Amikor számít a méret – 7 szexpóz olyan pároknak, ahol alacsony a nő és magas a férfi!

Írta Szexvital.hu 2020-05-26 0 Hozzászólás

Nemcsak abból adódhatnak huncut gondok, ha túl hosszú vagy túl rövid, esetleg túl vastag vagy vékony a szerszám, netán a hüvely kisebb-nagyobb az átlagosnál. Ó, nem! A párokat az is kihívás elé tudja állítani, ha a magasságkülönbségekből adódóan olyan pózt kell találniuk, amiben tökéletesen és kellően mélyre hatolva érzik egymás minden porcikáját. Most ehhez mutatunk néhány izgalmas pózt és persze pár szexi kiegészítőt, amivel még intenzívebbé varázsolhatjátok a mókát!

A méretproblémákról – ami fakadhat a kisebb péniszből vagy a nagyobb szerszámokból – írtunk már néhány cikket korábban, de arra még nem igazán tértünk ki, hogy mi a helyzet abban az esetben, ha nem a hosszúsággal vagy a kerülettel akadnak a gondok… Mert mi van akkor, ha a magasságkülönbségekből adódóan nehéz megtalálni azt a szöget és mélységet, ami a hölgyek számára is roppant kielégítő lesz? Nos, erre is van néhány tippünk!

 

 

Bár az anatómia határait nem léphetjük át…

… azért akad néhány trükk a tarsolyunkban, amikkel ti is megtalálhatjátok a nektek tetsző, igazi orgazmushozó fogásokat. Végül is, ha olyan nőt vinnél ágyba vagy dobnál fel a konyhaasztalra, aki jóval alacsonyabb nálad, ki kell küszöbölnünk néhány problémát.

Olyan szexpózokra lesz ugyanis szükségetek, ahol:

 • egyáltalán elértek egymáshoz és az intimtájakhoz,
 • a penetráció mélysége a méretkülönbségek ellenére kellően stimulálja a vaginát,
 • a dőlésszög fokozza az élvezetet,
 • és nem lesztek túl távol egymástól, így az intim légkör is megteremtődik közöttetek.

Végeredményben abban nincs túl sok szexis látnivaló, ha egy sima misszionárius póz közben a csajodnak csupán a mellkasod látványa jut az arcodra kiülő élvezet helyett. Egyrészt így azért a menet közben rendszeresített csókokat sem tudjátok elcsattintani, vagy ha mégis, akkor nem tudsz elég mélyre hatolni benne, mivel némileg lejjebb kell tornáznod magad.

Másrészt szemkontaktus híján azt sem tudjátok szemmel tartani, hogy ki mennyire élvezi éppen az aktust és így az az intim közeg sem jön létre, amit ettől a domináns, mégis valahol gyengéd póztól várnánk. De ne agonizáljunk tovább, inkább vágjunk bele a nedves punciba!

 

 

7 izgalmas szexpóz magas pasiknak, akik alacsony nőkkel kavarnak

 1. Az ülő lótusz

Ha fentebb már szóba került az intimitás, akkor ez az egyik olyan mély behatolást lehetővé tevő póz, ami azért a meghitt hangulatot is megteremti közöttetek. A póz lényege, hogy ülj le törökülésben az ágyra, majd a párod helyezkedjen el az öledben úgy, hogy a derekad mögött összekulcsolja a bokáit. A behatolásra ezt követően kerüljön sor, de figyelem! Az ülő lótuszban ne egy gyors menetre számíts, mert egyrészt itt nem igazán játszanak a gyors mozdulatok, másrészt pedig a legjobban akkor fogjátok kiélvezni pozitúrát, ha legalább 8-10 percig csak lassan mozogtok. Tudod miért jó még ez a póz? Mert az ülő lótuszban a párod csiklója is sem marad ki a kényeztetésből, hiszen az összedörzsölődő mozdulatok gondoskodnak majd a klitorisz kellő stimulációjáról, de persze egy jól eltalált péniszgyűrűvel is fokozható az élmény...

 1. Az ülő lovagló

Nos, ez megint egy olyan pozitúra, ahol a barátnőd van felül. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy a magad alá húzott lábaidra ereszkedsz és megengeded a párodnak, hogy így lovagoljon meg. A kezeiddel tartsd meg őt, vagy kalandozz a fenekén, a mellén vagy épp a csiklóján, garantáltan pikáns élményben lesz részetek. Amit akár tovább fokozhattok azzal is, ha a szabadon maradt kezeddel te a rajta lévő bimbócsipeszt húzogatod finoman, vagy épp kevésbé finoman.

 1. A fordított cowgirl

Ez egy olyan póz, amiben gyönyörködhetsz a látványban. Te a hátadon fekszel, míg a barátnőd neked háttal ereszkedik a péniszedre, hogy meglovagolja azt. Aztán már csak azt kell eldöntened, hogy a csípőjénél tartod a kezedet, vagy inkább a fenekét csapkodod meg egy kicsit a tenyereddel. Mondjuk ezt is fokozhatod egy paskolóval, korbáccsal vagy pálcával, csak rajtatok múlik, meddig feszegetitek a határaitokat.

 1. Asztalra vágva

Ha fentebb már említettük az asztalokat is, akkor ki ne hagyjuk ezt a pózt a felsorolásból! Nemcsak azért jó, mert egy masszívabb darab megtartja a barátnődet és kibírja a lökéseidet, de még a magasságkülönbségeket is kiegyenlíti közöttetek. Úgyhogy nyugodtan nyomd tövig a gázt és élvezd a puncijában ki-be járó farkad látványát… Ez egy igen intenzív póz már úgy is, ha csajod felhúzza a lábát az asztalra, de ha menet közben szélesre tárod, és kicsit megemeled a lábait, az még erőteljesebb orgazmust eredményez. Még inkább dominálhatsz felette, ha összekötözöd a kezeit, hiszen így a neked való kiszolgáltatottsága elmélyíti az élményt.

 1. Kutyapóz

Ez a póz sokak kedvence és nem véletlenül! Itt még akkor is mélyen és keményen döngetheted a párodat, ha sokkal alacsonyabb nálad! Nem mellesleg, a fenekére markolva még a kéznyomodat is ott hagyhatod rajta, ráadásul, ha olyan huncut eszközökkel élsz, mint az érzékmegvonás, például egy maszk vagy szájpecek segítségével, az őrületbe kergetheted a vágyát!

 1. A kanál póz

A hátsó behatolásnál maradva, mivel háttal neked fekszik, itt nem számít, ha a csajod csak a mellkasodig ér. A lényeg az, hogy miközben ő oldalt fekszik, dőlj a háta mögé és csusszanj be hátulról. Ez a póz igazi G-pont stimulátor, de egy jó kis csiklóizgatóval vagy wanddal garantált lesz a robbanás!

 1. A kígyó

Ez is egy olyan póz, ahol végeredményben a te kezedben van az irányítás. A barátnőd feküdjön le a hasára, nyújtózzon el kényelmesen és zárja össze a lábait. Az élmény fokozása érdekében a csípője alá rakjatok be egy párnát, ami megemeli a fenekét. Ha az előkészületekkel megvagytok, akkor hajlított térdekkel ereszkedj fölé, támaszkodj meg a karodon mellette és utána hatolj be. Erre egyébként zárt combokkal, de résnyire nyitott lábakkal is sor kerülhet, lassú, kényeztető mozdulatokkal, de egy hevesebb döngetéssel is megpróbálkozhattok! Ráadásul, ha nincs ellenetekre, akkor még az anális szexszel is tehettek a kígyó pózban egy próbát, csak az óvszerről és a síkosítóról ne feledkezzetek meg!

 

Nektek melyik lesz a kedvencetek? Írd meg kommentben!

Véleményed