Feromon tartalmú női parfümök - avagy a feromon titok

Írta Szexvital.hu 2018-10-03 0 Hozzászólás

Nagyon sok helyen olvashatjuk, hogy a feromon pozitív hatással van a párválasztásra. Sokak szerint egy csodaszer, amit mindenkinek ki kellene próbálnia, hiszen a hatása garantált. Lássuk, mi a titka a feromonnak, amitől megőrülnek a férfiak (és a nők)?!

Mi az a feromon?

A feromon egy kémiai vegyület, ami az állatvilágban nagy hatással van az ellenkező nemű egyedekre. Kísérletek százai bizonyították, hogy ennek a hormonnak a hatására választanak párt az állatok, de ugyanezt nem tudták elvégezni embereken. Feromon tartalmú parfümöket teszteltek, de az eredmény itt sem volt 100%-osan meggyőző. Van, aki állítja, van, aki tagadja a feromon létezését, de azt mindenkinek el kell ismernie, hogy az emberek között is kell, hogy legyen valami, aminek a hatására párt és társat választunk. Nevezhetjük szimpátiának, szerelemnek első látásra, de az tény, hogyha valaki megtetszik, annak az illata is vonz minket, ugyanígy, ha unszimpatikus, az iránt nem fogunk nemi vágyat érezni. 

feromon-tartalmu-noi-parfumok

A feromon tartalmú parfümök

Ebből kifolyólag megszülettek a feromon tartalmú parfümök, melyek arra hivatottak, hogy felkeltsék az ellenkező nem érdeklődését, valamint szexuális vágyat ébresszenek bennük. Sokan vannak, akik szerint működik és hatásos vágykeltő az ilyen parfüm, valamint nagy szerepet játszott abban, hogy bizonyos találkozás az ágyban ért véget. A feromon tartalmú parfümök nagy része természetes alapanyagokból készül, de amint magunkra fújjuk őket, az illat igazodik a saját bőrünk, feromonjaink illatához. Éppen emiatt van, hogy ugyanazt a parfümöt használva sem ugyanaz az illat leng körül minket, mint a másik személyt. 

A leginkább intenzív hatást kifejtő pontok a hónalj, a lágyék, esetlegesen a nyak hátsó része. A csukló és a nyak elülső részén az illat és a hatásfok ugyanolyan, mint bármely más parfümé. Természetesen, mint minden más parfümöt, ezt is sokan próbálják meg hamisítani. Ennek az a hátulütője, hogy ebben az esetben a parfüm hatástalan, de mivel a vásárlók nem tudják, hogy hamis, így azt gondolják, hogy a feromon tartalmú parfümök hatása csak átverés. Éppen ezért minden esetben megbízható helyről szerezzük be a kiválasztott parfümöt. 

A legjobb feromon tartalmú női parfümök (szerintünk)

Nekünk nagy kedvencünk a Pherofem feromon parfüm nőknek 15ml  kiszerelésben, mivel nem csak az üveg alakja sugall nőiességet, de az illata is alaposan megtámogatja az önbizalmad az esti buliban. Csak hints magadra belőle egy kicsit, de ki ne hagyd a hónaljadat, mert attól lesz igazán végzetes a vonzás a másik fél számára. Ha pedig nem ez lenne az, amit keresel, akkor érdemes átgondolni, hogy egy friss, vidám illat lehet a Neked való. Ha szereted a szelíd, nem túl harsány illatokat, akkor csak Rád vár a Taboo for her feromon parfüm nőknek a maga 50 milliliterével. Egy egész kis mennyiség is csodákat tehet, már ha a megfelelő helyre kerül.

Végül pedig az egyik leghatékonyabb, a JO feromon dezodor nőknek - férfiakra, mivel golyós kiszerelésben kapható, így a legkönnyebb felvinni azokra a területekre, ahol a legintenzívebb a feromon kiválasztódás. Ennek hála izzadtságszagot nem, de jó sok feromont fogsz árasztani magadból. Ezeken felül számos jó tulajdonsággal rendelkezik, többek között:

  • bőrbarát
  • izzadásgátló hatása van
  • illata semleges 
  • a szervezet természetes kémiáját javítja
  • napi szinten alkalmazható teljes biztonsággal
  • teljesen hormon-mentes

Tehát minden vásárlás előtt jól nézzük meg, hogy honnan szerezzük be a parfümöket, így nem érhet meglepetés. Mindenképp érdemes végiglapozni a feromon tartalmú parfümjeinket, mivel számos variációt megtalálhatsz köztük, talán épp közte van az, ami Neked kell. Ha pedig kérdésed van, keress minket bátran. 

 

Véleményed