Orvosi szex fétis – mit is jelent ez?

Írta Szexvital.hu 2018-09-14 1 Hozzászólás

Egyre nyíltabban merjük megélni a szexuális vágyainkat, ami azt is jelenti, hogy egyre több fétist vállalunk fel, és egyre több fantázia válik valóra a hálószobában (vagy máshol). Persze ezekhez feltétlenül szükségesek a megfelelő segédeszközök is, hogy meg lehessen teremteni a kívánt környezetet. Szerencsére ezek az eszközök már egészen gazdag kínálatban beszerezhetők, így bármi legyen is a vágyak tárgya, meg lehet valósítani.

Hosszasan lehetne sorolni, hogy milyen fétisekkel lehet találkozni, de kevés lenne egy élet is hozzá. A leggyakoribbak között egészen biztosan szerepel az orvosi szex fétis (medical fetish). Itt nem feltétlen arra gondolunk, amikor a szexi nővérkének öltözött csajt kapja el egy (vagy több) pasi – sokkal mélyebben bele lehet menni ebbe a témába, a szó minden értelmében.

Az orvosi szex fétisbe beletartozik gyakorlatilag minden, ami orvosi környezetben előfordulhat. A szexdoktor és orvos/nővérke jelmez mellett a vizsgálati eszközök, akár egyes vizsgálatok imitálása, vagy éppen tényleges elévégzése. Persze leginkább a szexuális vonatkozású helyzetekre kell mindezt érteni, így nőgyógyászati vizsgálatok eljátszása, esetleg urulógiai vizsgálatok is előfordulhatnak.

De mi az izgató mindebben?

Erre nincs egységes válasz, hiszen mindenki más miatt tarthatja vonzónak az ilyen helyzeteket. Ami talán mégis egy közös pont lehet, az a kiszolgáltatottság, hiszen az orvos-beteg kapcsolat valamilyen szinten alá-fölérendeltséget feltételez: az orvos aktív, ő tudja, mit és miért csinál, a páciens pedig viseli a vizsgálatokat. Persze a valóságban azért ezeket jó esetben alaposan megvitatják, és a páciensnek mindenben bele kell egyeznie, az orvosi szex fétis kiélése esetén ez el szokott maradni.

Az orvosi környezetben van valami ijesztő is sokak számára, hiszen az emberek zöme nem jókedvéből jár orvoshoz, tartanak tőle. A fájdalmas vizsgálatoktól, beavatkozásoktól, a kiszolgáltatottságtól – a szexben pedig sokak számára ezek kifejezetten izgató dolgok lehetnek. 

Egyértelmű fölényben van az orvosi szexben, aki az orvos szerepét játssza – ő irányítja a szituációkat, ő játszadozik a másik féllel.

orvosi-szex-fetis

Mi történik az orvosi szex során?

Ahogy már említettük, vizsgálatok imitálása, esetleg elvégzése zajlik, persze leginkább szexuális vonatkozású.

Kedvelt szituáció a nőgyógyászati vizsgálat, ahol a nő a passzív fél, a férfi játssza az orvost. Ez a fajta helyzet kiváló alkalmat teremt arra, hogy különböző tárgyakat dugdosson az „orvos” a hüvelybe, akár valódi orvosi eszközt is, mint például a hüvelykacsa. A hüvely mellett persze vizsgálható a csikló, az ánusz is. Különböző méretű, formájú, és hőmérsékletű tárgyak helyezhetők a testnyílásokba, tehát ez a szituáció elég széles lehetőségeket teremt. 

Az urulógiai vizsgálat gyakorlatilag ugyanez, csupán annyi a különbség, hogy a férfi a passzív fél. A pénisz különféle eszközökkel és módszerekkel való vizsgálata természetesen beletartozik a játékba, de az esetek többségében az anális élvezetek sem maradnak ki. 

Persze bármilyen orvosi vizsgálat belefér, ami érinti az intim területeken kívül például a szájat: torok ellenőrzése, nyelésvizsgálat stb. A lázmérés szintén érintheti a szájat, de akár a végbelet is. 

Milyen szabályokat kell betartani az orvosi szexben?

Addig megyünk el, amíg mindkét félnek jó! Ez a szabály persze alap minden szexuális játéknál. Legtöbbször úgy szokták a résztvevők megoldani, hogy tudják, mikor van vége a játéknak, hogy kitalálnak egy jelszót, amit kimond az, aki nem akarja folytatni. A jelszó olyasmi legyen, amit nem mondunk ki véletlenül, csak úgy, hogy ne legyenek félreértések.

Nem csinálunk olyasmit, ami valóban veszélyezteti a másik egészségét. Értelemszerűen nem kezdünk el műtéteket végrehajtani, vagy olyan vizsgálatokat végezni, amelyeknél fennáll egy komolyabb sérülés esélye. A játék lényege inkább az illúzió megadása, nem pedig az, hogy valódi beavatkozások történjenek.

Ennek a fantáziának a kiélése az alá-fölérendeltségi viszony miatt mindenképpen bizalmat igényel, ezért mindenképpen olyasvalakivel próbáljuk ki, akivel ez gond nélkül megvan!

1 Hozzászólás

Lebemann:
2019-02-05, 12:23:24
Válasz

Gyakorló vagyok. Sokkal nagyobb löket van benne, mint a vanillaszexben. Sőt a valódi medical fetisiszták azt vallják, hogy ez egy fétisjáték, és nincs is aktus, nincs is hagyományos szexuális érintkezés, csak a vizsgálat, a kiszolgáltatottság stb. Tudnék mesélni :D

Balázs - Szexvitál:
2019-02-06, 12:44:23

Kedves Lebemann, Köszönjük a hozzászólásod, egyetértünk veled: a fétisek megélése valóban sokkal több izgalmat rejt, mint az egyszerű hétköznapi szex. Egyébként szívesen olvasnánk a medical szex-szel kapcsolatos tapasztalataidról. Ha van kedved, írd meg itt hozzászólásban, hogy milyen élményeid voltak. :) Előre is köszönjük! Üdv.: Balázs - Szexvitál

Véleményed