Szexhinta: a kiegészítő, amely új távlatokat nyit meg a szexben

Írta Szexvital.hu 2019-07-19 0 Hozzászólás

A hintáról mindenkinek a gyerekkor, a játszótér, az önfeledtség és a móka jut az eszébe. Sajnálatos, hogy ahogy az ember idősebb lesz gyakran elfelejt játszani, pedig vannak olyan játékszerek, amik megédesítik a hétköznapokat. Most pont egy ilyet fogunk bemutatni! 

Egy idő után eljön az a pont a párkapcsolatban, amikor valami egészen egyszerűen valami újra vágysz! Sokan nem tudják elképzelni, mivel lehetne feldobni a pislákoló nemi életét, holott számos pajzán praktika létezik, az egyik ilyen a szerelemhinta. Képzeld el az érzést, milyen lehet a levegőben szeretkezni, erőfeszítések nélkül, lengedezve... 

Tartalomjegyzék:

Mi az a szexhinta egyáltalán? 

Ha még nem volt szerencséd ehhez az eszközhöz, akkor nem árt előtte pár szóban bemutatni, hogy megismerkedj vele: A szexhinta egy pántokból, hevederekből, kapaszkodó rudakból, ülőkékből és puha borításból összeállított eszköz, ami soha nem tapasztalt szexuális élményt garantál. 
 A neve sokat elárul a termék fő funkciójáról, hiszen a pár ilyenkor nem az ágyban, a földön állva - legalábbis nem mindkét fél- vagy a kanapén esik egymásnak, hanem többnyire a levegőben van. 

Többféle variáció is létezik:

  • Ajtóra szerelhető szexhinta: Ez a legegyszerűbb kivitelezése a konstrukciónak. Két fém rudacskát át kell ejteni az ajtó felett a másik oldalra, majd becsukni azt. Ha biztosra akarsz menni, akkor az ajtót érdemes kulccsal bezárni, hogy véletlenül se történhessen baleset. Ha minden stabil, akkor a hölgy leülhet az ülőkére, a lábait pedig a két kengyelbe belehelyezheti, ezzel egyenes utat biztosítva a vagina irányába. A férfinak nincs más dolga, mint előtte állni és boldoggá tenni a nőt. Kényelmes, hiszen nem kell a nő súlyát megtartani, így lehetőséget ad a szabad mozgásra. 
  • Falra szerelhető szexhinta: Természetesen létezik olyan opció is, ahol a szerkezetet egy fém lánc segítségével fel lehet akasztani. A legstabilabb módja, ha a falra - plafonba - fúrsz egy lyukat, amibe egy tipli segítségével rögzítesz egy karikát. A lényeg, miután stabilizálva van a karikra, bele kell akasztani az eszköz felső részét, és már készen is áll a használatra. 
  • Kétszemélyes szexhinta: Van olyan lehetőség is, amikor a férfi is bele tud ülni a hintába, így mindketten a levegőben élvezhetitek egymást.

Kiknek ajánljuk?

Legyen szó arról, hogy szeretnél új színt vinni a szexualitásodba, vagy csak egyszerűen imádsz szexelni, és kipróbálnál valami különlegeset, akkor a szexhinta neked való lesz! Jellemzően haladó szintű erotikus kellék, illetve igen pajzán is, hiszen a lábak széttárva helyezkednek el benne, nem sok rejtegetnivalót hagyva a két partner között. Tökéletes évfordulós ajándék lehet, illetve a legény és leánybúcsú alkalmával is megmenthet az ötlethiánytól. Összességében mindenkinek ajánlott, aki egy kicsit is nyitottabb és szeretne új, izgalmas fejezetet nyitni a hálószobáján kívül is!

Top 5+1 pozíció, amit ki kell próbálnod benne! 

1. Orális élvezetek: Mielőtt előre szaladnánk ne felejtsük el, hogy a csikló szájjal való kényeztetése milyen érdekes lehet akkor, ha nem vízszintesen terül el előtted az ágyon, hanem az orrod előtt lebeg akár egy desszert, ami arra vár, hogy megkóstolják. Egészen kreatív fűszereket is bele lehet vonni a játékba, akár az ujjak be-ki hintáztatásának a segítségével, vagy az ánusz könnyed izgatásával. 

2. Fejjel lefelé: A kapaszkodóknak hála egészen akrobatikus formákat is kipróbálhattok. Az egyik kedvenc, amikor a férfi áll, a nő pedig a hintában ülve leereszkedik hanyatt, hogy a haja akár a padlóhoz érjen. Ezt a pozíciót másmilyen módon nem tudnátok kipróbálni, így elég különleges kedvenc válhat belőle. 

3. Lebegő lovaglás: A kétszemélyes hinta egyik nagy előnye, hogy a férfi is le tud ülni, így viszont nagyon izgató, amikor a nő a kengyelben állva a kapaszkodók segítségével tud beleereszkedni a péniszbe. Az erősebbik nem nagy kedvence, ha mindez neki háttal történik meg. 

4. Fordított szex: Szintén közkedvelt formáció, amikor a férfi áll, a nő pedig a szexhintára fordítva fekszik rá, a kapaszkodók segítségével. Így hátulról történik meg a behatolás, ami különleges panorámát is biztosít a férfiak számára. 

5. Az ajtót kihasználva: Ezután a póz után garantáltan nem tudsz emlékek nélkül kimenni az ajtódon! A férfi az ajtónak támaszkodva áll, a nő pedig a hátát az ülőkébe támasztva belefekszik a hintába. Nincs más dolga, mint kapaszkodni és a lábai közé venni a férfi, a lábfejeket pedig nekitámasztani az ajtónak. Ez igazi jackpot a pasira nézve!

6. Az igazán extrém: Ha nagyon ki akarsz tenni magadért nő létedre, akkor a hasadnak támasztva az ülőkét fordulj fejjel lefelé a hintán. A kezeiddel a padlón könnyedén meg tudod magad támasztani, így a lábaidat széttárva egy felejthetetlen pozícióban találhatod magad a partnered számára, aki a szokásosnál is mélyebben tud belédhatolni.


(Ebben a videóban láthatod, hogy milyen sokféleképpen használható a szexhinta)

Amire ügyelj!

Ne felejtsd el, hogy ez mégiscsak az extrém erotikához tartozik, ezért, ha bevetitek otthon vigyázzatok egymásra! A hinta stabilitását mindig ellenőrizd, győződj meg róla, hogy nem fog leszakadni, vagy nem nyithat be senki az ajtón, ami szintén eséshez vezet. A szex közben is óvatosan mozogjatok, nehogy valamelyikőtök kiessen és fájdalom érje. Ezenfelül már csak arról kell gondoskodnod, hogy ne érezd magad kellemetlenül! Igen, ez egy különösen kitárulkozós szexuális élmény, nem sok titkot hagyva a testedből, de élvezd a partnered és közted leomló falakat! 

Felkeltettük az érdeklődésed? Akkor nézz körül a szexhinták között, ha pedig érdekesnek találtad a cikket, akkor vár rád a többi bejegyzésünk!

Véleményed