Nagyító alatt a legnépszerűbb férfieszközök: mire jó a péniszgyűrű és a péniszköpeny?

Írta Szexvital.hu 2020-08-14 0 Hozzászólás

Időnként gondot okoz hadrendbe állítani a szerszámodat? Vagy túl gyorsan sül el a puska? Esetleg fokoznád a saját és partnered élvezetét? Akkor bizonyára örülsz a hírnek: vannak olyan huncut játékszerek, amik nemcsak a merevedési zavart hivatottak orvosolni, de magát a merevedést és az orgazmust is hosszabbá, tartósabbá varázsolják. Nem mellesleg, plusz élményt adnak az aktusnak és még a péniszed méretét is megnövelik. Úgyhogy világraszóló dobpergés kíséretében lerántjuk a leplet a legnépszerűbb férfieszközökről: a péniszgyűrűről és a péniszköpenyről.

Érdekes dolog ez a péniszgyűrű. Történt ugyanis, hogy ez a gyűrűs megoldás már az ókorban is létező, ráadásul hatékony megoldás volt, már ami a merevedési zavar vagy épp a korai magömlés orvoslását illeti. Igaz, akkoriban még nem volt annyira széles anyagválaszték a péniszgyűrűt illetően, mint manapság, de a merevedés tartósabbá és hosszabbá tételében már azok a kezdetleges darabok is szerepet játszottak.

Szóval, ha mindig is kerested azokat a lehetőségeket, amikkel még intenzívebben és hosszabban élheted át az orgazmus ejakulációkergető csodáját, vagy olyan megoldást szerettél volna a merevedési zavarodra, ami túlmutat a tablettán, ráadásul még az élvezetet is fokozza, akkor a péniszgyűrű számodra is tökéletes választás.

 

 

Ne aggódj, nem fog fájni

Teljesen természetes, hogy megfogalmazódik benned néhány kétely vagy félelem, mielőtt a legnemesebb testrészedre húznál fel egy idegen tárgyat, ami készülhet a szilikontól a fémig bezárólag szinte bármiből. Annak érdekében, hogy kiélvezd és kihasználd ennek az okos kis eszköznek minden csínyját-bínját, meg kell ismerned a működését és a biztonságos használatát.

A péniszgyűrű, vagyis más néven az erekciógyűrű úgy működik, hogy ha a félig vagy teljesen megkeményedett péniszre húzod fel, egészen a szerszámod tövéig. Ekkor a helyére érve elkezdi lelassítani a hímtagban a vér áramlását – nem engedi kiáramlani a péniszből és a herezacskóból –, így teszi tartósabbá az erekciót.

Abban az esetben, ha esetleg a félig kemény állapot sem szeretne összejönni, akkor egyrészt bevetheted a Szuperhős kapszulát, másrészt péniszpumpával is elősegítheted a kívánt hatást, késleltetők segítségével pedig hosszabb ideig keményen tarthatod a farkadat.

Na mármost, ha a védekezés miatt aggódnál, akkor még azelőtt érdemes felhúznod az óvszert, hogy a péniszgyűrűt is a jól megérdemelt helyére illesztenéd. Amennyiben attól tartasz, hogy a rád szorul ez a buja alkalmatosság, ne sajnáld magadtól a síkosítót sem.

Emellett egyébként már maga a péniszgyűrű is növelheti a méretet, mármint abban az esetben, ha megfelelő méretet – nem túl nagyot és nem túl kicsit – választottál. Ennek oka az, hogy a vérkeringés lassítása miatt a vér jobban koncentrálódik a péniszben, ami minimálisan a méretnek is jót tehet.

Térjünk rá a lényegre: az orgazmust is fokozza

Újabb jó hír: a lassabbá váló vérkeringés nemcsak a merevedésnek tesz jót, de magát az orgazmust is erősebbé varázsolja. Ráadásul nemcsak a tényleges közösülés – azaz a penetráció – során vetheted be, hanem akár már az önkielégítés vagy az orális szex közben is.

Fajtáit tekintve elmondhatjuk, hogy a legnépszerűbbek közé a hagyományos szilikonból készült darabok, a vibrációs péniszgyűrűk, az intelligens péniszgyűrűk, a kamerával felszerelt változat és persze a fémből készült darabok tartoznak. És ne feledkezzünk meg a partner élvezetét növelő csiklóizgatós változatról sem.

Egyébként, ha még egy tanácsot megfogadsz, akkor a péniszgyűrűt az anális játékok során is magadon hagyhatod. Sőt, akár más anális izgatókkal – például dugókkal vagy anál gyöngysorral – is kombinálhatod.

Amire mindenképpen figyelj:

  • ne hagyd fent 30 percnél tovább,
  • használj síkosítót és óvszert,
  • ha esetleg már a felhelyezés során szorosnak érzed, vagy menet közben válna egyre kellemetlenebbé a viselése, mindenképpen vedd le,
  • figyelj az anyagra, ami lehet akár gumi, szilikon, neoprén vagy fém – ha bármelyikre is allergiás vagy, ne használd azt a típust,
  • azonnal távolítsd el, ha fájdalmat, zöld vagy kékszínű elszíneződést, zsibbadtságot, hideget, kényelmetlenséget vagy nem kívánt duzzanatot tapasztalsz.

Most, hogy a péniszgyűrűvel megvagyunk, térjünk át a péniszköpenyre

Vannak helyzetek, amikor tényleg a méret a lényeg. Ilyen eset többek között az, amikor saját magad nem vagy elégedett a farkad hosszával, vagy épp vastagságával. Egy idő után emiatt egyre görcsösebbé válsz, már ami a szexet illeti és a tudatod mélyére fészkelő gondolat az önbizalmadnak, illetve az önbecsülésednek sem fog jót tenni.

Ha magadévá teszed ezt a gondolatot, akkor a későbbiek folyamán akár merevedési zavarral vagy korai magömléssel is szembenézhetsz. Írtunk ugyanis már arról, hogy ezeknek a szexuális életnek keresztbe tevő tüneteknek nemcsak betegség állhat a hátterében, hanem lelki okokra is visszavezethetők.

 

 

De van, amikor egy beszólás is elég

Persze az is előfordulhat, hogy te meg vagy elégedve a méreteiddel. Azonban olyan partnerrel hoz össze a sors, aki szándékán kívül vagy akarattal, de azt vágja a fejedhez, hogy neki bizony nem elég hosszú vagy vastag a péniszed.

Ebben az esetben először annak gondolj utána, hogy ez nemcsak egy dühből fakadó otromba megjegyzés volt? Vagy esetleg tényleg arról van szó, hogy bevethetsz bármit, de a barátnőd nem tud kielégülni. (Előfordulnak olyan helyzetek, hogy a szerelem vagy a vágy olyan partnereket hoz össze, hogy a nemi szervük mérete nem teszi lehetővé az orgazmust. Ez a túl nagy vagy túl kicsi palack és dugó esete.)

Ilyenkor természetesen valahogy orvosolni kell a problémát, főleg akkor, ha már az érzelmek is közrejátszanak és hosszútávú kapcsolat van kialakulóban. Ennek örömére, valamint a saját és a partnered élvezetére fejlesztették ki a péniszköpenyt, amivel nemcsak meghosszabbíthatod, de vastagabbá is teheted a szerszámod.

A péniszgyűrűhöz hasonlóan itt is tobzódhatsz a különféle változatokban. Választhatsz vibrálót némi plusz stimulálással együtt, állítható hosszúságút, kifejezetten péniszhosszabbítót vagy vastagítót, esetleg 2 in 1-t, de a bordázott és extrém fekete színű sem elvetemült kívánság. Sőt, a rácsos-vibrálós verzió 100%, hogy sikoltásra készteti majd a barátnődet – végül is, a péniszköpenyek legnagyobb előnye az ő gyönyöre.

Annyit mindenképpen hozzáfűznénk, hogy ne tévesszen meg a zárt kialakítás: a péniszköpeny önmagában nem véd meg a nem kívánt terhességtől vagy a nemi betegségektől. Hogy elkerüld a bajt, mindenképpen húzz alá óvszert, a jobb csúszás érdekében pedig a síkosítót is adagold, de bőven!

Véleményed