Ezután imádni fogsz gumival szexelni – Feltalálták az önnedvesítő óvszert

Írta Szexvital.hu 2018-10-26 0 Hozzászólás

Te is húzod a szádat, ha az a bizonyos kis latex darab közétek férkőzik az ágyban? Kifejlesztették azt a darabot, ami nem csak véd, de egyenesen jobb szexuális élményt okoz!

onnedvesito-ovszer-1

Mi a baj a gumival? 

Férfiak és nők, egyformán utálják az óvszert. A filmekben látott vad egymásnak esés otthoni verzióját teljesen ellehetetleníti, hiszen mindig be kell iktatni azt a „Várj, felkapok egy gumit” szünetet, ami kínos kicsomagolással és legörgetéssel kezdődik, majd a „Na most már mehet” tekintettel és sóhajjal folytatódik… Nem csak megöli a romantikát és a hangulatot, de sokszor a macera miatt felelőtlenül a megszakításos módszer lesz a befutó, arról meg ne is beszéljünk mennyivel rombolja az élvezeti faktort az aktus során.

A laikus szempont mellett a New York Times kiadott egy kutatási eredményt, hogy miért is utálják a férfiak a kondomot használni, azon túl, hogy kinek van kedve egy szatyorral a szerszámán hódítani. Meglepő, de tudományos alátámasztásnak hála kiderült, hogy az átlagos pénisz mérete kicsi az óvszerhez képest. Nyilvánvaló, hogy nem lehet mindenkinek a centijét feljegyezni és személyre szabottan latexet gyártani, így szabványmérettel dolgoznak a gyártók. 

onnedvesito-ovszer-2

Az Indiana Egyetem több, mint 1600 férfit vizsgált meg, akiknek átlagosan 2,5 cm-el rövidebb a hancúrvesszőjük, mint egy sztenderd 17,6 centiméteres óvszer. 83% szenved ettől, tehát a probléma igen sok fazont érint… Most, hogy ez kiderült, mellesleg ismerjük a férfiak mentalitását bevetés közben, ugyan kinek lenne kedve gumit rántani?

A kondom jó barát, minden rossz érzéssel ellenétben! 

A kötelező rossz nem véletlenül van jelen a hálószobában! Az óvszer az egyik legbiztonságosabb megoldás a szex negatív hatásai ellen. Nem csak az ellen véd, hogy esetleg idő előtt szülő legyél, de a nemi betegségeket is ez a megoldás védi ki a legjobban, habár nem 100%-os a védelem! 

Szeretjük, mert viszonylag olcsó megoldás a fogamzásgátlásra, és beszerezni sem olyan bonyolult, mint mondjuk egy vényköteles tablettát vagy egy pesszáriumot. Az egyéjszakás kalandokhoz kötelező, hiszen nem ismerheted a partnered előéletét, és a fent említett pontok fényében, csak előkapod a zsebedből és már mehet is a menet! 

onnedvesito-ovszer-3

Honnan származik a gumi? 

Bizony hosszú út vezetett idáig, és már a védekezés ezen formájának a legelejétől arra törekszenek, hogy minél kényelmeseb viselet legyen az ágyban. Krisztus előtt 1000-ben említették először az óvszer létezését, ekkor még finom vászonból készült – el tudod képzelni, milyen passzentos lehetett? – és nem is védett megfelelően szinte semmi ellen. Az ókori Egyiptomban már állatbőrt használtak, így később eljutottak az állatbélhez, ami már nagyobb hatékonysággal bírt a nem kívánt terhesség és a betegségek ellen. Időszámításunk előtt 200-ban a francia katonák tulok bőrt használtak, hogy felhőtlenül levezethessék a feszültséget a háborúban, majd 1564-ben egy olasz orvos, Gabrielle Fallopio – haha – elkezdte kifejleszteni a mostanihoz hasonló változatot.

onnedvesito-ovszer-4

Az 1700-as évektől már azon törték magukat az okosok, hogy az óvszert egyre vékonyabbá tudják tenni, de még mindig gyakori volt a macskahólyagból és a kígyó vagy disznóbőrből készült darab, míg végül 1855-ben elkezdtek kísérletezni a latex elődjével, aminek lényege, hogy víz-hő és hidegálló volt, valamint nagy rugalmassággal bírt. Már az 1870-es években sikerült 2 mm-re csökkenteni a gumi vastagságát. 

Forradalmi újítás – Üdv, önnedvesítő óvszer

Az óvszer korszerűsítése még mindig nagy lépésekben zajlik! Bill Gates-nek köszönhetően ablakot nyitott a tudomány az olyan gumik irányába, amik nem csak óvják a használóit, hanem extra élvezeti faktort is biztosítanak. Feleségével, Melindával közös alapítványukon keresztül, a Bill and Melinda Gates Foundation jóvoltából kiírtak egy pályázatot, ami az újgenerációs óvszer megalkotására ösztönzi a tudósokat. 

onnedvesito-ovszer-5

A bostoni egyetem nekiugrott a feladatnak, és létrehoztak egy olyan bevonatot – szaknyelven hidrofil polimer – ami a testnedvek hatására még több folyadékot termel. Strapabíró az új találmány, ugyanis ezer lökést is kibír, ami jóval tartósabb, mint egy hétköznapi kondom. Egy önkéntesekből álló csoport már tesztelte is a tapintását, és ugyan még élesben nem próbálták, de a 73% látatlanban erre a megoldásra hagyatkozna. Az akció közbeni tesztek a jövő évben kezdődnek meg, két éven belül pedig, ha minden jól megy, akkor már a boltok polcairól is levehetjük őket saját otthoni „tesztelésre”. 

Ugyan eleinte a gyártást és a disztribúciót is Délkelet-Ázsiában tervezik kialakítani, mivel itt teremnek legnagyobb arányban azok a gumifák, amik a leginkább megfelelnek a latex és a speciális bevonat előállításához. Amennyiben ezt a szintet is megugorja az önnedvesítő óvszer, meghódíthatja a világot és vele együtt a hálószobákat is. Elképzelhető, hogy ez lesz a legújabb vágyfokozó őrület, legalábbis az alkotók remélik, hogy egy trendet sikerül megalkotni az újfajta „pajzzsal”, ennek köszönhetően pedig radikálisan csökken a nemi betegségek aránya a nemkívánt terhességgel együtt, és mindenki ilyet akar majd „hordani”. 

Várjuk, hogy kipróbálhassuk, addig pedig bőven frissítheted az élménytárad, hiszen már rengeteg féle kondom létezik, a csokis ízűtől az önfertőtlenítőn át a vegán óvszerig minden. 

Véleményed