A szexrobotok kora – Te ágyba bújnál egy kéjenc műanyaggal?

Írta Szexvital.hu 2018-10-05 1 Hozzászólás

Biztosan te is hallottál a legújabb őrületről, ami a szexrobotok körül tombol. Hogy kerültek közénk ezek a mindenre kapható, gyönyörű lányok? Miből vannak és mennyibe kerülnek? Miként hat ez a jövőnkre és a szexualitásunkra?

a-szexrobotok-kora

Furcsa érzés ráeszmélni, hogy hol tart már a világ. A tűz használatának elsajátításától a kereskedelmi hálózat kialakításán át mára ott tartunk, hogy okos eszközök segítik elő az életünket és a technikát térdre kényszerítettük, hogy szolgálják a kényelmünket. Hiába is akarnánk elmenni a tény mellett, hogy a szex az egyik mozgatórugója a létezésünknek, teljesen felesleges tagadásban élnünk... 

Szexjátékszerek már a múltban is léteztek

Aki azt gondolja, hogy a szexuális játékszerek és segédeszközök a modern kor szülöttei, nagyon tévednek. Már a kőkorszakból fennmaradt sziklából faragott dildókra is akadtak a régészek, ami a görög, illetve a római kort szintén végigkísérték. A kereszténység berobbanásával ugyan történt egy kis visszaesés, de utána újult erővel tört előre a szexualitás.

A 17. századi indiai festményeken már „szerelembabához” hasonló illusztrációkat láthattunk, később a 20. századi Franciaországban is megjelentek a művészetekben a szexbabák, 1960-ban pedig egész konkrét, erre vonatkozó hirdetéseket találtak Amerikából. 

Az áttörést egyértelműen az elektromosság hozta meg, aminek köszönhetően nem csak a szextech, de minden más is modernizálódott. A vibrátorokat eleinte a hisztéria kezelésére írták fel az orvosok, manapság pedig minden eszköz igyekszik a kedvünkben járni… és talán a legnagyobb örömszerzési faktor még mindig a szex, vagyis a szexipar. 

A modern kor és a szextech hozományai 

Manapság nem lehetetlen, hogy a virtuális pornó (VR-porn) segítségével egy szexfilmben találd magad szereplőként, és a kedvenc színésznőid vegyenek kezelésbe. A televibrátorok segítségével, ha esetleg távkapcsolatban élnél a szerelmeddel, simán ki tud elégíteni a világ másik végéről is, ugyanis ő tudja szabályozni a vibráló kütyüdet. Az okosvibrátor mellett ott vannak a fogamzásgátló applikációk, hát miért vagyunk meglepődve a szexrobotok forradalmán? 

Hogy néz ki egy szexrobot és mit rejt a vonzó külső?

Elődeiknek akár mondhatnánk a guminőket is, hiszen a gondolat hasonló volt akkoriban is, csak azóta a tudomány sokkal több mindent tesz lehetővé. Néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy a szeretőkön vagy a prostituáltakon kívül majd valaki másra bízzák a kielégülnivágyók magukat, erre tessék! A látszólag tökéletes, már-már túlságosan is bomba testalkatú lányok meglepően élethűen öltenek testet. A férfiak álma óriási mellekkel, karcsú derékkal, vékony és formás lábakkal, gömbölyű fenékkel, hosszú szempilákkal, valamint telt ajkakkal várja a kuncsaftjait. De vajon mit takar ez a szép külső? 

A rozsdamentes acélváz az alapja minden hölgynek, ami magában rejti a szenzorokat, kábeleket és a chippeket, amitől az egész életre tud kelni. A szilikon szerű bőr, amivel a test be van borítva az emberi hőmérsékletnek megfelelően, körülbelül 37 fokosra van hevítve, hogy ne tűnjön természetellenesnek a használat során. A TPE szilikon tartja a kapcsolatot a külvilággal, a benne lévő érzékelők segítségével tud a robot reagálni a külső impulzusokra. A cserélhető fejeknek köszönhetően a szőkék szerelmesei ugyanúgy megtalálják a számításaikat, mint akik a vörös hajú zöld szemű lányokra buknak. 

A testnyílásaik körülbelül 16 centiméter mélyek, amiket könnyedén lehet fertőtleníteni, illetve ha esetleg hamar elhasználódnának, akár cserélni is. Hogy mire? A vevők 14 féle szeméremajak közül válogathatnak, továbbá 42 félre árnyalat létezik a mellbimbókból. Hangok kibocsájtására is alkalmasak, a nyögéseken és motiváló szavakon kívül minimálisan el lehet velük beszélgetni - akár a telefonoddal – megjegyzik a kliens nevét, és a születési dátumát is. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RealDoll (@abyssrealdoll) által megosztott bejegyzés,

Ami még ennél is meglepőbb, hogy a fejükbe beépített mikro számítógép valamilyen formában rögzíti az összes korábbi aktust, amit a szexrobot átélt és a visszajelzések alapján folyamatos fejlődésre képes. Magyarul a lehető legjobb szexélmény nyújtására törekszik. 

A műanyag lányok (és persze fiúk) maximálisan személyre és igényre szabhatóak. Ez verte ki a biztosítékot többek szemében, hogy akár szűz lány módra is állíthatóak, de az erőszakos szex sem okoz gondot. Már létezik olyan fajta, amit meg is lehet erőszakolni. A másik végletként a Samantha nevű prototípusba betápláltak egy „bénázó módot”, amikor is ha a kliens sokat teketóriázik és nem tartja fent a robot érdeklődését, az bosszúból nem fekszik le vele, drasztikusabb esetekben egyenesen kikapcsol.

Használata 

Természetesen a higiénia érdekében kötelező az óvszer használata. Általában egy órára lehet kibérelni a hölgyeket, ahol a használati utasítás ismertetése után a kliens kedvére kiélheti  magát rajta. Egyszerű őket hajtogatni és különböző pozitúrákba áthelyezni. Az aktus után a bordélyház személyzete - amennyiben ott történik meg az együttlét – megfelelően lefertőtleníti a babákat, otthon pedig ezt házilag kell elvégeznie a tulajdonosnak. A kényes alkatrészek, tehát a hüvely és az ánusznyílás, illetve a szájzug könnyen kivehető, tisztítható és cserélhető is, ahogy azt már feljebb említettük. 

Ára

A legnagyobb kereslet a negyven és öven év között lévő férfiak között oszlik meg, de könnyen lehet, hogy csak azért, mert a fiatalabb generáció nem tudja megvenni magának. A szexrobot ára egy éjszakára Budapesten körülbelül 15 000 forintba kerül, de meg is lehet ugye rendelni otthonra. Teljes ára a félmilliós tételtől a másfélmilliósig terjed, de már részletre is lehet kapni: öt éven át havi 25 font értékben. 

Negatív vélemények 

Kissé ellentmondásos, hogy a piac folyamatos növekedése mellett a megkérdezetteknek nagy része ellenzi a szexrobot forradalmat. Tény, hogy vannak megkérdőjelezhetetlen hatásai, amik az emberiséget nem éppen a legjobb irányba terelik. 

Elsősorban azok veszik igénybe ezt a szolgáltatást, akiknek nincs rendben a szexuális életük. Vannak, akik párkapcsolat mellett művelik ezt, de sokan inkább az elfojtottságuk, szégyenérzetük és önbizalomhiányuk miatt nem tudnak közel kerülni egy valós szexuális élményhez. Egy prostituáltnál is fennáll a veszély, hogy látszik az arcán a nemtetszése és ennek akár hangot is ad… Egy robot soha nem fog csalódást okozni az ego kérdésben. 

Sokan hajlanak erre a megoldásra azok közül is, akik valamilyen szellemi fogyatékossággal rendelkeznek, gyászolnak vagy az öregedés okozta nehézségeket igyekeznek leküzdeni. Ezek a tényezők viszont hosszútávon csak még inkább elszigeteltséghez és magányhoz vezetnek. Az emberi kapcsolatainkat tévedés, hogy lehet gépekkel pótolni, mégis elfedik a problémákat ezek a köztes megoldások. 

A másik felvetés szintén aggasztó. Sok aberráltságot lehet kiélni a szexbabákon, hiszen nem lehet bennük kárt okozni. A nők tárgyiasítása mellett ez komoly aggodalmat ad arra, hogy az abnormális fétisek visszaszorítása helyett inkább teret adunk azok kiélésére. Emlékezzünk csak a megerőszakolható robotra...

Normával szemben megy minden ezzel járó hozadék is. Nincs szükség etikettre, udvarlásra vagy érzésekre, az ember megkapja a pénzéért cserébe, amit akar és egy rossz szót nem fog hallani érte. A szobában a zárt ajtók mögött bármi megtörténhet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RealDoll (@abyssrealdoll) által megosztott bejegyzés,

Pozitív vélemények 

Akadnak álláspontok, amik jó fényben tüntetik fel a feltörekvő iparágat, bár ezek leginkább a gyártók szájából származnak. Az elsőt már az imént felvetettük, és valóban két oldalról lehet vizsgálni: megelőzni a szexuális bűncselekményeket, hiszen a szexroboton mindent ki lehet próbálni büntetlenül. Itt megjegyezném, hogy valószínűleg nem fognak azért tudatosabban élni azok az emberek, akik erőszakra vetemednének pláne, hogy egy rakás pénzt ki kell fizetniük érte. 

A női szexualitást is tudatosítja, edukációs kurzusok is köszönhetőek a robotok  megjelenésének. Továbbá – ami talán a leghasznosabb funkciója– az a terápiás vonulata az egész szexrobot forradalomnak. Ha valaki valóban gyászol, és nem tudja magát elképzelni egy hús vér emberrel, vagy olyan testi, akár szellemi rendellenességgel küzd, hogy nincs lehetősége más módon szexuális élményhez jutnia, akkor ez egy jó megoldás lehet. Tegyük a kezünket a szívünkre és ismerjük el, hogy ez a felhasználók nagyon kicsi százalékát jelenti valójában. 

Megcsalásnak számít lefeküdni egy szexrobottal? 

Jogosan merül fel a kérdés, hiszen egy jól megkomponált műanyag mégsem egy másik emberi lény, a kielégülést pedig csak nem büntetik... akkor maszturbálni sem lehetne. Mégis, mivel az emberi tökéletességre hajtanak a gyártók ezért egy szexrobottal való aktus után az ember úgy érzi, hogy igazi nővel volt dolga. Ha ez mégsem így van, akkor valószínűleg a klienset a vezérelt szándék miatt bélyegzik meg hűtlenként. Mivel nincs sehol meghatározva, hogy mi számít megcsalásnak ez valószínűleg a párok között dől el egyesével, de a felmérések alapján az 50% rosszallaná, ha a társa ezt az utat választaná. 

Merre visz a jövő? 

10 évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tartottuk, hogy valaha találkozunk ilyen technikával és azt majd ilyen célokra használjuk fel... akkor vajon mi vár ránk 10 évvel később? A jövőhöz kikövezett út halad a szexrobotok lába alatt, nekünk csak meg kell tanulnunk használni őket úgy, hogy közben megőrizzük az emberségünket és ne okozzunk még nagyobb károkat a társadalmunkban. Az ár és a minőség remélhetőleg fog húzni egy láthatatlan szűrőt az igénybevevők között, de ettől függetlenül emberi és szexuális kapcsolatainkban, az aberráltság burjánzásában, a bűnözésben, a gazdaságban és a prostitúcióban is óriási változásokhoz fog vezetni. 

Ha lenne egy vissza nem térő alkalom, te kipróbálnád?

1 Hozzászólás

Restás Tibor:
2018-12-30, 19:10:53
Válasz

Igen örömmel.

Szexvital Balázs:
2019-03-04, 10:35:52

Szerintünk többen vannak ezzel így, mint ahányan be merik vallani...

Véleményed