Masszázzsal kényeztetnéd a párod? Ezekre figyelj, hogy maximális legyen az élvezet

Írta Szexvital.hu 2018-05-17 1 Hozzászólás

A masszázs erotikus változatáról valószínűleg már te is hallottál. A jó hír, hogy a trükkök elsajátításhoz nem kell külön képzésre elmenned, az alapfogásokat némi utánaolvasással is elsajátíthatod.

A környezet a belépőszint

Mindennek az alapja a környezet – többek között ebben rejlik a masszázsszalonok titka. Gondolj csak bele, mennyivel könnyebben lazulsz el te is egy szépen berendezett szobában, ahol a levegőt kellemes illatfelhő lengi be és nyugtató zene szól.

Vedd figyelembe, hogy a nyugtató atmoszféra mindenkinek mást jelent. A párodat te ismered, így az ízléséhez igazodva érdemes kiválasztanod az aromákat, illetve a zenét. Lehet, hogy a tengerparti hangulatot idéző latin ritmusok lesznek befutók citrusos illatfelhő kíséretében, nem pedig a levendula és a meditációs zene kombinációja.

Ne feledkezz meg a látványvilágról sem, az érzékiséget idézve jöhetnek a vörös, bordó, esetleg narancssárga függönyök, párnák, ágyneműk és lepedő. Hasonlóan fontos, hogy rend és tisztaság legyen ott, ahol sort kerül az eseményre, hiszen a széthagyott szennyes illúzióromboló lehet.

Mi legyen rajtad?

Az előkészületekhez a megjelenésed is hozzátartozik. Ezúttal felejtsd el a megszokott otthoni szerelést vagy a klasszikus utcai viseletet. E helyett vedd a fáradtságot, és válassz egy olyan szexi, lenge ruhadarabot, ami kényelmes, mégis istennőnek érezed magad benne. 

Az csak a fantáziádon, illetve az ízléseden múlik, hogy mennyire vállalsz be vadító szerelést és mennyit takar a testedből. Ha a visszafogottabb stílust kedveled, akkor lehet egy lenge combközépig érő hálóing, de ha merész vagy, jöhet egy dögös, átlátszó darab. A lényeg, hogy ne feszengj.

Masszázzsal kényeztetnéd a párod 1

Így építsd fel a masszázst

A kérdés teljesen logikus, ehhez is elengedhetetlen, hogy ismerd a párod. Profi kezekben fogja érezni magát, ha egy törölközővel leterített ágyra fekteted fel – természetesen meztelenül. Azt javasoljuk, először mindenképpen a hasára feküdjön, és a vállával kezdj.

Mivel ezen hordjuk a terheinket, ezért az itt alkalmazott finom, nyomkodó mozdulatokkal szép lassan ellazíthatod, és elkezdheted ráhangolni a folytatásra. Amikor úgy érzed, sikerült feloldanod benne a feszültséget, akkor áttérhetsz a lapockájára, illetve a hát felső részére.

A finom, körkörös mozdulatokért odalesz, az izgalma pedig fokozatosan fog emelkedni, ahogyan egyre lejjebb haladsz. A derekához érve elkalandozhatsz az oldalsó hasánál, és megcsipkedheted, paskolhatod a fenekét is.

A mellkasát se hagy ki

Ezután megkérheted, hogy forduljon meg és feküdjön a hátára. Itt fokozatosan haladhatsz az egyre kényesebb terep felé. Először kezelésbe veheted a mellkasát és mellbimbóját – persze ezt csak akkor, ha szereti. A hasánál inkább a simogató mozdulatoknak engedj teret, használd az ujjbegyeidet (rajtad múlik, hogy egyszerre egyet vagy többet is).

Az alhasához érve még ne érintsd meg a férfiasságát, hagyd, hogy elöntse a vágy. Ettől függetlenül az altestét is kezelésbe veheted: koncentrálj a combjának belső részére és a térd környékére – de elképzelhető, hogy a talpa lesz az igazi gyengepontja.

A keletiek szerint egyébként az erotikus masszázs során vétek lenne kihagyni a térdet és a tenyér középső részét, melynek masszírozása serkentő hatású és javítja a nemi szervek működését. A térd hátsó felének körkörös mozdulatokkal nyomkodásával pedig a partneredben esetleg fennálló gátakat segíthetsz ledönteni.

Masszázzsal kényeztetnéd a párod 2

Mi legyen a végén?

Valószínűleg egymásnak estek, de ebben az esetben elsősorban rajtad múlik, hogy erre mikor kerül sor. Jobb, ha ezúttal nem engedsz teret azonnal a párodnak, hanem előbb végighaladsz a kezeddel azokon a testrészein, amelyeket elterveztél.

A nemi szervéhez akkor érj, amikor látod rajta, hogy szinte elviselhetetlen mértékűvé fokozódott a vágya, de persze dönthetsz úgy is, hogy nem a kezeidnek adsz teret, hanem ráülsz. Légy kreatív, hiszen most a befejezés tényleg olyan lehet, amilyennek te szeretnéd.

Gondoskodj a kiegészítőkről

Az egész élményt tönkre teheti, ha a masszázst száraz bőrön akarod kivitelezni. Nem mindegy azonban, milyen kiegészítőkhöz, krémekhez, olajokhoz vagy gélekhez nyúlsz. Egyrészt az illatuk, másrészt az állaguk miatt. Vannak ugyanis olyanok, akik kifejezetten rosszul érzik magukat az olajoktól és csak a krémeket találják kellemesnek, vagy éppen utóbbiaktól érzik úgy, hogy ragadnak.

Letehetitek a voksotokat például egy ámbraillatú termék mellett. Ezt az aromát Ázsiában afrodiziákumként használják, a nyugati kultúrákban pedig gyakran a parfümök alapanyaga. Arra figyeljetek, hogy ez az illat fürdés után is érezhető maradhat a bőrön.

A gyümölcsös illatok kedvelőinek ideális lehet például egy epres masszázsolaj, az extrém élményeket keresőknek pedig érdemes kipróbálniuk a masszázsgyertyát, amelyet olvadás után lehet ráönteni a bőrre (persze csak akkor, ha már kézmelegre hűlt).

1 Hozzászólás

Gyula:
2019-05-05, 05:46:50
Válasz

Szerintem ilyenkor illik jól leszopni egy férfit.

Véleményed