Erre az 5 dologra figyelj, ha nyílt vízben szexeltek

Írta Szexvital.hu 2019-07-23 0 Hozzászólás

A nyár az élvezetekről szól: vakáció, hűs italok, fesztiválok, szabadság és szex minden mennyiségben! Biztosan veled is előfordult már, hogy megkívántad a párodat a vízben, miközben összesimult a testetek az oltalmazó hullámok alatt. De jó ötlet a vízben szeretkezni? Hogyan érdemes kipróbálni? Milyen veszélyekkel járhat? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ:

Amerikai kutatások kimutatták, hogy a nyáron látványosan több a szexuális aktusok száma. Érthető, hiszen a forró hónapokban nem csak az idő, de a szenvedély is a tetőfokára hág, a megszaporodó egyéjszakás kalandokról nem is beszélve. A rossz hír viszont az, hogy azért szúrt szemet a kiugróan sok szexuális kaland, mert legalább ennyi panasszal érkeztek a páciensek az orvosokhoz… Számos esetben a vízben történő egymásnakesés rosszul ért véget, ezért most lefektetnénk a medencbében, tóban vagy tengerben történő szexnek az alapszabályait!

Tartalomjegyzék:

1. Ügyelj a higiéniára 

A fő ellensége a vizes szexnek nem más, mint a benne tartózkodó baktériumok, vírusok és gombák. Ha nem vigyáznak megfelelően a medence tisztaságára a strandon, akkor a kórokozók könnyedén megkeseríthetik a napjainkat, a természetes vizek minőségéről pedig nagyon keveset tudni. Egy egyszerű strandolás eredménye lehet bőrgomba, kötőhártyagyulladás, külső hallójárat gyulladás vagy vírusos szemölcsfertőzés, és akkor még egyáltalán nem is beszéltünk szexről. Nem kell kirívó kalandokba bocsátkozni egy kis hugycsőgyulladásért vagy egy hüvelygombáért. Az első tünetek viszkető és szúró érzésként jelentkeznek a nemi szervek tájékáról, de akár komolyabb problémákba is átfordulhatnak a panaszok. A nőknél például kismedence gyulladás az egyik ilyen tipikus nyári fertőzés, amit a gnorrhea vagy a chlamydia okoz közvetlenül. 

A tenger magas sótartalma sem a legkiválóbb a szervezetnek különösen, ha orális játékokban is gondolkozunk. Ugyan számos filmben láttuk, ahogy a két főhős romantikusan egymásnak esik a parton fekve, de abba nem gondolunk bele valójában, hogy amíg a só csípi a nemi szerveket, addig a homok mindenhová utat tör magának…

Éppen ezért különösen fontos, hogy vigyázzunk a higiéniára, mert amíg egy fürdőzés nem jelent gondot, addig egy behatolás már okozhat problémákat! Egy valami pedig tilos: ez pedig az anális szex! Ilyenkor a végbélben lévő baktériumok szabadon úszhatnak a vízben mindenhova, amivel nemcsak egymást, de másokat is veszélybe sodorhattok!

Mit lehet tenni?

Érdemes lemondani arról, hogy az egész aktus vízben történjen. Kiváló helyszín lehet az előjátékra (bár az ujjazás sem javasolt, hiszen ilyenkor ugyanúgy feljuthatnak a baktériumok a húgycsőbe), akár igénybevehetőek a jakuzzi fúvókái is, viszont magára a bahatolásos szexre érdemesebb sort keríteni a medenceszélén, a természetes vizek sekélyebb részén, esetleg egy matracon... A lényeg, hogy lehetőleg ne a vízben történjen. 

2. Nem is olyan egyszerű, mint gondolnád

Amilyen dögösnek gondoljuk a szexet a víz alatt, annál komplikáltabb. Addig stimmel, hogy a víz is nedves, így bizonyára sikamlósan mennek majd a dolgok, de ez tévedés! Ugyan a nőknél rendszerint megtörténik a benedvesedés az izgalom hatására, ám ezeket a testi váladékokat a víz lemossa, így a végeredmény nehézkes és tapadós lesz. Az első csalódás itt szokott bekövetkezni, hiszen sokszor nem élvezetes, sokkal inkább fájdalmas a szex a víz alatt. Az sem segít a pár hangulatán, hogy az első behatolás nem mindig sikerül elsőre, így leginkább egy kínos első alkalom érzését adja vissza, a gimnáziumi szexuális életét pedig senki nem szeretné újra élni. A fájdalmat és az erőteljes behatolást érdemes kiküszöbölni egy vizesbázisú, esetleg lúgos tartalmú síkosítóval, ha tényleg komolyan gondoljátok a vízi küldetést.

3. A védekezés itt is fontos

A szex a vízben egyébként is nagyobb odafigyelést igényel, ami a védekezésre is vonatkozik. Sokan azt gondolják, hogy a vízben nehezebb teherbe esni, holott ugyanúgy megvan rá az esély, pláne, hogy az óvszerek kevésbé tolerálják a forró vizet. Ha nem is befolyásolná a gumi állapotát a melegvíz, a klór már annál inkább okozhat kellemetlen elváltozásokat, illetve azt se felejtsük el, hogy a hullámzás és a vímozgás hatására könnyedén lecsúszhat. Ugyan a legtöbb óvszer vízálló, mégis inkább az otthoni zuhanyzóra lett kalibrálva. Ha a medencében akarod kipróbálni magad, akkor poliuretán tartalmú gumi mellett dönts, ez ellenáll a klórnak is! 

A pesszárium, a spirál és az egyéb helyben történő fogamzásgátlási módszerek sem jelentenek életbiztosítást, a legnagyobb garancia a nemkívánt terhesség ellen a fogamzásgátló tabletta szedése, de a vízzel az a probléma, hogy mivel mindenhová bejut, így nem lehet szűrni ilyen módon a baktériumokat és vírusfertőzéseket. 

4. Lebukás veszélye 

Mindenki vágyik néhány extrémebb szexuális kalandra, amire kiváló opció lehet a strandon vagy a természetes fürdőhelyeken való légyott. Fűt a lebukás veszélye, hogy bárki rajtakaphat titeket, hogy miközben ti élvezitek egymást, körülöttetek mindenki nyüzsög és teszi a dolgát, miközben mit sem sejt a közös kis titkotokról. Viszont nem árt tudni, ha valójában kiderül, hogy szeretkeztek az közszemérem sértésnek minősül, ami mellé nem csak nyilvános megaláztatás, de komoly pénzbírság is társul. Ettől függetlenül jó móka lehet, de tegyetek meg minden lehetséges óvintézkedést, hogy ezt elkerüljétek. Erre megoldást jelenthetnek a reggeli vagy a zárás előtti órák, a habfürdő, de talán a legbiztonságosabb, ha kimentek az öltözőbe, a zuhanyzóba vagy kerestek egy eldugott területet a strandon. 

5+1 szexpóz, hogy élvezd a szexet a vízben

Most, hogy már minden hátulütővel tisztában vagy, jöhet a jól megérdemelt móka! Természetesen olyan vízben nem fog menni, ahol nem ér le a lábatok, de készültünk hat olyan alternatívával, amit akár fel is írhattok a bakancslistátokra szeptemberig: 

1. Célozzátok meg a sekélyebb vizet, ahol körülbelül combig érhet a víz ülve. A férfi üljön le, majd a nő ereszkedjen rá neki háttal. Akár könyéken is támaszkodhat a férfi, így egy kicsit meg tudja támogatni a mozgást amellett, hogy a végtelen vízben és a nőben gyönyörködik egyszerre. 

2. Ha már kiürült a medence, akkor táborozzatok le a szélénél. A nő könyököljön fel a szélére úgy, hogy a háta feküdjön fel a vízen, így a férfi szemből gond nélkül behatolhat. A legjobb, ha olyan mélységű vízben helyezkedtek el, ahol a nemi szervek kényelmesen összeérnek. 

3. Mégis inkább a nyílt vizet választjátok? Semmi gond, ma már kaphatóak akkora úszómatracok, hogy mindketten rá tudtok ülni egymásba fonódva. Ha viszont kikötnétek valahol, akkor kifelé a térdig érő vízben álljatok meg egy pillanatra: A nő feküdjön fel a matracra hassal, így a férfi kényelmesen behatolhat hátulról. Élvezni fogjátok a víz ringatózását! 

4. Jöhet a jakuzzi habfürdővel! A férfi üljön le kényelmesen, a nő pedig kisterpeszben üljön az ölébe, már-már guggolva. Ha a lábait megtámasztja az ülőkén, akkor könnyedén és rugalmasan tud mozogni. 

5. Szörföztetek már valaha? Ettől tuti megjön a kedvetek! Béreljetek akár csak egy szörfdeszkát, és evezzetek be odáig, ahol nem lát már senki. Itt aztán bármit csinálhattok egymással, hiszen a deszka jóval keményebb, mint a matrac, ezért magabiztosabban lehet rajta akrobatikázni. Megcsinálhatjátok vízibiciklivel és csónakkal is. 

+1 Ne hagyjuk ki az otthoni kádat sem, hiszen mégiscsak ott találkoztok a legtöbbet. Ne unatkozzatok, amíg megtelik vízzel, inkább találjátok fel magatokat: A nő feküdjön oldalt, az egyik lábát pedig emelje fel egyenesen. A férfi térdeplő pozícióban pont közre tudja fogni a nő csípőjét, innentől pedig már mindenki sejtheti, hogy mi fog történni.

Te is szexeltél már vízben? Neked milyen élményeid voltak? Írj hozzászólást az oldal alján!

 

Véleményed