Nyári szexpózok, amiknél nem fogtok egymás izzadságában fürödni

Írta Szexvital.hu 2019-05-24 0 Hozzászólás

Már kopogtatnak a forró hónapok, úgyhogy az a biztos, ha kiműveled magad a legjobb pozitúrákból a nyárra! Szerinted is megöli a szenvedélyt, ha folyik rólad a víz szex közben? Frusztrál, hogy törölgetni kell magad? Esetleg még taszít is, ha hozzád ér a partnered izzadsága? 

Természetesen nem tudjuk megváltoztatni a szervezeted működését: vannak izzadós típusok és vannak, akiknek a legnagyobb kánikulában sem gördül le egy verejtékcsepp sem a halántékukon. Viszont megtalálhatod a szexnek azt a módját, ami kizárólag ott okoz nedvességet, ahol igazán indokolt! 

Egyáltalán miért izzadunk? 

Nem feltétlenül kell utálni ezt a folyamatot, hiszen az emberi testnek egy teljesen normális, mellesleg szükségszerű reakciója. Már néhány hónappal a születés után beindul az izzadás, közel 3 millió mirigy segítségével. Az alapvető funkciója az izzadásnak a hőlevezetés, amikor a testünk túlhevült állapotba kerül. Ahogyan a kutyák például lihegnek, úgy az emberek izzadással oldják meg ezt a műveletet. Az izzadság egyébként vízből, sókból és fehérjéből áll össze. 

nyari-szexpozok-1

Számos szituáció lehet izzasztó. Elsősorban természetesen a meleg a fő kiváltó ok, de a mozgás és a kemény fizikai tevékenység, az érzelmi hevültség, esetleg a stressz, a csípős ételek, a hormonális változások mind-mind okozhatnak izzadást. Gondold csak végig: ez nem lehetne egy egyszerű randi? Az első találkozás egy nyári estén, az indiai étterem után szenvedélyesen egymásnak estek… máris kipipáltad az összes pontot. 

Szex és az izzadás kapcsolata

Talán nem vigasztal, de a szex közbeni izzadás is teljesen természetes. A megerőltető testmozgás - ahogy már fent is említettük - megterheli a szervezetet, ezért akár tízszer többet is izzadhatsz ilyenkor. Nagyon fontos a folyadékpótlás, ezért, ha izzasztó perceken vagy túl, ne felejts el hidratálni! 

Az emberi test kizárólag a hűtése miatt generál izzadást, ezért azt a téveszmét gyorsan el is oszlatnánk, hogy magával az izzadással lehet fogyni. Egy szál kalória nem ég el ilyenkor, úgyhogy maradj inkább a heves testmozgásnál, amire adunk is néhány tippet! 

nyari-szexpozok-2

A szabály egyszerű: ha tombol a hőség, akkor a lehető legkisebb felületen érintkezz a pároddal, hogy ne melegítsétek egymást. Sok szerelmes neki sem lát a szexuális kalandnak, ha túl meleg van, de ezért kár lenne heteket kihagyni az élvezetekből, nem igaz? 

Helyszínek

Fürdőszoba: Magától értetődő ötlet, hogy egy kellemes frissítő zuhannyal egybekötve védekezz a forróság ellen. Ügyelj rá, hogy a víz ne legyen teljesen hideg pláne, ha már a tested hevült állapotban van. Nem muszáj a zubogó vízben egymásnak esni az is kiváló, ha egy gyors zuhany után egymáséi lesztek a szőnyegen, de ott van a mosógép és az állószex lehetősége is. 

Konyha: A csempe általában a legnagyobb melegben is megbízhatóan tartja a hideget, ezért nyugodtan heveredjetek le rá. Extrém esetben válasszátok a hűtőszekrény előtti területet, és néha nyissátok ki az ajtaját… Akármennyire is elvetemült ötletnek tűnik, működik! 

Erkély: A kedvenc extrém helyszínünk a lakásban, de nyáron még különösen praktikus is. Érdemes persze megvárni a sötét esti órákat, de meglátjátok az alkonyodó időben egy enyhe szellőben mennyivel kellemesebb lesz szeretkezni, mint ágyban párnák közt!

Pince: A pince csupa jó dolgot rejt magában, finom ételeket, érett borokat, miért ne jelenthetné a szenvedélyes lopott perceket is?! Egyedül a higiéniára figyeljetek oda, nehogy valami csúnya fertőzés legyen a vége, de mindenképp érdemes tenni egy próbát. 

Szabadban: Hasonlóan jó helyszín az erkélyhez, némi spontaneitással párosítva. Legyetek motiváltak és kreatívak házon kívül, hiszen a fülledt tetőtérben nem biztos, hogy megmarad az ihlet! 

nyari-szexpozok-3

Iroda: Te is utálod, hogy nyáron a munkahelyeden van a legjobb idő? Ha így van, akkor használd ki a lehetőséget és csempészd be a párodat a műszak előtt vagy után. Garantáltan nagyobb lelkesedéssel mész be másnap dolgozni. 

Mozi: Ismered az érzést, amikor megfagysz nyáron a moziban? Akkor kardigán helyett használd a párodat melegítés gyanánt, ezzel együtt egy bakancslistás helyszínt is kipiálhattok végre. 

Pozitúrák 

Nem minden a helyszín, hiszen egy hűtőkamrában is lehetne úgy mozogni és annyira összesimulni, hogy mindkét fél izzadjon. Éppen ezért válassz az alábbi pózokból, ha szeretnéd elkerülni, hogy összetapadj a partnereddel: 

Előjáték light

Az egymásba gabalyodós 69 most nem éppen a legjobb választás, ezért dobd be magad kézimunkával. Ha a nő hanyatt fekszik a férfi pedig mellette térdel, akkor kényelmesen elérhető távolságban vannak a nemi szervek, amiket különösebb erőfeszítés nélkül lehet kényeztetni. 

Ha annyira nem vagy oda a kézzel okozott örömökért, akkor a férfi állva, az előtte térdelő nőtől tudja a leginkább szellős gyönyört megkapni. Fordított esetben javasolt, ha a nő az egyik térdét feltámasztja valamire, a férfi pedig alatta guggol. Erre akár tökéletes lehet egy fürdőkád, ahol még a hideg víz is adott. 

Lovagolj a levegőben

Ugyan nem egyszerű, de több ízben megéri fáradozni! A férfi feküdjön a hűvös padlóra, míg a nő terpeszben helyezkedjen rá. A testük sehol máshol nem ér össze, kizárólag a nemi szerveknél. Kissé akrobatikus mutatvány, de amellett, hogy élvezetes új szemszögből csodálhatjátok meg egymást. 

Hinta-palinta

A legjobb, ha beszereztek egy szexhintát, amit fel tudtok szerelni egy ajtófélfára akár, így a levegőben történik meg az aktus. Különösebb energiabefejtetésre sem lesz szükség, hiszen nem kell semmit és senkit megtartani. Nem marad más, csak a lengedező mámor.

Asztalra fel 

Régi klasszikus, de sosem megy ki a divatból! A nő elnyúlhat a hideg asztallapon - vagy akár konyhapulton - a férfi pedig így állva könnyedén beléhatolhat. A két test szinte nem is simul össze, cserében egy izgalmas élménnyel gazdagodhattok. 

Az örök befutó kutya 

Ha maradtok az ágyban, akkor próbáljátok megtalálni a legkevésbé izzasztó helyzeteket. Kiváló lehet erre a kutyapóz, ahol a nő négykézlábra ereszkedve várja hátulról a férfit. A pasid tutira értékelni fogja, hiszen toplistás póz az erősebb nemnél. 

Állva 

A végére hagytuk a legegyértelműbb megoldást, ahol horizontális testhelyzet helyett függőlegesen találkozik a két fél. Nincs összesimulás, nincs izzadás, mindenki boldog. 

Ne hagyjátok, hogy a nap forrósága győzedelmeskedjen a szenvedélyetek felett! Arra viszont figyeljetek oda, hogy a felhevült testeteket ne érje hirtelen hideg - akár levegő akár víz - mert az veszélyes lehet az egészségetekre! A meleg időben alapvető elvárás a megfelelő hidratáltság, ezért az aktus után dobjatok be egy nagy adag limonádét, de vizet mindenképpen! A fenti pontok betartása mellett a nyári forróság egészen új értelmet nyer, amiben semmi kellemetlen mellékhatás nem fér meg! 

Kihagytunk valamit? Írd meg hozzászólásban a legerotikusabb nyári élményedet!

Véleményed