Külön töltitek az ünnepeket? Így suttogd a fülébe az orgazmust!

Írta Szexvital.hu 2019-12-16 0 Hozzászólás

Ne ess kétségbe, ha pont az ünnepek alatt nem lesz veled a párod! Higgy nekünk: néhány ügyes praktikának köszönhetően még a messze távolból is felszíthatjátok egymásban a vágyat. Az pedig, hogy mihez kezdtek ezzel, már csak kettőtökön áll… Mi mindenesetre adunk pár szexi telefonszex tippet a magányos téli estékre.

Odakint ordítanak a mínuszok, fúj a hideg téli szél, míg bent a jó meleg házban égnek az ünnepi fények és teljes díszében pompázik a karácsonyfa, isteni finom erdőillatot árasztva… Ilyen idilli helyzetben különösen jól eshet összebújni a kedveseddel és áldozni néhány lucskos percet az orgazmus oltárán. De sajnos az élet gyakran közbeszól és kérlelhetetlen forgatókönyvíróként tart titeket távol egymástól.

Olykor egy üzleti kiküldetés tesz keresztbe az izzasztó ünneplésbe, máskor egy elháríthatatlan családi probléma, amit azonnal orvosolni kell, netán kettőtök családja annyira távol lakik egymástól, hogy csak külön töltve tudjátok normálisan beosztani az ünnepi menetrendet. Pedig a karácsonyi pihenés során nem is lett volna más vágyatok, mint letépni egymásról a ruhát és bepótolni minden egyes elmulasztott pillanatot? Nos, akkor van egy jó hírünk!

A telefonszexnek hála, egy orgazmusról sem kell lemondanotok!

Ha ugyanis kellően bátrak vagytok és eléggé vágytok egymásra ahhoz, hogy akár telefonon keresztül is eljuttassátok egymást egy – vagy akár több – észvesztő orgazmusig, semmi sem akadályozhat meg benne titeket! Ne szükséges rosszként gondolj a telefonszexre, hanem a kapcsolatotok finom fűszereként.

Olyan erotikus eszköz ez a kezetekben – átvitt értelemben és szó szerint is – amivel egészen új távlatokat fedezhettek fel a saját szexualitásotokban. Sőt, talán még az eddig gondosan titkolt vágyak felszínre hozásában, valamint a gátlások legyőzésében is a segítségetekre lehet, hiszen mindenkinek vannak olyan erotikus álomképei, illetve fantáziái, amiknek nem biztos, hogy normál körülmények között hangot mer adni.

Ezeknek a gátlásoknak a legyőzésében is remek eszköz lehet a telefonszex, hiszen a bizalom újabb fokára helyezhetitek a kapcsolatotokat, mivel úgy vetkőzitek le ezeket a szorongásokat, hogy szemtől szemben nem szembesültök a párotok reakciójával. Első lépésnek mindenképp kiváló.

Egyébként pedig van abban valami különösen izgató, hogy néhány jól eltalált szóval, a hangsúlyozással egészen a csúcsig röpítheted a párod. Pedig még csak meg sem kell érintened hozzá: pusztán a hangotokra és a fantáziátokra lesz szükség a kalandhoz. És néhány egyszerű előkészületre.

 

Készen állsz a kiber szexre? Töltsd ki a kérdőívünket: 

Az első lépések: készítsétek elő a terepet

Ahhoz, hogy semmi se zavarja meg az érzéki játékot, szükségetek némi „előjátékra”.

 1. Győződjetek meg arról, hogy senki sem fog megzavarni titeket.

Kevés bosszantóbb, illetve kínosabb dolog van annál, mint amikor valaki kéretlenül belép a szobába menet közben. Úgyhogy zárjátok mindketten magatokra az ajtót és hacsak nem ég a ház, ne udvariaskodjatok: ha épp benne vagytok a közepében, akkor se nyissátok ki a nyílászárót, ha dörömbölnek rajta.

 1. Helyezzétek kényelembe magatokat.

Senki nem várja el tőletek, hogy kényelmetlen pozícióban kezdjetek neki a hancúrnak. Ülj le egy kényelmes fotelbe, terülj el szétterpesztett lábakkal a kanapén, vagy vedd fel a legkényelmesebb pozíciódat az ágyban – tök mindegy, hogy állsz-e vagy fekszel, esetleg ülsz. Amíg kényelmesen eléred az erogén zónáidat és a farkadat, nincs semmilyen probléma.

 1. Ha használnátok valamilyen szexjátékszert telefonszex közben, tisztítsátok meg előtte.

Korábban írtunk már arról, hogy mi történhet veledha nem tartjátok tisztán a szexjátékokat. Ne kövessétek el ezeket a hibákat.

 1. Figyeljetek az időzítésre!

Mivel a telefonszex során csak a partneretek hangjára és a saját kezetekre – illetve néhány izgi kiegészítőre – hagyatkozhattok, rá kell szánni az időt. Ezt nem tudjátok lezavarni egy gyors 5 perces cigiszünet alatt, vagy a karácsonyi főfogás és az ünnepi desszert közötti szünetben. Egyeztessétek az óráitokat, aztán a kellő időpontban adjatok egymásnak!

 1. A telefont helyezzétek biztonságba és hangosítsátok ki.

A kezeitekre szükségetek lesz, úgyhogy keressetek egy olyan helyet, ahová egyrészt biztonságosan lerakhatjátok a telefont, másrészt olyat, ahonnan kihangosítva is működhet kettőtök között a kommunikáció.

Hogyan suttogd a fülébe az orgazmust?

Ehhez elengedhetetlen, hogy ismerd a párod gyengéid és legyen benned némi jóindulatú gátlástalanság, hogy ki is használd őket.

Így legyél a telefonszex mestere:

 1. Izgasd fel már a hívás előtt: bevezetésképpen küldjetek egymásnak néhány mocskos üzenetet. Sőt, ha tudod, hogy felizgatja a csúnya beszéd, nyugodtan küldj neki olyan kedves kis trágárságokat, mint a „Most úgy kinyalnálak!”, hiszen neked is rögtön vigyázzba áll a szerszámod, ha azt olvasod, hogy a kedvesed épp a farkadat képzeli el a szájában…
 2. Néhány erotikus fotó is segíthet felkorbácsolni már a hívás előtt a hangulatot: persze ne rögtön a dick pickkel indíts, egy dudorodó boxer látványa sokkal sejtelmesebb és izgatóbb, mert a nő ezt látva rögtön kibontaná a csomagolásból az anyagot, ahogy te is első látásra letépnéd a barátnődről a melltartót.
 3. Ha már létrejött a kapcsolat, mindketten hallassátok a hangotokat: csak a habitusotoktól függ, hogy rögtön belevágtok a közepébe egy „szóval… hogy is szopnál le?” kérdéssel, vagy egy kicsit még szóban is hangolódnátok az eseményre. Mindenesetre nyugodtan mondjátok el a másiknak, hogy a legszívesebben mit csinálnátok vele, hol jár éppen a kezed, és az sem baj, ha kiadtok néhány utasítást…
 4. Ne fogd vissza a hangokat: a telefonszex során amúgy is egymás hangjára vagytok utalva, szóval, ha épp kitörne egy kéjes sóhaj, ereszd ki bátran. Ez a partnered számára is megerősítés lesz abban, hogy jól műveli a telefonszexet, ergo növeled az önbizalmát.
 5. Használjátok a fantáziátokat: fessétek le szavakkal egymásnak a legerotikusabb szexhelyszíneket, ahol ugyan még nem jártatok, de szívesen kipróbálnátok, milyen lehet ott átélni életetek legjobb orgazmusát.
 6. Szerepjáték az éterben: éljétek ki a piszkos ki fantáziáitokat és játsszátok el, hogy valamelyikőtök véletlenül rossz számot hívott, majd folytassátok a pajzán „ismerkedést”. Esetleg egyikőtök legyen a domináns fél, és rövid, határozott utasításokkal juttassa el a partnerét a csúcsra – majd jöhet az érzéki viszonzás. Persze az sem árt meg, ha képzeletben épp egy eget rengető nyilvános szexet éltek át, vagy azt, ha a szexi titkárnő bugyi nélkül, széttárt lábakkal ül fel veled szemben az asztalra…
 7. Ne feledkezzetek el a szexjátékokról sem: rengeteg péniszgyűrű vagy épp vibrátor áll a rendelkezésetekre, vagy éppenséggel olyan intelligens vibrátor vagy okos vibrotojás, amivel a telefonodon keresztül a kezedben tarthatod a párod orgazmusát. De ha már a tabuk ledöntéséről van szó, akkor a kedvesed is anélkül próbálhatja ki a fantáziáját esetleg izgató anális játékszereket, hogy attól kellene tartania, hogy felsül előtted – és akkor már te is bevetheted a prosztataizgatókat

 

Ne mondjatok le a szexről az ünnepek alatt sem, még ha külön is töltitek őket. Pezsdítsétek fel egymást a telefonszexszel és éljetek át annyi orgazmust, ahányat csak szeretnétek! Csak a síkosításról ne feledkezzetek el, az jól jöhet…

Véleményed