Ujjazás kontra nyalás – melyik okoz vajon nagyobb gyönyört?

Írta Szexvital.hu 2019-09-20 0 Hozzászólás

Tipikus „mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás?” kérdés, nem igaz? De ha jobban belegondolsz, igazság szerint a kettő együtt az igazi: ez a két - nem csak a bugyit nedvesítő - módszer igencsak megalapozza az együttlét hangulatát, ráadásul a kéjjel sem bánnak csínján. A kis huncutok.

Azonban már rögtön az elején be kell vallanom valamit: a nyalás és az ujjazás párviadalában szinte lehetetlen dolog igazságot tenni. Hiszen vannak olyan hölgyek, akik csak csiklóorgazmusra képesek, míg mások számára egyáltalán nem okoz gondot – sőt! – a hüvelyi orgazmus sem.

Hogyan jelenthetnénk ki hát egyértelműen, hogy az ujjazás vagy a nyalás okoz nagyobb örömöt? Teljes felelősséggel sehogy. Minden nő, illetve minden vagina más és más: van, ahol a csiklóban dominálnak az orgazmusért felelős idegek, van, ahol a hüvelyben koncentrálódnak a drágák.

Ennél fogva, ha a hüvelyi inkább csiklóorgazmusra hajlamos a partnered, esetében az ujjazás néhány röpke sóhajon és kéjes felvillanáson kívül nem fogja éreztetni a hatását: a kirobbanó orgazmusért a klitoriszon kell szorgoskodnod. Fordított esetben pedig természetesen ennek az ellenkezője az igaz.

Mondjuk azt csak zárójelben jegyeznénk meg, hogy vannak olyan masszázs-technikák, amikkel nemcsak a hüvely, de a csikló is spriccelésközeli izgalmi állapotba hozható. De ezekről majd egy kicsit később.

Tartalomjegyzék:

Azonban mielőtt az alsóbb régiók felé vennénk az irányt… 
És most, hogy így lelombozódtál, állítsuk ismét irányba a dolgokat
Fürge és játékos? Így használd jól az ujjad!
De akár rá is cuppanhatsz
Szóval mi lenne, ha kombinálnád a technikákat?

Azonban mielőtt az alsóbb régiók felé vennénk az irányt…

… ejtsünk néhány szót az intimhigiéniáról is.

Ha megfogadsz egy tanácsot: a lehetőségekhez képest, mindig mosakodjatok meg szex előtt! Ne a BKV-n millió ember által összefogdosott kapaszkodó után érj hozzá a csiklójához, és hát az sem árt, ha a párod is gyorsan rendbe teszi magát az öles nyelvcsapások előtt.

Ez végül is mindkettőtök érdeke: így neked sem lesz kellemetlen élmény, ha a nyelveddel fedezed fel a punciját, és a partnered vaginája is védve lesz a számtalan kórokozótól, ami a hüvelyi fertőzések melegágya lehet.

Úgyhogy, ha nem hajt annyira a tatár, lehetőleg fordítsatok egy kis figyelmet az intim testrészek, és a szexuális kiegészítők tisztaságára is. Végül is, te sem vennéd szívesen a szádba a koszos földről fölvett nyalókát…

Szóval, még mielőtt a síkosítóhoz nyúlnátok, próbáljátok ki ezt a tisztító spray-t, amivel nemcsak a kiegészítők, de a két P – azaz a pénisz és a punci – is fertőtleníthető. Vagy ha finomabb kényeztetésre vágytok, a teafaolajos intim mosakodógél és hab is élvezetes választás.

És most, hogy így lelombozódtál, állítsuk ismét irányba a dolgokat

Ha te is a fokozatosság elvét vallod, és figyelmes szerető vagy, akkor ne ronts rögtön ajtóstól a házba: akár nyalni, akár ujjazni fogsz, a partnered sokkal felkészültebb lesz rád, ha fentről lefelé haladva, fokozatosan készíted elő a testét a várható extázisra.

Természetesen olyan apró, de igencsak hasznos figyelmességekre gondolok itt, mint például a csók, a nyak, a mell és az ágyék környékén található erogénzónák kényeztetése. Simogatni, nyalni, gyöngéden vagy erősebben szívni, és fogakkal óvatosan karcolni egyaránt ér! Persze csak akkor, ha az alattad kéjtől lihegő hölgy nyitott az efféle érzéki játékokra.

Ha már alaposan előizzítottad a terepet, nyugodtan rátérhetsz a kedvenc játékszeredre: a kedvesed vaginájára. Itt ugye kettéágazhat a történet: el kell döntened, hogy nyalni, vagy ujjazni fogsz.

Fürge és játékos? Így használd jól az ujjad!

Amennyiben az ujjazás mellett döntöttél, akkor először mindenképpen csak egy ujjal kezdd el izgatni az előtted feltárulkozó vaginát. Tudod, a késleltetés a barátod: csak fokozza a gyönyört, úgyhogy ne siess sehova – add meg az idejét, és a módját.

Első körben finoman érintsd meg a csiklót, simogasd az óramutató járásának megfelelő, majd annak ellentétes irányban. Ezután játssz egy kicsit a nagyajkakkal és a kisajkakkal is. Ha már megjelentek a gyönyör első cseppjei, a hüvelyk- és a mutatóujjaddal csippentsd össze egy kicsit őket, csúsztasd fel és le a melegítő hatású síkosítóval bekent ujjaidat, majd az egyikkel hatolj be a hüvelybe.

Ha a squirt, vagyis a spriccelés a célod, akkor először a G-re tedd fel a pontot: ahhoz, hogy a spriccelős orgazmushoz elegendő kéjnedv termelődjön, szükség lesz a G-pont izgatására. Ennek hatására termelődik ugyanis a hüvely elülső részében található mirigyekben az a síkos váladék, ami aztán kellő ingerlés hatására, női ejakulációvá avanzsál.

Mivel ez egyébként nem feltétlen jár orgazmussal is, ne hagyd abba a kézimunkát: fokozatosan növeld az ujjak számát a vaginában, így a hölgyed egyre és egyre telítettebbnek érzi majd magát. Utána pedig kezdd el az aktust imitálva, ki-be húzogatni őket.

Egyébként pontosan ilyenkor jön jól a fentebb nem véletlenül ajánlott, melegítő hatású síkosító: még jobban kiélezi az érzékeit és a hideg-meleg váltakozása újabb plusz faktort ad az élvezethez. Persze a gyönyörfokozás érdekében a csiklóját is simogathatod, hiszen van még szabad ujjad.

De akár rá is cuppanhatsz

Mert magunk között szólva, a nyalás sem éppen rossz választás. Sőt! A kezdeti nyelvcsapásoknak itt is a nyak, a medencecsont, a mell és a szeméremcsont környékét ajánljuk. Majd, ha már az alsóbb régiók felé eveztél, érdemes néhány nyalintással felfedezni a comb belső részét is, fokozatosan haladva a középpont felé. Ha a partnered szereti, esetleg néhány apróbb harapás is beleférhet, csak úgy, a buké kedvéért…

Ha már nem tudod türtőztetni magadat, akkor helyezd-forgasd a párodat olyan pozícióba, ami számára is kényelmes, de előtted is kellően feltárulkozik. Aztán kezdődhet a lakoma! Tapasztald ki, hogy mit szeret jobban: ha hirtelen nekiesel és erős nyelvcsapásokkal hajszolod a csiklóját az orgazmus felé?

Vagy inkább az lenne az ínyére, ha lágyan, megfontolt lassúsággal érne el a tetőfokra? Esetleg nem bán egy kis vadulást és a duzzadt csiklóját a fogaid közé kaphatod? Talán azt szereti, ha időnként ráfújsz a nedvtől csillogó szeméremajkakra, majd a csikló körkörös nyalásával folytatod? Mint láthatod, a lehetőségek és az alkalmazható nyelvtechnikák tárháza végtelen – még nekünk sem sikerült felsorolnunk minden lehetőséget.

Szóval mi lenne, ha kombinálnád a technikákat?

Végül is nincsen törvénybe iktatva, hogy vagy csak nyalhatsz, vagy csak ujjazhatsz. Követheti egyik a másikat, de akár egyszerre is működhet a kettő: így a frenetikus élmény – amennyiben tényleg figyelsz a partnered reakcióira – garantált.

Persze, ha a párodnak szüksége lenne még egy kis löketre, egy vágyfokozó tablettával az ő libidója is az egekben fog szárnyalni, míg ezzel a csiklóizgató géllel számára is igazán erőteljessé tehető az élmény.

Egy dolog számít: ne féljetek a kísérletezéstől! Ha úgy érzitek, szükségetek van rá, nyugodtan próbáljatok ki vágyfokozó és stimuláló készítményeket!

 

 

Véleményed