9 vicces, bizarr és egészen hajmeresztő szextörvény a nagyvilágból

Írta Szexvital.hu 2022-03-08 0 Hozzászólás

Jól vigyázz, ha külföldön tör rád a vágy: akad néhány olyan ország, ahol egészen meghökkentő törvények születtek, már ami a szexet illeti. Ezek közül szemezgettünk most ki néhányat, hogy akár egy nyaralás, akár egy üzleti út erejéig látogatod meg az adott országot, tudd mire számíthatsz szex fronton. Gondoltad volna például azt, hogy van, ahol már a meztelenül alvás vagy egy arccsók is törvénybe ütköző cselekedetnek számít?!

Meglepő, de fontos információ: számtalan olyan ország van a világon, ahol igazán bizarr szextörvényekbe futhatunk bele, ha nem figyelünk. Egyes törvények elég felháborítóak így a 21. században, mások pedig elég mulatságosak. Úgyhogy, ha ezen helyek bármelyikére szeretnél utazni, ne felejtsd el szem előtt tartani ezeket a vicces vagy bizarr paragrafusokat.

 

 

9 bizarr és vicces szextörvény a világ minden tájáról

  1. Minnesotában tilos meztelenül aludni

Gondoltad volna, hogy az USA esik államában, azaz Minnesota egyes részein a meztelenül alvás illegálisnak számít? Pedig tűnjön is bármilyen kőkorszakinak a szabályozás, sajnos igaz. Éppen ezért, ha szeretsz meztelenül aludni, ne igazán akard meglátogatni ezeket a helyeket.

  1. Már az erekciót sem kímélik: Arizona és Ohio bizonyos részein illegális a nyilvános erekció

Annak ellenére, hogy az erekció teljesen természetes dolog, időnként valóban zavarba hozhatja a viselőjét és a másik felet is. Például akkor, amikor az utcán sétálva vágja vigyázzba magát a szerszám. Legyen azonban bármilyen véletlen is, Arizonában és Ohio államban a nyilvános vagy nyilvánosan észrevehető erekció illegálisnak számít. (Kíváncsiak vagyunk, mi a büntetés ezért a főbenjáró vétekért.)

  1. Dubajban tilos csókolózni: csak akkor csőrözz, ha kipróbálnád a rendőrségi vendéglátást

Dubajban a kézfogást még tolerálják, de ha észreveszik, hogy egy pár csókolózik, letartóztathatják őket, mivel a csókolózás arrafelé közszeméremsértésnek minősül. Az emiatt letartóztatott emberek börtönbüntetése 10 nap. Akkor azonban, ha az alkohol is súlyosbítja a vétséget és a párost részegen kapták rajta, a börtönbüntetésük akár 1 év is lehet.

  1. Bizarr bűn, amit egyértelműsíteni kell: Libanonban tilos a szex egy hím állattal

Igen, elég perverz, hogy ezt törvénybe is kell iktatni – vajon mi késztethette erre a libanoni jogtudósokat? Mindenesetre az elég érdekes, hogy a szigorú kikötés csak a hím állatokra vonatkozik jelenleg, a nőstényekre valamiért nem. Magunk között szólva, ez az egyik legfurcsább és legundorítóbb szextörvény.

  1. Kolumbiában az anyának jelen kell lennie, hogy szemtanúja legyen lánya első éjszakájának

Bár van rá törvény, remélhetőleg nem tartják szigorúan hozzá magukat a kolumbiai nők és férfiak. Nem csoda, hogy sokaknak – nőknek és férfiaknak is – már csak a gondolat is rosszullétet okoz, hogy az egyikük anyja előtt ismerkedjenek meg a másik testével és az orgazmussal, ráadásul egészen a házasságkötésig várva az eseménnyel. Egyébként utóbbi már önmagában is elég rossz, hiszen miért jó az, ha a házasságkötés után derül ki, hogy a párok szexuális téren nem illenek össze? Vagy, ha az egyik félnek olyan igényei vannak, amit a másik nem tud tolerálni és nem akar kielégíteni? Ezt a katyvaszt megfejelni még az anyával…

  1. Újabb gyöngyszem Kolumbiából: egyes tartományokban a férfi megölheti az őt megcsaló feleségét

Ha egy férfi rajtakapja a feleségét mással, megvan a joga ahhoz, hogy megölje, mivel ezt az erőszakos bűncselekményt a szenvedély megbocsátható cselekedetének nevezik. A törvényhozó azonban tett egy kitételt, hogy pletyka alapján még ne büntessék a feleséget. A kitétel értelmében a férj „csak” akkor ölhet, ha személyesen szemtanúja lesz annak, hogy a felesége valaki mással bújt ágyba. Érdekes módon, a csaló férjek büntetéséről már nem nyilatkozik a törvény.

 

 

  1. Indonéziában az önkielégítés miatt akár 32 hónap börtönbüntetést kaphatsz

Indonéziában több olyan eset is előfordult, amikor a férfiakat önkielégítésen kapták és megbüntették őket, 6 hónapra rács mögé vetették őket. Más források szerint ez még igen elnéző büntetés volt, mivel a törvény által kiszabható legmagasabb büntetés – igen, még mindig a maszturbálásról van szó – 32 hónap lehet. Ez is elég extrém, ráadásul a statisztikák azt mutatják, hogy nem félnek használni a maximális időszakot sem.

  1. Bahreinben az orvosoknak nem szabad a női nemi szerveket megvizsgálniuk

Bahreinben, ebben a közel-keleti országban létezik az a furcsa törvény, miszerint a férfi orvosoknak nem szabad közvetlenül a női nemi szervet megnézniük. A helyi férfi nőgyógyászoknak, szülészeknek és a többi orvosnak tükröt kell használniuk a vizsgálat folyamán, abban nézhetik meg a nemi szerv tükörképét. Kérdés, hogy mennyire sikeresen tudják így felállítani a diagnózisaikat.

  1. Guam: ahol külön szakma a szüzesség elvevése

Guam Kolumbia ellentéte: az itteni törvények értelmében tilos szűz nőt feleségül venni. Emiatt egyébként létrejött egy külön szakma is, hiszen vannak olyan férfiak, akiknek egyenesen az a feladata, hogy elvegyék a fiatal nők szüzességét.

Abban az esetben, ha még nem vettük el a kedvedet attól, hogy akár külföldön is hódolj a test örömeinek, adnánk néhány tippet a zavartalan szexuális élethez. Először is, mindig, azaz mindig tájékozódj arról, hogy abban az országban ahová 1-2 napra vagy hétre, esetleg több hónapra utazol, vannak-e a szexuális életre vonatkozó törvényei. Ehhez egyébként nemcsak a paragrafusok forgatását javasoljuk, hanem olyan tapasztalt utazók kifaggatását is, akik már jártak az adott országban/térségben is és első kézből szereztek tapasztalatokat a helyi kultúrát, esetleg szexuális életet illetően.

Emellett pedig, ha a szex terén különösen szigorú latin-amerikai és közel-keleti országokba indulsz, a szexjátékokat nem biztos, hogy szerencsés lenne becsempészni a bőröndödbe. Még akkor sem, ha esetleg egy léghullámos csiklóizgatóról vagy diszkrét Fleshlight maszturbátorról van szó.

 

Ami viszont legyen nálad, az a biztonságos szex két igencsak fontos alapkelléke: a gumi és a síkosító. A legjobb, ha felhőtlenül akarod élvezni a szexet és nemcsak a nemi betegségek többsége, de a nem kívánt terhesség ellen is védekeznél.

Véleményed