörű részén található patak tele van apró szintkülönbségekkel, közte a leghíresebb Fátyol-vízeséssel. A patak vége Szilvásváradba fut bele, ahol egy isteni pisztráng vacsorával koronázhatjátok meg a napot. 

Zselici csillagpark

Ne csak egymást, de az egész Univerzumot is hódítsátok meg! Nincs is érzelmesebb program, mint egy üveg borral az eget kémlelni a ragyogó csillagok alatt. A zselici térség a legkevésbé fényszennyezett hazánkban, így a lehető legjobb helyre épült a csillagpark, ahol olyan részei is látszanak az égboltnak, ami máshol nem. Az elbűvölő vidéki környezet nappal is kiváló programokat biztosít, így teljesen feltöltődhettek a négy nap alatt. 

Nem vagyok én nyuszi,
Kell nekem a puszi!
Gombold ki a blúzocskádat,
Hadd locsolom dombocskádat

Te sem tudnál választani? A legjobb, ha mindegyik helyszínt meglátogatjátok, hiszen ezek mindegyike tökéletes lehetőség a párkapcsolat építésre. A hátizsákba pakoljatok be néhány szexi fehérneműt, játékszert vagy higiéniás eszközt, legyetek mindenre felkészülve, hiszen sosem lehet tudni mikor tör rátok a vágy!

Kellemes húsvéti ünneplést, a locsolóverseket pedig szorgosan tanuld meg! ;) 

Neked is van a tarsalyodban néhány pikáns locsolóvers? Oszd meg velünk hozzászólásban!

Véleményed