Újévi kihívások az ágyban is

Írta Szexvital.hu 2019-01-03 0 Hozzászólás

Az újévi fogadalmak között szinte mindenkinél szerepel, az egészségesebb életmód, a pluszkilók leadása, vagy a rossz szokásokról való leszokás. De mi a helyzet a kapcsolatunkkal és házasságunkkal? Ha hosszú kapcsolatban élsz, idén fogadjatok pároddal szexkihívást! Nem is gondolnád, mennyi előnye lehet kapcsolatotokra és életetekre! Mutatunk pár ötletet a kezdéshez!

Legyetek bevállalósak

Ha igazán el akarjátok kötelezni magatokat a fogadalom mellett, válasszátok a 60 napos kihívást, melyben az idő a legextrémebb faktor. Nagyon egyszerű a szabály, 2 hónapon keresztül minden nap sort kell keríteni a szexre. De ne teherként gondoljatok erre, inkább, mint egy egyezségre, hogy nem kerestek több kifogást a romantikus összebújásra. 

A kevésbé hosszútávú elköteleződést keresők választhatják az egy hónapos kihívást is, amikor 30 napig minden a romantikáról kell, hogy szóljon. Fűszerezhetitek a feladatot új pózokkal, helyszínekkel, eszközökkel is a még nagyobb élvezetért.

Óvatos duhajoknak

Ha nem vagytok biztosak benne, hogy a hosszútávú megoldások nektek valók, akkor kezdjétek az egy hetes verziót, amihez viszont mindenképp javasoljuk, hogy kicsit lépjetek ki a komfortzónátokból, hogy igazán nagy hatással legyen a játék kapcsolatotokra! Ilyen lehet egy különleges helyszín, vagy póz kipróbálása is, de talán a legjobb megoldás, ha írtok egy közös listát arról, hogy mi az, amit szívesen kipróbálnátok, vagy ritkán kerül sor rá, pedig mindketten izgatónak találjátok. Ha pedig jól sikerül a játék, akár havonta tarthattok is egy buja hetet.

Az egyszerű megoldások kedvelőinek is van egy tippünk. A Kámaszútra kihívás, melynek során az összes pózt sorra veszitek a könyvből, míg a végére nem értek. Az új kedvenceket aztán lehet tovább tökéletesíteni és gyakorolni sokat.

Apró változások izgalma

Ha már kitaláltátok, hogy 30, 60 vagy 7 napon keresztül tartson az intenzív ágytorna, de nem akarjátok, hogy esetleg a megszokás és unalom miatt ne érjetek a végére a kitűzött célnak, akkor készítsetek szexnaptárat. Minden napra találjatok ki különleges, szokatlan, extrém és új dolgokat a még nagyobb izgalomért! 

A szexre leginkább este kerül sor, amikor a gyerkőcök már ágyban vannak, és minden feladatot letudtatok, de higyjétek el, nagy változást érhettek el, ha időnként egy kis huncutkodást is belekalkuláltok a reggeli készülődésbe. Könnyebben indul így még a hétfő reggel is!

Könnyen lapossá válhat a szex, ha nagyjából mindig ugyanakkor és ugyanott kerül sor az akcióra. Csináljátok eddig felfedeztlen helyen a lakásban. Konyhapult, vagy ebédlőasztal, de a nappali padlója is ér.

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor kamaszként csak a pettingig jutottatok? Nincs is annál izgalmasabb, mintha akár órákon át feszítitek egymás türelmét, és akár kipróbálhatjátok azt is, hogy meg tudjátok e állni, hogy szex legyen a dologból. A következő napi extázis garantált!

Újdonságok 

Teljesen új dolgokkal is fűszerezhetitek a kihívást. Van egy póz, ami már rég izgatja a fantáziátokat, de sosem voltatok eléggé feltüzelve egy merész újdonság kipróbálásához? A tervezésnek köszönhetően kellően fel tudtok készülni minden szükséges eszközzel és persze a hangulatot is feltekerhetitek pár gyertya és rózsaszirom segítségével. Legmerészebb vágyaitokat érdemes a kihívás későbbi napjaira hagynotok.

Mindig is izgatták fantáziátokat a bilincsek, hogy milyen lehet bekötött szemmel szeretkezni, vagy más eszközöket próbálnátok ki? Ne féljetek segédeszközöket és kiegészítőket kipróbálni a szexben! 

Ha idén szilveszterkor elkötelezitek magatokat egy hosszabb-rövidebb szex kihívás mellett, számos pozitív hatását fogjátok tapasztalni kapcsolatotokra nézve. Sokkal kevésbé lesztek ingerlékenyek, hiszen a szex az egyik legjobb stresszoldó, új erőre kaphat kapcsolatotok, hiszen sokkal több időt foglalkoztok egymással majd. Továbbá önbizalomnövelő terápiának sem utolsó, hiszen mind arra vágyunk, hogy folyamatosan szexinek és kívánatosnak lásson minket párunk, és ezekben a kihívásokban ehhez minden feltétel adott.

Véleményed