Édeshármas: férfi vagy nő legyen a harmadik?

Írta Szexvital.hu 2018-10-30 1 Hozzászólás

Az édeshármas kérdése sokaknál felmerül kapcsolatban élve is. Egyszerűen azért, mert izgató a gondolat, hogy más is van ott, valakivel megosztjuk az ágyunkat, fűszerezzük a szexet. Van egy kis „bűnös élvezet” jellege, hiszen ez nem megszokott, nem mindennapos, a tiltott gyümölcs pedig, mint tudjuk, mindig édesebb.

Egyébként, ha egyelőre csak gondolkoztok azon, hogy belevágjatok-e egyáltalán vagy sem, akkor egy korábbi cikkünk a hármas szexről sokat segíthet a döntésben.

Párok esetében azonban gyakran felmerülő probléma, hogy nem teljesen ugyanazt értik a felek édeshármas alatt. A harmadik személy ugyanis lehet nő, vagy lehet férfi – mégis hogyan kellene eldönteni, hogy melyik felállás lesz megfelelő?

A férfiak nagy része nőt akar

Amikor édeshármasról beszélgetnek a férfiak, szinte garantált, hogy 10-ből 9-en ezalatt azt értik, hogy két csajjal szexelnek egyszerre. Eleve sok férfinak tetszik, amikor két nő egymást kényezteti, már látványra is, ha pedig még be is szállhatnak a buliba, még jobb. Éppen ezért érthető, és kissé egyértelmű is, hogy ők az édeshármast úgy képzelik el, hogy egyedüli férfiként vesznek részt a mókában, két nővel.

Nos, hogy a nők is így gondolják-e ezt, az teljesen változó. Lehetne logikus, hogy ők pedig pasit szeretnének harmadiknak, de ez nem feltétlenül van így. Egyrészt, sok nőben van meg a vágy, hogy kipróbálják egy másik nővel. Másrészt, soknak tűnhet nekik két férfi, nem mindenkinek akkora az étvágya, hogy úgy érezze, elbírna két férfival is, ezért inkább nőre teszik a voksukat. Persze olyan is van, hogy a nő valóban férfit szeretne harmadiknak – ahogy az is megtörténhet, hogy a pár férfi tagja is így gondolja.

A lényeg az, hogy amikor szóba kerül az édeshármas kérdése, ezt mihamarabb tisztázni kell, ne érjen senkit kellemetlen meglepetés. Ha nem sikerül dűlőre jutni, talán érdemes inkább elvetni az ötletet, hogy senki ne szerezzen kellemetlen élményeket.

edesharmas-ferfi-vagy-no-legyen-a-harmadik

Mi szól amellett, hogy nő legyen a harmadik?

Ahogy említettük, sok férfinak álma, hogy két nővel legyen egyszerre – és igazából nagyon sok nő is van, akinek nem lenne ellenére a dolog. Miközben a férfi kiélheti az álmát, a nő kipróbálhatja, milyen a szex a saját nemével, ezzel pedig ő is ki tud élni egy fantáziát.

A dolog veszélye, hogy a pár női tagjának annyira mégsem tetszik, hogy a párját mással látja, esetleg rájön, hogy a valóságban nem igazán vonzza a női test, nem tud vele mit kezdeni. Felütheti a fejét a féltékenység is, ezért is érdemes ezt meggondolni, ahogy azt is, kit vonunk be harmadiknak.

Miért jó, ha férfi?

Azoknak a hölgyeknek, akiknek a szexuális étvágya nagyobb az átlagnál, esetleg bevállalósabbak, kifejezetten vonzó lehet a gondolat, hogy két férfival legyenek egyszerre. A dolog több lehetőséget rejt magában: kényeztetheti orálisan az egyik, miközben a másik behatol, vagy éppen ő részesíti orális szexben az egyik partnerét, miközben a másikkal hagyományosabb módon szexel. De a „dupla élvezet” is játszhat, amikor az egyik férfival vaginálisan, a másikkal análisan közösül – lényegében csak azon múlik, mit tud, és akar megengedni a nő.

Ebben az esetben ritkább, hogy a két férfi egymással is foglalkozna, de persze ez sincs kizárva, minden csak a résztvevők beállítottságán, érdeklődésén múlik. 

Ami veszélyt ez rejthet, hogy a nő számára élőben kissé ijesztővé válik a helyzet, esetleg úgy érzi, mégsem bír több férfival. Fontos, hogy legyen lehetőség mindig leállni, amikor bárki nem akarja folytatni a dolgot. Sok férfinak izgató, ha a párját mással látja szexelni, de van, akit kifejezetten zavar, és a féltékenység itt is felütheti a fejét. Vannak pasik, akik nem tudják elviselni a „konkurenciát”, azaz, érzékenyen érinti őket a másik meztelen férfi látványa – nekik így gyorsan elmehet a kedvük a mókától.

Ami fontos, hogy senki ne erőltessen magára semmit, és annak tudatában próbálkozzunk hármas szexszel, hogy nem biztos, hogy élesben is jó lesz. Ne legyen probléma, ha félbe kell szakítani a dolgot, mert bármelyik fél mégsem akarja, hagyjuk meg a kilépés lehetőségét anélkül, hogy ebből később neheztelés, probléma lenne. Hiszen mint minden a szexben, az édeshármas is csak akkor jó, ha tényleg mindenki örömét leli benne.

1 Hozzászólás

Rafa:
2019-06-24, 00:12:42
Válasz

Mi nagyon szeretjük az édeshármast, hatalmas élmény. Mindkettőt csináltuk mar, de talán izgalmasabb ha ketten kényeztetjük a feleségemet.

Véleményed