Társasjáték felnőtteknek

Írta Szexvital.hu 2018-10-09 0 Hozzászólás

Sokan tanácstalanok, hogy ha arra kerül a sor, hogyan és mivel vihetnének egy kis színt a szexuális éltükbe. Hiszen az idő múlásával jönnek a szürke hétköznapok, a megszokás… De nem muszáj, hogy így legyen! Nem kell, hogy egysíkúak legyenek a mindennapok, vagy lanyhuljon a szexuális érdeklődés. A tökéletes megoldás a társasjáték felnőtteknek. 

Dobd fel egy kis társasjátékkal

Egy kis társasjáték csodákra képes a kissé ellaposodó szexuális életben. Nem, nem olyan jellegű társasjátékra gondolunk, hogy vegyetek be még valakit, hanem a hagyományos értelemben vett - de mégsem a megszokott – társasjátékokra. Természetesen ezek lehetnek olyan játékok, amik feldobnak és felnőtt irányba terelnek egy baráti társasággal töltött estét, mint a Hátsó gondolatok - Sikamlós találós kérdések felnőtteknek. Mint tudjuk, rossz az, aki rosszra gondol (persze ki mondta, hogy bármi is rossz lenne?), de ennél a társasnál nem lehet átlagos dolgokra gondolni megfejtésként, hiába sejtjük, hogy egy teljesen hétköznapi dolog lehet a megfejtés. Éppen ezért kellően pikáns és a végén pirongató játék, hiszen hiába utalnak a nyomok egy tökéletesen pajzán megfejtésre, a válasz mégis egy egyszerű és ártatlan fogalom. 

Maradjunk még mindig a társasági játéknál, melyek közül nagy kedvenc még a Páros játszma - Ismerkedj okosan társasjáték felnőtteknek, mert roppant informatív, de emellett ébren tartja a versengést is a párok között. Ebben a játékban az a cél, hogy kiderüljön, ki ismeri legjobban a partnerét, amivel elsők között juthatunk el a célba. Ha jól ismered a párod, akkor meg sem álltok a célvonalig, de ha még friss pár vagytok, akkor pedig megtudhattok mindenféle érdekességet a társatokról, amik esetleg még rejtve maradtak volna pár évig. 

tarsasjatek-felnotteknek

Társasjáték felnőtt pároknak (kettesben)

A fent említett játéknak van egy másik része is, amit kifejezetten otthoni használatra ajánlanánk. Ebben is ugyanaz a cél, hogy minél több mindent megtudj a partneredről, de itt a kérdések mélysége, milyensége kicsit változik, esetleg pikánsabbá válik. Fontos, hogy tudd, a vesztesnek teljesítenie kell a nyertes fél minden kívánságát adott időintervallumon keresztül, ezért érdemes odatenni magad, hogy Te légy a nyertes!

Hamár a párok erotikus társasjátékainál tartunk, akkor nem maradhat ki az Érzékek Birodalma és a Hancúr Párbaj sem. Az Érzékek birodalma társasjáték egy világszerte ismert és sikert arató felnőtt társasjáték, ami végre újra elérhető itthon is. Ebben a játékban erotikus kuponokat kell gyűjteni, majd az érzéki feladatokat időben teljesíteni is kell. Nagyban segíti az érzékek felébresztését a masszázsolaj, a különböző huncut feladatok, és szükség esetén egy kis rúdvibrátor is. A játék célja, hogy uraljátok a vágyaitokat, összegyűjtsétek az összes kupont, majd azokat egymásnál beválthassátok. Garantált érzékiség!

Végül pedig egy olyan társast mutatunk be, ahol fontos az önkontroll és az önuralom, mert, ha nem, akkor elveszt(ett)él. A Hancúr párbaj társasjáték alapjában véve egy ugyanolyan társasjáték, mint a többi, de mégsem, mivel itt a meghatározott feladatokat a partnereden kell végrehajtanod, mindkettőtök legnagyobb örömére. Vagyis mégsem a legnagyobbra, mivel aki a huncut és pikáns feladatoknak hála előbb eljut a csúcsra, az - igaz kéjesen - elvesztette a játszmát. A vesztesnek pedig a következő 24 órában lesnie kell a társa minden - erotikus, vagy sem - kívánságát és rövid időn belül teljesítenie is kell azokat. 

A fenti társasok mindegyike 18 éven felülieknek ajánlott, de szerencsére felső korhatár nincs megszabva, így ameddig csak kedvet érzünk hozzá, mindig találhatunk bennük egy kis mókát a friss szerelmesektől a gyémántlakodalmasokig.

Véleményed