5+1 szexpóz koronavírus idejére – avagy így dobjátok fel a karantént

Írta Szexvital.hu 2020-03-20 0 Hozzászólás

Persze Magyarországon egyelőre még csak az önkéntes otthon maradás fázisában járunk, az egész napos összezártság azért a párkapcsolatra is kihat. Úgyhogy itt az ideje megtervezni a biztonságos szexet, kipróbálni új pózokat és lakáson belüli új helyszíneket annak érdekében, hogy ép ésszel és ép lélekkel, no meg néhány pikáns szexélménnyel vészeljük át ezt az időszakot!

Abban most biztosan egyetértünk, hogy a jelen helyzetben még állandó partner esetén is érdemes bevezetni néhány biztonsági intézkedést arra az akcióra, amit „szex a koronavírus idején” vagy a „mivel dobjuk fel az önkéntes száműzetést?”, esetleg „így essünk egymásnak a karanténban” kódnevekkel illethetünk.

Természetesen azt már rögtön az elején le kell szögeznünk, hogy a koronavírus a tudomány jelen állása és tudomása szerint nem fertőz szexuális érintkezés útján. Ellenben cseppfertőzéssel és nyállal igen, úgyhogy a megelőzés érdekében mindenképpen be kell vezetni néhány egyszerű szabályt, hogy a házi fogság idején is biztonságosan élvezhessétek egymást. (Ehhez egy kis akcióval is segítünk, amit a cikk végén találsz!)

Például a csókolózást egyelőre felejtsük el

Nehéz lehet megállni, hogy ne csókolózzunk a kedvesünkkel, de ha a minimálisra szeretnénk csökkenteni a fertőzésveszélyt, akkor sajnos egy időre fel kell hagynunk a közvetlen nyálcserével. Persze ez még nem jelenti azt, hogy ezzel az orális szexnek is lőttek, de erről majd később. Egyelőre azonban függesszük fel a csókolózást, főleg abban az esetben, ha akárcsak a megfertőződés gyanúja felmerült bennünk.

Gondoljátok végig mindketten, hogy jártatok-e az elmúlt néhány napban olyan forgalmas helyen, ahol nagy volt a tömeg, vagy esetleg találkoztatok-e olyan ismerőssel, baráttal, munkatárssal, illetve családtaggal, akiről kiderült, hogy fertőzött vagy kapcsolatban volt egy koronavírus-gyanús beteggel.

Ilyenkor a legjobb, amit tehettek és esetleg még nem tettétek meg, hogy izoláljátok magatokat legalább 2 hétre a környezetetektől és megfigyelitek, hogy jelentkeznek-e a tünetek. Ha pár nap után észrevesztek magatokon valami gyanúsat, ne kockáztassatok: hívjátok fel a háziorvosotokat a további teendőkért, tanácsért.

 

 

Bár kissé lelohasztó, de a fertőtlenítés legyen a kulcsszó

Ezen kívül nagyon fontos odafigyelni a higiéniára és a fertőtlenítésre is. Korábban is írtunk már arról, hogy milyen nemi betegségekkel járhat együtt, ha elhanyagoljuk az intimtájékokat, vagy nem fordítunk elég gondot a biztonságos szexre.

Most azonban a kézfertőtlenítésre helyezzetek nagyobb hangsúlyt, ez esetben ugyanis nem vicc, hogy a szappan és a víz csodákra képes. A szakemberek ugyanis a szappant és az alkoholos tartalmú kézfertőtlenítőket ajánlják, valamint az olyan használati tárgyak mindennapos tisztítását, mint a telefon, a laptop, a kilincsek, vagy épp a vibrátor – vagyis azok, amiket gyakran megfogunk. Sajnos azt már kimutatták, hogy a koronavírus ezeken a felületeken is napokig megmarad és vígan fertőz minket.

Mi azonban amondók vagyunk, hogy jobb félni, mint megijedni, úgyhogy ha már ott maradtatok kettesben összezárva és előkerültek a szexjátékok, akkor a biztonság kedvéért azokat is tartsátok tisztán. Mondjuk amúgy sem túl vágygerjesztő, ha nem tartjátok tisztán a dildót.

Egyébként a neves brit lap, a Guardian[1] megkérdezett néhány szakértőt a témában és ők is azon a véleményen vannak, hogy a házi karantén idején sem kell lemondani a szexről, hiszen az oldja a szorongást, segít leküzdeni a depressziót és könnyebbé teszi a mindennapokat. Azonban a vírusveszély miatt minden egyes használat előtt és után szappannal és meleg vízzel tisztítsátok meg a játékszereket. Most ez a legbiztonságosabb!

Mit tanácsoltak még a szakértők?

Nos, volt még néhány ötlet a tarsolyukban:

  1. Ha a partnered esetleg koronavírus-fertőzött, kerüljétek a szexet, de ezt talán mondani sem kell.
  2. Amennyiben nem vagytok biztosak a fertőzésben, vagy csak simán biztonságosabbnak ítélitek, esetleg más-más városban ragadtatok és nem lehettek fizikailag egy helyen, akkor a közös maszturbálással, a szextinggel és a videószexszel is igencsak forróvá varázsolhatjátok a karantént.
  3. Ha abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy mindketten egészségesek maradtatok, kifejezetten ajánlják az összezártsággal keletkező feszültségek, mentális problémák oldására a szexet.
  4. Mindazonáltal azt is javasolják, hogy lehetőleg a biztonságos, 1-1,5 méteres távolságot még az aktus során is tartsuk meg egymástól. Mielőtt még kétségbeesnél, a szex még így sem lehetetlen, ahogy azt a következő bekezdésekben is olvashatod.

Pózok koronavírus idejére

A házi karanténnak – akár önkéntes, akár előírásszerű – az egyik leglényegesebb oka a távolságtartás, amit az egészségügyi szakemberek minimum 1-1,5 méterben határoztak meg. Könnyen gondolhatnánk, hogy így azért elég nehéz kivitelezni a szexet – főleg úgy, hogy még a csók is kiesett – de azért a briteknél már újradefiniáltak néhány pózt[2], kifejezetten a koronavírus idejére. Végül is, egy felmérés szerint a britek 27%-a szeretné több szexszel elütni az idejét a házi karanténban.

Úgyhogy lássuk a koronavírus pózokat, amikben biztosan tarthatjátok a „követési” távolságot!

  1. Covid-69

Ebben a pozícióban a hölgyek vannak felül, de a hátukon, a párjukon fekve kínálják oda magukat némi nyalakodásra. Persze a fejüket oldalra fordítva, ők is bevethetik a nyelvüket némi kényeztetés érdekében.

  1. Corona-Cowgirl

Ez a pozitúra abban különbözik a szokásos Cowgirltől, hogy míg az urak a hátukon fekszenek, addig a hölgyek nekik hátat fordítva, szorosan eléjük térdelnek, mintha imádkoznának. Közben a lábaikat maguk és párjuk alá húzzák és hátulról mélyen magukba fogadják a vendéget és diktálják az ütemet. Mivel ez a póz igazán mély behatolást biztosít, egyikőtök sem fog csalódni az élményben!

  1. A karantén gyorsbillentyűje

Ha már reggelente nem kell sokat ingáznotok a munkahelyetekre, több időtök marad az ágyban heverésre. Illetve egy olyan gyors, dinamikus szexet lehetővé tevő pozíció kipróbálására, mint ez: forduljatok mindketten az oldalatokra, mintha csak a laptopot szeretnétek nézni. Helyezkedj be a barátnőd mögé és hatolj be hátulról, aztán már nyomkodhatod is a billentyűket.

  1. VaVaVakcina!

Ez a póz a Cowgirl egy újabb változata. Feküdj a hátadra, majd húzd fel a térdeid, így a csomagod is kicsit megemelkedik. Utána a barátnőd ereszkedjen rád, majd a térdedre támaszkodva indulhat a vágta.

  1. A mélytisztítás

Ennek a póznak egy egyszerű, de nagyszerű misszionárius póz a kiindulópontja. A barátnőd emelje fel a kinyújtott lábait az ég felé, te pedig feküdj mögé és támaszkodj a csípőjére vagy a combjaira, ahogy kényelmesebb, majd hatolj be. Persze az orgazmus fokozása és a G-pont izgatása érdekében a partnered szorítsa össze a menet közben a medencefenék izmait.

+1 Az álarcos doggy-style

Amíg te maszkot húzol magadra, addig a barátnőd vegye fel a kutya pózt. Ha még tovább fokoznátok a gyönyört, akkor támaszkodjon a könyökére és pucsítson neked a behatoláshoz. Figyelem! Ez a póz a G-pont ingerlésére abszolút alkalmas!

 

 

Ne csak pózokban, helyszínekben is gondolkozzatok!

Azért mert be vagytok zárva a lakásba, még az otthonotok falai között is felfedezhettek új helyszíneket. Valljuk be, a legtöbb pár maximum a hálószobában és az ágyban fekve, vagy a zuhany alatt adja át magát az orgazmusnak, pedig azért a lakás több pontja is alkalmas némi hancúrra. De a tükör elé is betehettek egy széket, hogy lássátok egymást menet közben.

Ott van példának okáért a konyhapult, a mosógép, de még a kanapé vagy az elé leterített puha szőnyeg is. A kivételt most azt jelenti, hogy ez alkalommal nem ti fogtok filmet nézni, hanem ti is elkészíthetitek a saját szexfilmeteket!

Persze ott vannak még a szép, széles ablakok, amiknek nekidőlve simán átengedhetitek magatokat a szexnek, ha mindkettőtök fantáziáját izgatja a – félig-meddig – nyilvános szex. Ezt tovább fokozhatják azzal, ha például társasházban laktok és a bejárati ajtónak támaszkodva csináljátok. Mert így a döngetés és a sóhajaitok is kihallatszódnak a lépcsőházba, hacsak nem tudjátok rávenni magatokat a visszafogottabb hangokra.

Készülj fel velünk a karanténra – mi ingyen szállítunk

Ebben a veszélyhelyzetben fontos, hogy maradjatok otthon és ne menjetek ki az utcára, mi pedig szeretnénk egy kis segítséget nyújtani ahhoz, hogy ne fogyjatok ki például az óvszerből, a síkosítóból és azokat a szexjátékokat is beszerezhessétek, amiket idáig csak halogattatok.

Úgyhogy 2020. 03. 23.-tól – visszavonásig, értékhatártól függetlenül ingyenesen szállítunk, természetesen a biztonságra kiemelten ügyelve! A csomagokat a Magyar Posta és a GLS szállítja házhoz, akik kesztyűben dolgoznak és minden egyes kézbesítés után fertőtlenítik a kezüket, ezen kívül beszállító partnereink is steril környezetben végzik a munkájukat. A futároknál pedig minden esetben elérhető a bankkártyás fizetés, így érintkeznetek sem kell egymással.

Ne feledd: egyelőre még magas az árukészletünk, de a helyzetre való tekintettel nem árthat most bevásárolni és végre kipróbálni azt, amit eddig nem mertél! Elvégre megeshet, hogy ez a helyzet a közeljövőben változik. Ne féljetek kipróbálni valami újat, végül is időtök az lesz rá!

 

[1] TheGuardian.com; Can I have sex? A guide to intimacy during the coronavirus outbreak - https://www.theguardian.com/world/2020/mar/18/can-i-have-sex-a-guide-to-intimacy-during-the-coronavirus-outbreak

[2] The Sun; Self-isolating with your other half? These are the best sex positions to try - https://www.thesun.co.uk/fabulous/11181972/self-isolating-sex-positions-couple-coronavirus-quarantine/

Véleményed