Tájékoztató a járvány időszaki megrendelésekről

Írta Szexvital.hu 2020-03-22 0 Hozzászólás

Tájékoztatni szeretnénk Benneteket, hogy egyelőre zavartalanul működünk! Irodai részlegünk ezen a héten már home officeban tevékenykedik, raktárunk pedig fokozott higiéniai előírások mellett készíti össze a csomagjaitokat.

Értesüléseink szerint még a Magyar Postánál és a GLS futárnál is minden rendben van, így a webes rendelések a szokásos 1-3 munkanapos kiszállítással el tudnak jutni hozzátok!

Amennyiben valamiből készlethiányunk alakulna ki, azonnal jelentkezünk és alternatívát keresünk a megvásárolni kívánt termékekre.

 

Jó ha tudod:

- Utánvétes csomagok esetén is kérhetsz bankkártyás fizetést. Mind a GLS és a Magyar Posta futárjai is rendelkeznek bankkártyás terminállal, így nem kell készpénzzel érintkezned. Ezen kívül megrendelésed előre utalással is fizetheted, így teljesen érintésmentes lesz a kézbesítés.

- Továbbá csomagátvételi pontokon is lehetőséged van átvenni a megrendelésed. Ezek között pedig automaták is találhatóak, így teljesen kizárható az emberekkel való találkozás. Azonban az üzletek nyitvatartása változó lehet, így előfordulhat hogy egyik napról a másikra ilyen pontok zárnak be. Amennyiben nem sikerül megcímeznünk az általad kiválasztott átvevőhelyet, úgy azonnal értesítünk.

- Minden beszállító partnerünk biztosított minket arról, hogy steril környezetben végzi a munkáját és a szállítóink is mind a legmagasabb biztonsági előírások szerint dolgoznak. A futárok mint felszerelkeztek maszkokkal és kesztyűkkel, ezen kívül napi többszöri fertőtlenítés is történik a szállítóknál.

- Jelenleg még magas a raktárkészletünk, de ha esetleg a valamelyik termék még sem áll rendelkezésünkre, a legrugalmasabban fogjuk kezelni, és mindent megteszünk, hogy a rendelt termékhez leghasonlóbb árut keressük meg neked.

 Ennek ellenére nem árthat most bevásárolni, kipróbálni azt amit eddig nem mertél, hiszen megeshet, hogy ez a helyzet a közeljövőben változik. Ne féljetek kipróbálni valami újat, hiszen időtök az lesz rá! Olvasd el cikkünket, amelyben a koronavírus és a szexualitás kapcsolatát mutatjuk be.

- Szeretnénk figyelmedbe ajánlani antibakteriális tisztítószereinket is, amelyek kiválóan alkalmasak a fertőtlenítésre és vírusölő hatásúak.

 

Véleményed