Hideg vagy meleg? Az egyik legészvesztőbb kink: játék a hőmérséklettel!

Írta Szexvital.hu 2022-03-08 0 Hozzászólás

A játék a hőmérséklettel talán kicsit ijesztőnek tűnhet, főleg akkor, ha még nem próbáltad, de egészen új élményeket és az orgazmus új formáival ismerkedhetsz meg. Szerencsére ehhez nem kell egy egész pincét vagy szobát megtöltened drága BDSM szexjátékkal és kiegészítőkkel, hiszen már egy gyertya és egy-két érzéki jégkocka is a segítségedre lehet. De őszintén szólva a hideg és a meleg váltakozása, vagy akár csak az egyik felvétele a szexi repertoárba még szórakoztatóbbá teszi az előjátékot, de az aktust is, ha úgy tartja úri kedvetek.

Tudtad, hogy egy korábbi felmérés szerint a párok 37%-a kísérletezett már a hőmérséklettel a hálószobában? Természetesen nem arra gondolunk, amikor néhány fokkal feljebb vagy lejjebb csavarjátok a fűtést/klímát a szobában – bár ez sem rossz kiegészítő, az már biztos. Most azonban ennél mélyrehatóbb kísérletekre gondoltunk.

 

 

Mit takar a hőmérséklettel játszadozás a szexben?

Egyszerűen fogalmazva, ez egy olyan, gyakran - de természetesen nem kizárólagosan - használt technika a BDSM-ben, valamint a „vanília” szex során az előjátékban, melynek során a meleget és/vagy hideget használjuk a bőr stimulálására és az érzéki reakció kiváltására. A hőmérsékleti játékot gyakran kombinálják a szemek bekötésével és akár a kikötözéssel, rabsággal is az érzés fokozása érdekében.

 

A hőmérséklettel való játszadozás fő célja az izgalom kiváltása a bőrben lévő neuroreceptorok segítségével. A melegen vagy hidegen keresztüli stimuláció olyan érzéseket kölcsönöz a szervezetnek, amelyek az előjáték során szexuális izgalomba fordulnak át. Leginkább a fogadó fél számára okoz kiemelkedő gyönyört, főleg akkor, ha nem vagy-vagy alapon, hanem kevert módon érik a különböző hőmérsékletű ingerek.

Hogyan játsszunk a hideggel?

  1. A jégkocka mindig nyerő választás

A jégkocka sokoldalú játékszer lehet, hiszen masszírozhatók velük a mellbimbók, a belső combok, a nyak vagy a mellek alatti rész, de a herezacskó, a pénisz, a makk a gátizom és persze a fenék is. Ezen felül akár jégforgácsot is helyezhetsz a szádba, vagy kortyolhatsz egy hideg pohár vízből az orális szex előtt. Ilyenkor a szájból kiáramló természetes hő és a jég hűvössége bizsergő reakciót válthat ki a partneredből, akit éppen a száddal kényeztetsz.

  1. Hűtsd le a szexjátékaidat

Egy egyszerű, de nagyszerű módszer segítségével akár a maszturbálás során is átadhatod magad a jeges élményeknek. Tudtad például, hogy az üveg dildót vagy a rozsdamentes acél szexjátékokat beteheted a hűtőszekrénybe, hogy lehűtsd őket az önkielégítés vagy előjáték előtt? Egyszerűen tedd be őket a hűtőbe vagy mártsd egy pohár jeges vízbe, hogy felszívják a hideget, mielőtt megörvendeztetnéd vele magadat vagy a partneredet. Egyébként azzal, ha szemkötőt használsz, még magasabb szintre emelheted a hőmérsékleti játék meglepő aspektusait. A bekötött szemek ugyanis erősítik a többi érzékszervet és építik a várakozást. A bekötött szemek az egyik legfontosabb érzék, azaz a látás megvonásával kényeztet, így a fogadó fél nem láthatja és nem tudja megjósolni, merre halad tovább a jégkocka vagy a jeges nyelved.

  1. A hűvös finomságok is játszanak

Ki mondta, hogy szex közben nem lehet torkoskodni? Nyalj fagyit a partnered mellbimbóiról, heréiről vagy bárhonnan, ahol jól szórakozol. Ha nem rajongsz a fagylaltért, használhatsz bármilyen más fagyasztott finomságot, például fagyasztott bogyós gyümölcsöt, jégcsokit – csak a képzeletetek szabhat határt.

  1. Váltogass a meleg száj és a hideg kezek között

Ha legközelebb akcióba léptek, tegyél magad mellé egy tál jéghideg vizet. Mielőtt bármit is csinálnál, addig hagyd a jeges vízben a kezedet, ameddig teljesen le nem hűl. Utána máris nekieshetsz a forró nyelveddel a partnered nemi szervének, hogy aztán hirtelen a jeges ujjaiddal vedd kezelésbe. Még jobb, ha megtalálod a módját, hogy egyszer kényeztesd a száddal és a hideg kezeiddel a kedvesed.

 

 

Hogyan játsszunk a meleggel?

  1. Masszázs melegítő hatású masszázsolajokkal, krémekkel

Csepegtess melegítő hatású masszázsolajat a párod hátára és adj neki egy erotikus masszázst. Ha nem találsz ilyen extra masszázsolajat, akkor egy masszázsgyertyával is meglepheted magatokat. Ilyenkor a láng gyakorlatilag a kemény viaszt meleg, olvadt masszázsolajjá olvasztja. Amennyiben a móka előtt 15-30 perccel meggyújtod a gyertyát és elfújod, amikor felolvadt a kellő mennyiség, máris megvan az "olajod". De jól jöhet egy bimbóizgató gél vagy csiklóizgató gél is.

  1. Használj melegítő szexjátékot

Számos olyan gyönyörszerző van, ami beépített melegedő funkcióval rendelkezik. Ilyen például az akkus, melegedős csiklóvibrátor, a forgó nyelves – melegedő vibrátor, a melegedő makkvibrátor, a fel-le mozgó és melegedő maszturbátor, valamint a melegítős análvibrátor is. Ha pedig még ennél is jobban akarod fokozni az élvezeteket, mindezekhez melegítő vízbázisú síkosítót is választhatsz.

  1. A viaszjátékról se feledkezz meg

Ez egyszerű, mint az egyszeregy: azt jelenti, hogy forró viaszt csepegtetnek a meztelen bőrre. Léteznek olyan masszázsgyertyák, amelyeket kifejezetten úgy alakítottak ki, hogy alacsonyabb hőmérsékleten égjenek, mint a hagyományos viaszgyertyák. Ezeket a speciális gyertyákat szex közben/viaszjátékban lehet használni, mivel a normál gyertyák túl forróak lehetnek és megégethetnek téged vagy a párodat. Óvatosan csepegtess ebből a speciális forró viaszból a párod hátára és gyönyörködj te is az élvezetében. Utána persze fordulhat a kocka, ha szeretnéd.

Ahogy látod, a hideg-meleg érzéki váltakozása az őrületbe kergethet téged és a párodat is. Azonban mielőtt kimennél a konyhába egy kis jégért, mindig kérdezd meg a másik felet, hogy vágyik-e egyáltalán ilyen kényeztetésre.

Ha megkaptad a zöld utat, hajrá! Ne fogjátok vissza magatokat egy percig sem!

Véleményed