Amiért a tiltott gyümölcs a legédesebb: számít a korkülönbség az ágyban?

Írta Szexvital.hu 2019-10-11 0 Hozzászólás

Sajnos még mindig tabunak számít a nagy korkülönbség az ágyban, pedig gyakoribb erotikus vágyálom ez, mint gondolnád. Végül is kinek ne fordult volna meg a fejében, hogy egy nála 10-15, esetleg 20 évvel fiatalabb nővel bújjon ágyba, vagy akár fordítva? De hol kezdődik a túl sok év, egyáltalán van ilyen?

Teljesen természetes, hogy a fiatal fiúk-férfiak vágynak az idősebb nőkre, de mondunk valami igazán meglepőt: ez fordítva is igaz!

Biztosan veled is előfordult még akár a középfokú tanulmányaid során is, hogy megakadt a tekinteted egyik-másik tanárnődön, és lelki szemeid előtt már láttad, ahogy a töriszertár fülledt levegőjű szobájában, az egyik eldugott sarokba félrevonva, a falnak vagy épp az Osztrák-Magyar Monarchia térképének támasztva teszed őt magadévá. (És közben remélhetőleg még gumit is húztál.)

Tartalomjegyzék:

Aztán a fantáziából szép lassan valóság lett
És nem félnek tenni a gyönyörért
Mert sztereotípiák a még mindig nem csitulnak
Mert a kor azért kicsit bekavarhat

Aztán a fantáziából szép lassan valóság lett

Később ahogy teltek-múltak az évek, az idősebb nők iránt érzett vonzalmad nem csitult, sőt. Inkább csak erősödött a vágyad irántuk, hiszen némi szexuális tapasztalattal a szerszámodban pontosan látod, hogy a családalapítás, a gyereknevelés, a háztartási rabiga vagy épp egy rossz házasság után felszabadult nő sokkal jobban megéli a szexualitását, mint fiatalabb társaik.

És persze ott vannak még a tipikus femme fatale-ok is, akik tudják, hogy jó nők, tisztában vannak az értékükkel és egyszerűen csak élvezik a testüket – no meg a tiédet. Mostanra rájöttél, hogy a tapasztaltabb hölgyekkel a szex olyan kifinomult fűszer, amivel értőn kell bánni. Akár egy vadmacskáról, akár egy visszafogottabb hölgyről van szó.

De ezt a titkot tudják a nők is. Éppen ezért izgatja fel a hölgyeket annyira a tudat, hogy egy náluk évekkel, esetleg évtizedekkel fiatalabb férfi is kívánatosnak találja őket. Ezért aztán mindent beleadnak abba a világmegváltó menetbe, ami mindkettőtök számára frenetikus orgazmust ígér.

És nem félnek tenni a gyönyörért

Úgyhogy lelkesen vetik bele magukat… az ágyba és a szexuális játékokba. Hiszen a menopauza után, a teherbe esés kockázatától megszabadulva, sokkal felszabadultabban élhetik meg a saját szexualitásukat is.

Ha idáig még nem tették meg, akkor most kíváncsi örömmel fedezik fel a különböző szexuális játékszereket, nyitottabbá válnak az extrémebb helyszínek iránt, és ami számodra is a non plus ultrát jelenti: olyan orális kényeztetésben lehet részed, ami után megnyalod mind a tíz ujjadat. Vagy épp mást, ha úgy tartja a kedved.

Mert ezek a nők nemcsak kapni szeretnek, hanem adni is, így élvezettel fogják kifacsarni belőled az utolsó cseppeket is. És őszintén szólva, miért szeretnél ennek ellenállni? Mármint a rosszindulatú pletykákat leszámítva.

Mert sztereotípiák a még mindig nem csitulnak

Sajnos az emberi természet egyik legrosszabb vonása az ítélkezésre való hajlam. Úgyhogy, ha egy társadalmi konvencióktól némileg eltérő felállású páros nyilvánítja ki az összetartozását, vagy épp csak egy kósza éjszaka erejéig tombol köztük a szenvedély, máris érkeznek a kéretlen, gonoszkodó megjegyzések. Nemcsak idegenektől, hanem a család és a barátok részéről is.

Ilyen nem szokványos felállás az, ha:

  • a fiatal férfi idősebb nővel kavar,
  • az idősebb férfi fiatalabb nővel van együtt,
  • a fiatal nő idős férfit választ,
  • vagy ha az idősebb nő egy nála fiatalabb férfivel múlatja az időt.

És te jó ég, nemcsak társasoznak!

Sajnos ti hiába tisztázzátok egymással, hogy mit is vártok egymástól és a kapcsolatotoktól, ennek ellenére a környezet a fiatalabb partnerek esetében rögtön anyagi okokat keresnek, míg az idősebb félnél a kapuzárási pánikkal magyarázzák a nem korban egymáshoz illő partnereket.

Végül is 10-15-20 éves korkülönbségnél valóban felmerül a generációs különbségek problémaköre. Hiszen más-más élethelyzetben vagytok, és eltérő megvalósításra váró célok állnak előttetek – kivéve persze akkor, ha csak néhány közös éjszakát terveztek együtt.

Mindenesetre az intimitásra, az érintésre, a szexre való igény nemcsak a fiatalabb korosztály kiváltsága: a középkorú és az idős emberek is vágynak rá. Mert az étvágy csökkenhet ugyan, a szexualitásra való igény még akkor is megmarad, ha csökkeni kezd az ösztrogén- illetve a tesztoszteronszint.

Mert a kor azért kicsit bekavarhat

Érdekes kutatást tettek ugyanis közzé a Michigani Egyetemen[1], ami arra irányult, hogy a férfiakat és nőket egyaránt sújtó klimaktérium időszaka alatt – ez az a 10-15 éves folyamat, ami alatt mindkét nem esetében lezajlik a változókor – hogyan változik meg a test működése, és ez mennyiben befolyásolja a szexuális életet. Ilyen például:

  • a hormonrendszer átállása (a már említett ösztrogén- és tesztoszteronszint változások),
  • a nemi vágy esetleges csökkenése,
  • az elhízás,
  • hangulatingadozások és a kedélyállapot gyakori változása,
  • merevedési zavar,
  • hüvelyszárazság.

Szerencsére ezeket a problémákat ma már viszonylag egyszerűen lehet orvosolni, bár sokan nem mernek segítséget kérni. Illetve annyira tabusítják a témát, hogy szégyenükben még annak sem néznek utána, hogy milyen lehetőségek állnak előttük a szexuális életük javítására.

Pedig hölgyek esetében a libidó hiányát vágyfokozó cseppekkel és tablettákkal, új pozíciók valamint izgalmas helyszínek kipróbálásával remekül lehet fokozni. Ráadásul a hüvelyszárazságra is akad már többféle síkosító, ami megkönnyíti és ismét élvezetessé teszi a behatolást.

Még tovább fokozható a gyönyör, ha esetleg valamilyen speciális síkosítót használtok, például melegítő hatású síkosítót, ami extrém élvezetet nyújt mindkettőtöknek. Ráadásul férfiak esetében spermanövelőkkel és potencianövelőkkel fokozható a szexuális aktivitás.

 

Úgyhogy, ha valamelyikőtök a fenti jeleket tapasztalja magán, ne dugja homokba a fejét! Ezek az életkorból fakadó kellemetlenségek könnyedén áthidalhatók és a szexuális kalandozásaitoknak csak a képzeletetek szab majd bűnösen élvezetes határt.

 

 

Véleményed