Őrjítő nyelvtornádó – Mi izgatja fel a nőket igazán?

Írta Szexvital.hu 2019-01-24 0 Hozzászólás

Az orális örömszerzéssel kapcsolatban sokkal elterjedtebb, amikor a nő kényezteti szájjal párját, azonban a legtöbb nő, saját bevallása szerint nem is képes a hüvelyi orgazmusra, és leginkább csak a csikló izgatása során képes elélvezni. Ezért az orális szex a nőknek is nagyon fontos. De ha nem vagy elég ügyes benne, inkább csalódást kelt és frusztrációt ébreszt partneredben a dolog. Mutatunk pár tippet, melyek segítségével jobban megértheted a női vágyakat, és hogy hogyan elégítheted ki őket!

A női test egy finom műszer

A nők esetében sokkal összetettebb az izgalmi állapot elérése, mint a férfiaknál és a folyamatban szinte minden érzékszervük részt vesz. Ezért sokkal nehezebb helyzetben vannak a férfiak, akik igazán jól szeretnék csinálni az orális szexet, hiszen a nő minden rezdülésére fontos, hogy megfelelően reagáljanak. Figyelniük kell testbeszédét, reakcióit, hogy meg tudják ítélni, mikor milyen izgalmi állapotban van partnerük. A nők kielégülése gyakorlatilag attól függ, hogy mi történik a szexuális játék során, és hogy ezekre a momentumokra mennyi időt, megértést és gyengédséget szán a partner.

Fő a türelem

A nőknek jóval több időre van szükségük ahhoz, hogy felfokozott izgalmakat éljenek meg, és eljussanak az orgazmusig, mint a férfiaknak. Lassú simogatásokkal, puszikkal, csókokkal haladva a külső szeméremajkaktól a fokozatosság elvét követve figyeld a partnered reakcióit! Ha tetszik neki, akkor apró csókokkal tovább haladva, a csikló izgatása következhet. Ha egyszer elkezdted a csiklót izgatni, akkor nem szabad abbahagynod, vagy csak nagyon rövid időre, mert ellenkező esetben csökkenhet az esélye a nő orgazmusának. 

oralis-szex-nyalas

A csikló 

A csikló a nők gyönyörének központja. Ez az apró gombocska akkor tűnik elő teljesen az őt takaró szeméremajkak közül, ha kellő mértékben izgatják. A csikló nagyon érzékeny játékszer, aminek a túl erős vagy folyamatosan ugyanolyan ingerlése akár fájdalmat is okozhat párodnak. Ugyanakkor az sem jó, ha állandóan más technikát használsz, hiszen a sok és hirtelen váltásra nem izgalommal reagál a női test, és párodban az izgalom helyett kellemetlenséget és frusztrációt válthatsz ki. Mielőtt a csikló megtelik vérrel, bátran izgathatod erőteljesebben is, azonban miután az izgalmi állapot bekövetkezett, nagyon óvatosan kell bánni vele. Nyelved finom simogatásával és apró csókokkal maximális örömöt szerezhetsz kedvesednek.

 Ne csak a nyelved használd, hanem az ajkaidat is, a fogaidat azonban soha! Óvatosan szívogathatod is, de ezt valóban nagyon vigyázva tedd! Sok nő szereti, ha partnere ujjaival kissé széthúzza szeméremajkait, mert ez jobb hozzáférést biztosít a csiklóhoz, és más érzetet is kelt. 

Fürge ujjak

Bizony kezeid is nagy szerepet játszhatnak párod izgatásában, így bátran egészítsd ki nyelvjátékod ujjbegyeid simogatásával is, és fokozd végletekig az érzelmeket az ujjazással. A szabadon maradó kezeiddel simogathatod párod melleit és mellbimbóit, miközben csiklóját szájjal kényezteted, így párod egész testét átjárja majd a gyönyör jól eső érzése, és még hamarabb jut el a csúcsra.

Pózok a tökéletes izgalomért

A szex során sokszor kerül szóba a különböző pozitúrák jelentősége, azonban ez igaz az orális izgatásra is. Más és más fajta izgalmat nyújt partnerednek, ha a szokásos misszionárius póz helyett ő lehet felül, és te alulról közelítesz ajkaihoz. A bevállalósabbak kutya pózban is próbálkozhatnak, azonban ebben a pozícióban a G-pont és a csikló izgatása elég nehézkes és sok nő nem szívesen tárulkozik ki ennyire partnere előtt. Igazán különleges póz azonban, amikor a nő áll, a férfi pedig előtte térdelve pont megfelelő magasságba kerül, hogy kényeztesse őt. Ha a férfi nincs békében magával, ebben a helyzetben megalázottnak érezheti magát, pedig ennek a póznak sem szabad erről szólnia. Viszont egy kis fordított szerepjátékhoz remek választás! 

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy nemcsak a technikáddal, hanem stimuláló krémekkel segíthetsz elérni egy Hölgynek az orgazmust? Kattints ide, ha szeretnéd tovább növelni Női partnered szexuális élményét!

Véleményed