Satisfyer - Pro Penguin Next Gen. Csiklómasszírozó Vibrátor

Ingyenes szállítás Satisfyer - Pro Penguin Next Gen. Csiklómasszírozó Vibrátor

A Satisfyer pro Penguin legújabb verziója!

Az intenzív, gyorsabb és többszörös orgazmusért.

A teljesen új, saját fejlesztésű technológia miatt a Satisfyer Pro Penguin úttörő szerepet tölt be a nők szexuális gondjainak forradalmasításában. Intenzív nyomásnyomokkal és bizsergő pulzálással a Satisfier Pro 2 érintetlen stimulációt biztosít, és perceken belül több és rendkívül intenzív orgazmust tesz lehetővé. Ez a vadonatúj must-termék vízálló, így könnyen használható a zuhanyzóban vagy a forró kádban, ami még több élvezetet nyújt.

Ellentétben az összehasonlítható termékekkel, a Satisfyer Pro Penguin nem csak a vízálló kialakításán keresztül győzedelmeskedik, hanem a csendessége is. A termék belsejébe víz, kenőanyag vagy más folyadék nem léphet fel, ami 100 százalékos higiénikus és biztonságos felhasználást tesz lehetővé. A szilikonfej könnyen eltávolítható, tisztítható és cserélhető bármikor.

A Satisfyer Pro Penguin 11 programot kínál, és a mellékelt mágneses USB töltőkábellel töltődik. Kivételes formája és a fényűző Pink design miatt a Satisfyer Pro Penguin egy modern életmód-terméknek tűnik, amely minden nő számára lenyűgöző.

  • Könnyedén kézbe simuló csiklómasszírozó vibrátor.
  • Különleges, léghullámokkal és pulzációval működő kényeztető eszköz.
  • Maximálisan bőrbarát anyagból készült.
  • Újratölthető, akkumulátoros kényeztető.

Használati utasítás:

A kis gomb lenyomásával a Satisfyer Pro Penguin be van kapcsolva, és a legalacsonyabb masszázs beállítással aktiválódik. Az ovális fej a csiklóra van helyezve, biztosítva, hogy a fej kényelmesen helyezkedjen el az üregben. Amint megtalálják az ideális pozíciót, a szerelmi játék nem igényel további mozgást. A rezgésintenzitás a nagyobb, ovális gomb megnyomásával növelhető. A gomb minden megnyomásakor az intenzitás egy szinttel megemelkedik. A Satisfyer Pro Penguin 11 programot kínál. Az intenzitás fokozatosan csökkenthető a nagyobb, ovális gomb megnyomásával. A kezelőpanelen lévő LED világít, amíg a szerelmi játék használatban van. A kisebb gomb megnyomásával a készülék kikapcsol. A Satisfyer Pro Penguin csak vízalapú kenőanyaggal használható.


Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz

Ne felejtsd el a síkosítót!

Ehhez a termékhez javasoljuk a síkosító használatát.

Hogyan válassz vibrátort?

Kattints ide és olvasd ez az útmutatót!

  • Megtekintés: 5104
  • Termék kód: 92798200005
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 21.390 Ft
  • Nettó ár: 16.828 Ft

Ajánlott kiegészítők

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
Az elmúlt 30 nap árai alapján.