Cuckold szex: Izgató, hogy mással szexel a nőm

Írta Szexvital.hu 2018-09-20 1 Hozzászólás

A megcsalás, mint olyan, a legtöbb „hagyományos” kapcsolatba nem fér bele, a párok nagy része úgy gondolja, a szex csak kettőjükre tartozik. Nem mindenkire igaz ez ugyanakkor, vannak, akik rendszeresen vonnak bele másokat is a szexuális életükbe, persze különböző formában. Lehet szó swinger klubok látogatásáról, rendszeres gruppen szexről, hármas szexről extra férfi vagy éppen női partnerrel – a lényeg, hogy a résztvevők mindegyikének megfeleljen a felállás, és örömét lelje benne.

Egy ilyen extra szexuális kapcsolat az úgynevezett cuckold kapcsolat is. Ennek lényege, hogy a férfi abban leli örömét, ha nézheti, amint a párja mással szexel. Jellemzően olyannal, aki férfiasabb, jobb megjelenésű, esetleg nagyobb a szerszáma. Korántsem arról van szó ugyanakkor, hogy a férfi jól megmondja, mit csináljanak a nőjével, vagy éppen a harmadik fél használja kedve szerint a feleséget, bár elsőre jellemzően ezeket feltételeznénk.

cuckold-massal-szexel-a-nom

Hogyan is néz ki egy cuckold kapcsolat?

A cuckold kapcsolatban tulajdonképpen éppen a férfi partner megcsalása, megalázása a lényeg. Vagyis neki az égvilágon semmi beleszólása nincs abba, hogy a felesége/párja a másik pasival mit csinál, a nő dönti el, hogy mennyit enged. A harmadik fél is azt teheti csak meg, amennyit a nő megenged számára, a nő párja pedig nézheti, maszturbálhat, esetleg beszállhat harmadiknak: ez is csak a nőn múlik.

Érdekes ez, mert tulajdonképpen az egész a pár férfi tagja kedvéért van, őt izgatja, ha mással van a nője, mégis végül övé a legpasszívabb szerep, ő van elnyomva, neki nincs semmilyen beleszólása semmibe. És valószínűleg pont ez adja az egész savát-borsát, élvezeti értékét: az alárendelt szerep, az, hogy átadják a gyeplőt az asszonynak. Jellemzően egyébként olyan férfiak kedvelik ezt a felállást, akik az élet más területein domináns szerepet töltenek be, például vezetők.

Alaposan gondold át, hogy kipróbálod-e!

A cuckold kapcsolatról tudni kell, hogy elég sok férfi fantáziájában megjelenik, de csak kevesen váltják valóra, aminek meg is van az oka. Egész más ugyanis álmodozni arról, hogy valaki jól megrakja az asszonyt a szemed láttára, aztán ezzel a fantáziával lezavarni egy jó kis szexet ketten, mint valóban végigélni. Közel sem biztos ugyanis, hogy tényleg izgató látvány lenne számodra, könnyen lehet, hogy inkább dühöt vagy csalódást váltana ki belőled a jelenet, mert azért valljuk be, a férfiakban rendesen megvan a birtoklási vágy is.

Ráadásul eleve nem feltétlenül könnyű egy nőnek előadni, hogy te szeretnéd végignézni, ahogy mással szexel. Legyünk őszinték, a nők többsége minimum kiakadna ettől, ami többek közt annak köszönhető, hogy számukra sokkal inkább működik a szex érzelmi alapon, mint a férfiak számára. Egy nőnek ezért ez könnyen lecsapódhat úgy, hogy akkor nyilván nem szereted, bármennyire is nem erről van szó.

Túléli-e a kapcsolat?

Ha a cuckold kapcsolatot magasabb szintre emelnéd a fantáziánál, legelőször azt javasoljuk, alaposan gondold át, élénken képzeld el, mi történne, ha a párod mással szexelne. Akár csak szimplán megcsalna a hátad mögött. Dühös lennél? Csalódott? Persze joggal mondhatod, hogy az más, mert abban az esetben átver, hazudik neked, cuckolding esetében pedig  a tudtoddal és beleegyezéseddel történne minden. Ez igaz. De a tény attól még tény marad: mással szexel. Ezt el tudod ténylegesen viselni?

Nem hunyhatunk szemet afölött a tény fölött, hogy nem minden kapcsolat bírja ezt ki. Vannak, akik boldogan éldegélnek így, és valóban megfűszerezi a szexuális életüket a cuckolding, de olyanra is akad példa, hogy a férj végül megundorodott a feleségétől, közel sem azt váltotta ki belőle a dolog élőben, mint gondolta.

A nagyfokú nyitottság, a szex és az érzelmek különválasztásának képessége tehát elengedhetetlenül fontos, ha ilyesmi terveink vannak. És persze itt is él az általános szabály: mindent csak addig lehet csinálni, amíg minden résztvevő félnek örömet okoz. Ráerőltetni senkire nem szabad semmit!

1 Hozzászólás

János:
2018-09-22, 06:39:06
Válasz

Tökéletes megfogalmazás!

Véleményed