Megmutatjuk, hogy dobhatjátok fel az évezredek óta népszerű kutyapózt

Írta Szexvital.hu 2018-08-23 0 Hozzászólás

A misszionárius, a lovagló pózok és a 69  mellett a kutyát is az alappózok közé sorolják. Nem véletlenül került be a legnépszerűbb pózok közé, mert a mélyebb behatolásnak köszönhetően mindkét félnek hatalmas gyönyörben lehet része. Vannak, akik nem szívesen veszik fel a repertoárba, pedig jóval többet tud, mint amit elsőre kinézünk belőle (és intim is lehet).

Az egyik legősibb pózunk

A köztudatban valamiért úgy él ez a póz, mint amit nem lehet sokféleképpen variálni. Ennek a tévhitnek a megcáfolásához elég kinyitni a Káma Szútrát, amiben a kényelmes verzióktól kezdve egészen az akrobatikus elemekig terjedő lehetőségek tárháza tárul elénk.

Az elnevezése nagyon beszédes, de érdekesség, hogy az állatvilágban nemcsak kutyák közösülnek ebben a pozitúrában, hanem a zsiráfok, a tevék, az elefántok és a lovak is.  Talán te is hallottál már arról, hogy ennek a helyzetnek nagy hagyományai vannak. Egészen az ókorból találunk bizonyítékokat arra, hogy elterjedt volt, ugyanis gyakran ábrázolják az ezekből az időkből fennmaradt görög és római rajzokon, illetve az irodalmi művekben is megemlítik.

Az köztudott, hogy a férfiak körében ez az egyik legkedveltebb pozitúra, de a nőknek is nagyon sok örömöt tartogat, mert ebben a helyzetben mély behatolásra van lehetőség – ami kifejezetten jó hír azoknak a férfiaknak, akiknek kisebb a férfiasságuk. A másik, előnye a gyengébbik nem számára, hogy így könnyebben csúcsra juthatnak – méghozzá egy G-pontos orgazmussal.

A hátránya közé szokták sorolni, hogy nem elég intim, pedig csak némi kreativitásra van szükség. Az alapfelállás, hogy a nő négykézláb térdel, a férfi pedig hátulról behatol. Ha ehhez ritmikus ütem társul, akkor biztos a gyönyör. De lássuk, mit tud még a jól ismert kutya.

kutyapoz

Ezzel az 5 változattal a kutyapóz új dimenziói nyílnak meg

1. Mozogjon a nő

Ebben a változatban a nő széttárt lábakkal, kutyapózban térdel, a férfi szintén térdel és egy kicsit hátradől, miközben megtámaszkodik az egyik karján. Ebben a helyzetben az fűszerezi meg a dolgot, hogy a férfi helyett a nő mozog – és diktálja a tempót –, a férfi pedig a szabadon maradó kezével hátulról izgatja.

Szintén a nő irányíthat, ha a férfi egyenes lábakkal ül, a nő pedig széttett lábakkal ráhasal a combjára, és megkapaszkodik a lábfejében. Mivel a nő stabilan támaszkodik, így lehetősége van a ritmikus mozgásra.

2. Ezúttal ne üljetek le a székre

Itt kiegészítésként szükségetek lesz egy székre, ami előtt a nő megáll, majd lehajol és megtámasztja rajta a kezeit. Most a férfi kezében lesz a gyeplő, és ő dönti el, melyik testrészét akarja birtokba venni. Kapaszkodhat a csípőjébe, izgathatja a melleit vagy a klitorális részt (akár egy vibrátorral). 

3. Az Egyiptomból ismert szfinx

A nő a hasán fekszik a könyökén támaszkodva, az egyik lábát felhúzza, a másikat pedig kinyújtja. A férfi a megszokott módon hátulról behatol, és egyre hevesebben kezd el mozogni. Az előnye, hogy könnyű megtartani, és hatalmas gyönyörben lehet része mindkét félnek.

4. Intimitás kutyában 

A nő a szokásos módon ereszkedjen négykézláb, de a testével dőljön hátra. Zárja össze a lábait, ezzel a férfinek szűkebb helyre kell behatolnia, miközben a többi testrészt (például a melleket) is izgathatja. A nő kezeinek sem kell tétlenkedniük: az egyikkel hátranyúlhat és izgathatja a heréket. Ez a helyzet egyébként meghittebb, így tökéletes azoknak, akik a kutyapózt eddig a távolságtartás miatt tették parkolópályára.

kutyapoz-2

5. Amikor hasznos, ha akrobatikus alkat vagy

Persze ezeket az alapokat lehet cifrázni. Például úgy, hogy a nő az alkarján támaszkodik, a férfi pedig hátulról behatol. Eddig a szokásos forgatókönyv szerint zajlik az aktus, de ekkor a férfi megemeli a nő behajlított lábait, felteszi őket a combjára, és lassan felemelkedik (ahhoz hasonlóan, mint amikor a tesiórán talicskában tolt valakit). 

A másik erőt és állképességet igénylő pozitúra, amikor a nő  lehajol, széles tartásban a földön támaszkodik  a kezén, és fejjel lefelé tartja magát, miközben a férfi megemeli és megtartja a csípőjét, a lábaival pedig a férfi oldalán kapaszkodik. Mivel ez a helyzet mindkét félnek megerőltető, ezért kifejezetten jó kondi szükséges hozzá, és néhány percnél tovább nem érdemes tartani.

Reméljük, hogy most már neked is egyértelmű, hogy a kutyapóz nem egy nőket megalázó felállás , az előző cikkekben bemutatott misszionárius nem unalmas, a lovaglópózban nem csak  a nő irányíthat, a 69 pedig több lehetőséget rejt magában, mint az egymás felett fevésben kivitelezett orálszex.

Persze mindenkinek vannak kedvencei, de fontos a változatosság – e nélkül egy hosszú távú kapcsolatban egyszerűen ráuntok a másikra –, és hogy a befutó pózt mindketten szeressétek. Az aktus közben pózváltásoknál pedig ügyeljetek a kivitelezésre, hogy elkerüljétek az olyan kellemetlen eseteket, mint a másik lefejelése.

Véleményed